Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

selam kızlar,gıeremeıdm sıte dun aksamdan berı kayananamın abısı vefat ettı.un aksam kayananmlarda kaldık.oyuzden gıremedım ancak fırsat oldu.nevar neyok bakalım

doğru herkes yoğun her zaman fırsat olmuyo tabi neyse en azından birbirimizi unutmayalım da gerisi kolay

aynen öyle buraya girmedim mi bi eksiklik hissediyorum artık yanımdaki arkadaşlarla bile konuşmamaya tamamen buraya odaklanmaya başladım sonuçta problemimiz ortak değil mi?

sekerler,ben cııyorum ınsallah bu aksam gorusuruz.hazırlanması gereken coookkkk dosayalr var.opuyorum kıb gorusuruz canlarrrrropuyorumnanaktan

pco olupta fsh ı yüksek olan 40 üstü falan benim 70 çıktı kafayı yemek üzereyim.... erken menapozmu oluyom yoksa 28 yaşımda bu nedemek ya mafoldumben senağlama:çok üzgünüm:

kızlar,herkese gunaydın.bugun ıs yerıbde cok ıs var artı bugun saat 15 e kadr randevularım var.
oyuden acamıyacam sohbetınızden malum kalacam.haber vereyım dedım.opuyorumnanaktan

günaydın canım desene yoğun bir gün daha bizi bekliyo hepimize hayırlı işler opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar daha öncede yazdım.acaba ibrahim saraçoğlunun bahsettiği soğan kürünü uygulayan varmı?ben uyguladım bitmeye 4 gun kala akıntı geldı kırmızımsı sonra bıttı.sımdıde kür bitti hala bişey yok.ne yapmalıyım?

selam arkadaşlar daha öncede yazdım.acaba ibrahim saraçoğlunun bahsettiği soğan kürünü uygulayan varmı?ben uyguladım bitmeye 4 gun kala akıntı geldı kırmızımsı sonra bıttı.sımdıde kür bitti hala bişey yok.ne yapmalıyım?

valla canım benim duyduğuma göre soğan kürü uygulayanlarda akıntı oluyomuş bu rahim iç yapısının temizlendiği anlamına geliyomuş ne kadar doğru orasını bilemem soruna cevap verebilmem için de öncelikle şimdiye kadar neler yaptığını bilmem lazım ne tür tedaviler gördün yazar mısın?

6 yıl önce basladı pcosum 3 yıl boyunca yasmin kullandım sonra 1 yıl düzeldim adet görmeye basladım düzenli göreve başlayıp yasadığım sehrı değiştirince yine basladı bu sefer glucophoge kullanmaya basladım onunda ılk ay faydası oldu sonra oda fayda etmedi.sımdıde farlutal bıle etkı etmıyor adet olamıyorum.en son soğan kürünü kullandım.kılo alıyorum veremıyorum sporun bıle faydası olmuyor.tüylenmede baya arttı.sıkıldım artık vala:((

Back
X