Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy ne güzel afiyet bal şeker olsun hepinize mantıyı da çok severim. canım daha olmadım ama bugün çok ağrım var sanırım yakındır. tatlım eğer ayıp olmazsa sana bi şey sorucam ya akşam eşimle ilişkiye giremedik çok canım yandı ilk defa böyle oldum nedendir anlamadım daha önceleri sağ tarafımda hafiften ara ara olurdu ama bu sefer solda ve çok ciddi bi ağrıydı yumurtalıktan belime doğru oluşan bi ağrı neden olabilir acaba sen hiç böyle oldun mu
arkadaşlar hemen başınızı şişirmek istemezdim ama bi sorunumu daha paylaşmak istiyorum geçen ay klomen kullandım sağ yumurtalığmda 1 yumurtam oluştu ve pregnly oldum kasım 30 buayın 17 sinde adet olmam gerekiyordu olmadım 21 de dktra gittim kanda ve ultrasonda gebelik yok dedi zaten yıkıldım ama kiste yapmamiş söktürücü de vermedi bir hafta içinde olmassan hcg yi tekrar yapıp getir dedi anlamadım zaten iğneden sonra 17 gün geçmiş hamiş olsam çıkardı neden bi hafta sonra yine yaptır dedi lütfen bilen varsa bişi yazsın aklım karman çorman allahım tüm istiyenlere evlat nasip etsin emeklerini boşa çıkarmasın rabbim yardımcımız olsun:Saruboceq:
cnm ya bu durum hakkında pek yorum yapamıcam. yani benim kistimden dolayı ilşki esnasında bazen iğne batar gibi oluyo açıkcası ama seninki gibi bişe yaşmadım. yani bu farklı yaw inş hamile olursunda :)) bizde bursa göbekler atarız :))
ay canım benim ağzından valla bal damlıyo bal ben ümidi kestim bu aydan adetimi bekliyorum daha doğrusu kendimi avutmaya çalışıyorum bu şekilde. Allah biliyo içimi kendim için ne kadar istiyorsam sizin için de o kadar çok istiyorum inş hayırlısıyla tez zamanda hamiş kalırız da kimbilir belki biraraya bile geliriz sizleri çok sevdim görmeyi isterim
hoş geldin aramıza arkadaşım. öncelike geçmiş olsun rabbim hepimize şifa versin. cnm geç döllenme olmuş olabilir yada işini garantiye almak için tekrar bi kanda gebeliğe baktırmanı istemiştir büyük bi olasılıkla. rabbim sanada smnr ye evanura bana diğer tüm arkadaşlara ve tüm isteyenlere hayırlısıyla evlat nasip etsin
:Saruboceq:
canm cevapladığın için teşekürler gerçekten benim sorunumu anlayan birileriyle yazışmak çok iyi geliyor umarım tüm bebişşş isteyenlerin kucakları dolsun rabbim herkesin yardımcısı olsun
amin cnm inş . bizler burda birbirimiz için varız zaten ..
smnr evet bende farkettiim evanur yok bende farkettim dediğin gibi umarım herşey yolundadır. acaba türkiyeye geldimi ki ? ne zaman gidicekti tam hatırolamıyorum belkide çıkmıştır yola yada türkiyededir
iyi akşamlar kızlar nagihan smnr allahım sizlerinde yardımcısı olsun inşaallah arkadaşlar aranızda laparoskopi olanlar varmı süreç nasıl oluyo faydasını gören varmı dktorm bendende istiyo ama kararsızım ve korkuyorum ama bian önce meleğime kavuşmak istiyorum umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz hepimize bolbol dua ediyorum şansınız açık olsun iyiki varsınız arkadaşlaropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
smnr umarım hayırlısla hamilesindir
iyi akşamlar kızlar nagihan smnr allahım sizlerinde yardımcısı olsun inşaallah arkadaşlar aranızda laparoskopi olanlar varmı süreç nasıl oluyo faydasını gören varmı dktorm bendende istiyo ama kararsızım ve korkuyorum ama bian önce meleğime kavuşmak istiyorum umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz hepimize bolbol dua ediyorum şansınız açık olsun iyiki varsınız arkadaşlaropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan