Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

sevcan bişeyi merak ediyorm,bedede pko var.6 aylık evliyim.çocuk düşündüğümz için doktora gittk ,test yaptırdk,sekerm normal çıktı yani bi problem yok,acaba senin sekernde bir problem olduğu içinmi bu hapı kullandn yoksa her çocuk düşünen pkolı kadın bu hapları kullanmalı mı bunu marak ettmde .tsekkrler simdidnbilmiyorumkismile

ben de seker duzenleyıcı ılac(glucophage) kullanıyorum..
cunku pkos' a baglı ınsulın dırencım var.
pkos' un etkılerınden bırı de bu ınsulın dırencı..ama bu hastalık herkeste aynı etkılerı gostermıyor,
bende asırı tuylenme yok mesela..

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. sizler gibi pko konusunda sıkıntılar çekiyorum uzun süredir. paylaşımlarınızı okurken dikkatimi çekti.

htcvlkn arkadaşım saraçoğlunun sitesinde saılan kürü uyguladığını söylemişti. sonuçları hakkında bilgi verirseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. sizler gibi pko konusunda sıkıntılar çekiyorum uzun süredir. paylaşımlarınızı okurken dikkatimi çekti.

htcvlkn arkadaşım saraçoğlunun sitesinde saılan kürü uyguladığını söylemişti. sonuçları hakkında bilgi verirseniz sevinirim

canım ben 3 ay önce kullandım bitirdim kürü. kontrole gittim. pko görüntüsü kaybolmuştu.
ptesi günü tekrar gittim kontrole yine hiçbir belirti yoktu. yani çok şükür şu an peşimi bırakmış gibi gözüküyor.
ama pko biliyorsun her an tekrarlanabilir bir hastalık. bende o yüzden her ay kontrole gidiyorum. inş tamamen kurtulmuşumdur.

canım ilgin için çok teşekkürler. umarım tamamen kurtulmuşsundur.
ben adet olmak için uzun süredir bekliyorum. bu arada soğan kürüne başladım. saraçoğlunun kürünüde sipariş etmeyi düşünüyorum. yani kısacası duyduğum herşeyi yapıyorum

slmlar bende yeni üye oldum sizler gibi pko varmış bendede 2 defa aşılama yaptırdım ama bo sorunda sizlerden okuduğum kadarıyla gerek yokmuş ne yapacağımı bilmiyorum ama heralde doktorumu değiştirmem gerek bu saraçoğlunun küründen bahsettiniz bir yan etkisi varmıdır acaba doktorlar tavsiye ediyorlarmı

bende bir sonuç alamadım ve sonunda emeliyat oldum ve kurtuldumçiişallah sende en kısa zamanda iyileşirsin arkadaşım :Saruboceq:

herkese ıyı aksamlar arkadslar okadr cok uzun bır zman oldu kı.ama ınanın kı sıfremı kabul etmedı aylardan berı kadınlar kulubu sımdı geldım burdayım.ama ben hep takıp edeyordum ama yazamıyordum kızlar bakıyorumda nerdesınız eskısı gıbı yıneboshayallersmile

evanurr inanamıyorum ne kadar ulaşmak istedik sana smnr ye nasılsın cnm ya iyiymisin

canım bnm aynen bnde sızlere ulasabılmek ıcın kadınlar kulubune gondermedııgım maıller ınankı kalmadı ama bır turlu ısde sıfremı kabul etmedı.ıyım sen nasılsın acık olduguna cok ama cok sevındım

polikistik konusuna hep bakıyorum belki burddasındır diye ya smnr ile okadar uğraştıkki sana ulamşmak için çokta merak ettim. çok sevindim seni gördüğüme :)

cnm ben şimdi çıkmalıyım yarın burda olursan görüşelim bol bol dertleşiriz. sakın bidaha kaybolma :( çok özledik seni kocaman öptm ii gclr cnm benim

canım bak sana ozel msj gondercem sımdı msn adresımı yazacam oraya belkı yıne aynı sorun olursa oradan ulasın bana smnr yede ver okey

tamam canım yaaaa okadr cok ozledım kı sızı bu arada bnm ısler aynı esımde sperm yaetsızlıgı cıktı doktor dedı bana yude 80 hamıle kalabılırsın kıstlerın gıtmez ama sansın yuksek sonra esımın spermlerı yetersız olunca tup bebek merkezıne yonlendırdı bızı persembe gunu saat 11h30 da randevumuz var esım bırde orada verecek sperm ıyı olanlarını secıp tup bebek uygulaması olacak hayırlısı allahdan tamam askım bnm ben senı tutmıyım ama bukadrınıda anlatayım dedım kıb sızlerı cok sevıyorum kocam opuyorum belkı yarın acamayabılırım cunku yarın sabah danaksama kadr doluyum merak etmeyın ama fırsat buldukca aksam falan yazarım varlıgımı hıssettırım optummmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Arkadaşlar Merhaba...
Ben de PCOS hastasıyım,bir doktora gittim,ama beni pek tatmin etmedi,ilk önce durumun çok kötü dedi,15 gün sonra tekrar gittim,senin bişeyin yok,kilo ver çocuk yap dedi...Ben de iki aydır diyet,egzersiz,yürüyüş yapıyorum kilo vermek için ama ancak 2 kilo verebildim,adet olamıyorum bunun da etkisi var sanırım,sanki tüm vücudum ağrıyor...2 yıllık evliyim ve artık ben de çocuk sahibi olmak istiyorum :CüvCüv: Eğer aramızda bana kadın doğum doktoru önerebilecek bi arkadaşım varsa sevinirim... Ben Burcu Kardaş Arslan ismini duydum ve araştırdım ama yine de sizin önerilerinizi de bekliyorum kızlar...
(Ayrıca bu hastalık,kilo alışı vs. ruh halimi bozdu ve evliliğime yansıyor,üzülüyorum kızlar,lütfen yardım:Saruboceq:

Arkadaşlar Merhaba...
Ben de PCOS hastasıyım,bir doktora gittim,ama beni pek tatmin etmedi,ilk önce durumun çok kötü dedi,15 gün sonra tekrar gittim,senin bişeyin yok,kilo ver çocuk yap dedi...Ben de iki aydır diyet,egzersiz,yürüyüş yapıyorum kilo vermek için ama ancak 2 kilo verebildim,adet olamıyorum bunun da etkisi var sanırım,sanki tüm vücudum ağrıyor...2 yıllık evliyim ve artık ben de çocuk sahibi olmak istiyorum :CüvCüv: Eğer aramızda bana kadın doğum doktoru önerebilecek bi arkadaşım varsa sevinirim... Ben Burcu Kardaş Arslan ismini duydum ve araştırdım ama yine de sizin önerilerinizi de bekliyorum kızlar...
(Ayrıca bu hastalık,kilo alışı vs. ruh halimi bozdu ve evliliğime yansıyor,üzülüyorum kızlar,lütfen yardım:Saruboceq:

evet canım kesinlikle burcu hanıma git derim ben. benim doktorum o. ve ben çok memnunum. üstelik farklı bir şehirde olmama rağmen. örneğin bugün 4-5 kez tlfla konuşmuşuzdur.bitkisel takviye bir ilaç verdi bulamadım. ben burada aradım o orada. çok samimi içten bir doktor.
edirneden haticeyle konuştum geldim dersin gidersen. bende tamamen geçen pko belirtilerimi bir de canım doktorum söylemiş olur sana.. o da sana moral olur.

Arkadaşlar Merhaba...

hosgeldın aramıza uzulmene gerek yok bnce cunku omrun boyunca bununla yasayacaksın artık alısman lazım buna ve sonra doktora gıt.bazen kılo sorunu olabılıyor pcolarda kısıden kısıye degısıyor turlerı.bnm burada yucel karaman adında doktora gıdıyorum ıstanbul fulyadada ınternetden bence gır bak.cunku ben belcıkada ınan kı cok doktora gıttım ne oldugunu anlayamadılar ama bu doktora tavsıye uzerıne gıttım hemen ılk muanayede anladı bnm pco oldugumu.ve sımdı bebek olması ıcın tedavı goruyorum yaklasık 7 ay falan olmustur.hamıle kalmamadım cunku esımın spermelerı yetersızmıs ve sımdıde bızı kendısının sahıp oldugu tup bebek merkezıne yonlen dır dı.hemen zaten tup ebbege gecmıyor bana da ılk gıttıgımde en son asama demıstı ama esımde sorun cıkınca mecburen tup ebebk dedı.ben sordum doktora pco yum dedım bu sekılde hamıle kalma oaranım ne kadr dır dedım oda yuzde seksen kalablırsın demıstı.ama anladıkkı esımde sorun cıktı.allahım cok buyuk bnce uzulme allah daha da kotu hastalıklar vermesın yeter.

Back
X