- 16 Eylül 2009
- 561
- 65
- 98
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,ben de pkolu olduğumu yeni öğrendim ama yıllardır pkoluymuşum meğer.Bende de ani kilo artışı oldu ve 2 sene içince ciddi kilo aldım.Doktorum banada biryandan düzenli diyet yap, bir yandan da adetini düzene sokalım, korunmayın bakalım kendiliğinden hamile kalabilecekmisin dedi. Biz de daha çok başındayız canım. Diyetisyene fln gidicek misin?Ben de zor kilo veriyorum, versem de çok kolay geri alıyorum. Diyetisyene gidip durumumu anlatıp ona göre bir liste istemeyi düşünüyorum Çünkü gut da var bende. Bir de kiloluyken hamile kalsam bile nasıl bir gebelik yaşarım diye düşünmeden de duramıyorum. Arkadaşım da kiloluyken hamile kaldı ve düzenli beslenmeyle kontrollü kilo alarak güzel geçirdi hamileliğini.Umarım biz de hamile kalmayı başarırız kaydirigubbakcemile3kızlar merhaba.bende pko belasıyla yaşayanlardanım.1 yıl önce tanıştım pkoyla.aşırı kilo yüzünden doktorum hamile kalmama izin vermedi.kullandığım doğum kontrol hapları yüzünden migrenim arttıkça arttı.kilo veremememde cabası.sonunda doktorumu değiştirdim ve doçente gittim.anlattım durumumu.bana sordu sen klinikle mi uğraşmak istiosun bebek mi düşünüosun die.ben her zaman ilk çocugun garantiye alınması taraftarıyım dedi doktor.ultrasonla baktı tamda ovaluasyon günümdü.adetlerim düzenli demiştim hiç sekmedi.sağ overde bi yumurta gelişmiş dedi.kan tahlillerime de baktı hepsi mükemmel dedi.senin hamile kalmana engel hiç bişi yok dedi.folik asite başlattı.ilk 6 ay illa olucak die bişi yok.sağlıklı insanlarda bile 7-8.aylarda tutabilio.6 ay bakıcaksınız olmassa sana değil eşine bakıcaz dedi.doktorun yanında bi ağlamadığım kaldı.kilo işine gelince artık almamaya bakıcaksın maksimum 7 kilo alıcaksın hamileleğinde dedi.Allahın izniyle bakıcaz artık.Allah bebiş isteyen herkese düşmanıma bile versin.
tatlım işte geldim burdayım hihoyyyt sen nerelerdesin yaaaaaaaaa nnagihan dan öğrendim şifren sorun çıkarmış çok özledik seni valla sensiz buraların tadı pek olmuyo o günden beri ne ben ne de nnagihan girmedik. valla canım haberleri almışsındır aşılama yaptırdık ama olmadı pko tedavisine devam bir süre doktora gitmeyi düşünmüyorum hayırlısı artık senin için de çok sevindim inş ilk denemede bebeğine kavuşursun nnagihan dan sonra senin sonra benim sonra da tüm isteyen arkadaşlarımın güzel haberlerini duyarız inş .cnm ben şimdi çıkıyorum yarın görüşelim mutlaka tamam mı öptm çoooooooook
bendede aynı sorun adet düzensizliğiydi tedaviyle 2 oğlum oldu birde düşük uzın sürüyo hamile kalması doğumdan sonra 10 ay sonra adet gördüm hemen doktorum spral taktı şu an her ay düzenli adet görüyorum.ben senelerdir kullandım ama bi işe yaramadı..ilacı bıraktığın zaman
düzensizlik aynen devam ediyor...
bu konuda fikri olan varmı başka...
bir de bu hapları 10 seneden fazla kullanmak sakıncalıymış
herkeze mrhb kızlar. yeni bi haber aldım "yabangülüm" hamileymiş :) herkeze moral olsun oda pkolu bi arkadaşımızdı. ve aşılama falan yaptırıyo tutmuyo falan derken tekrar denencek derken kendiliğinden hamile kalmış. bu herkeze moral olsun. vakti geldiğinde herkez hamile kalıcaktır. ALLAH herkezin yüzünü güldürsün inş
meraba arkadaşlar.bende pkoluyum.7 yıldır bebek sahibi olamadım.bir sürü tedavi,1 aşılama başarısız.şimdi hamile olduğumu öğrendim hemde normal yolla.ama daha yeni olduğu için göremedik.haftaya p.tesi usgde bakacak doktor.sabah kan testini tekrarladım sonuç 11 de çıkacak içimde korku var ama.değerim arttımı bilmiyorum işallah artmıştır.
mrb canım senin adına çok sevindimm .darısı bizim başımıza inş.bende pkoluyum 2aydır tedavı görüyorum bakalım sonuc ne olcak.kloemn kullandım ama yumurta gelişmedi yarın kontrolum varr.iğne tedavısıne başlayacaz galıba canım.böyle mutlu haberler alınca çok umutlanıyorumm.inş.değerlerin artmıştır canımmmm.dualarım senınlee:Saruboceq:
teşekür ederim.pkoda klomenle benimde yumurtalarım gelişmedi.taki doktor günde 4 taneye çıkarana kadar.her ay 2 yumurtam oluyordu.ama hipertroid olduğu için hamile kalamıyormuşum.doktoruna söylesene klomenin dozunu arttırsın.