gözünaydin cnm allah tamamina erdirsin ins bende medformin kullaniyorum seker icin ins darisi benim ve diger arkadaslarimizin basinabendede polikstik over var uzun zamandır yazmıyordum glukofen şeker hapı kullanıyordum 9 aydır yaz tatilindede aşılama yaptırmıştım ama olmamıştı fakat allaha şükür mucizeme kavuştum allahım bana miniğimi bağışladı 7hafta 4 günlük hamileyim allahım inşallah kucağıma almayıda nasip eder isteyen herkesede allah bu duyguyu tattırır inşallah.
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım .bende polikistik over hastasıyım daha yenı ögrendım.tahlıl yaptrıdım sonuçlarını bekliyorum umarım kötü bişeyler çıkmaa.bilmiyorumkismile
merhaba cnm ins kötü bisey cikmayacak allahin izniyle tedaviylede bebegine kavusursun ins tez zamanda allah yar ve yardimcin olsunmrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım .bende polikistik over hastasıyım daha yenı ögrendım.tahlıl yaptrıdım sonuçlarını bekliyorum umarım kötü bişeyler çıkmaa.bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile şimdi bebiş düşünüyoz bakalım ne olcak hayırlısı artık