kızlar doktorum bana cyclo progynova kullanmamaı önerdi pcos olupta
bu ilacı kullanan varmı
ben kullandım 2 kutu içtim, 7 yılın sonunda kendiliğinden hamile kaldım bırakınca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar doktorum bana cyclo progynova kullanmamaı önerdi pcos olupta
bu ilacı kullanan varmı
gidicem zatende hazrlıklı olmak istedm
nasıl muayene olunuyo doktor nelere bakıyo
kan tahlili felan istiyomu
Bende pco luyum, tedavi gördüm ve şu an hamileyim =))
bendede pco var senağlama doktorum bana en iyi çözümün hamile kalmak olduğu söyledi.Ben bekarım gerçide ömür boyu geçmicek mi diye gözlerim dolunca hamilelikten sonra geçer dedi gerçi senin bebiş henüz gelmemiş ama böyle bir şey duydun mu acaba?:uhm:
Ayyyyy hamileyim :)
Bugün kesinlikle belli oldu. + - 5 haftalık bebeğim.
Bugün gördüm elhamdülillah hem keseyi hem kesenin içinde ki canlı bebeği. Çok değişik bir ultrasona girdim. Çok netti her şey, bebeğim 0.65 cn daha 1 santim bile değil ama omirilik kemikleri dizili kızlar. Görmeyen inanamaz yani. Recep bey de çok neşeliydi bugün. Çok ilgilendi, tatlıydı =)
Boynumu uzatıyom bende göreyim bebeği diye. Bana diyoki,
'Kız boynun kopacak, dön önüne, göstericem sana bebeğini ahahhahaha
Ayyyyy hamileyim :)
Bugün kesinlikle belli oldu. + - 5 haftalık bebeğim.
Bugün gördüm elhamdülillah hem keseyi hem kesenin içinde ki canlı bebeği. Çok değişik bir ultrasona girdim. Çok netti her şey, bebeğim 0.65 cn daha 1 santim bile değil ama omirilik kemikleri dizili kızlar. Görmeyen inanamaz yani. Recep bey de çok neşeliydi bugün. Çok ilgilendi, tatlıydı =)
Boynumu uzatıyom bende göreyim bebeği diye. Bana diyoki,
'Kız boynun kopacak, dön önüne, göstericem sana bebeğini ahahhahaha
kızlar slm
bügun adetimin 14. günü normalde 34 günde bir adet oluyorum ve PKO luyum bu ay böğürtlen kökü suyu içtim ve az önce ovulasyon testi yaptım çift çizgi yani ikiside koyu idi çok sevindimmmm ama hala inanamıyorum geçen ay klomen kullandım buna rağmen yumurta olmamıştı şimdi hala inanamıyorummm ne olur gerçek olsun ve bu ay hamile kalıyom dua edin lütfennnnnnnnn
bendede pco var senağlama doktorum bana en iyi çözümün hamile kalmak olduğu söyledi.Ben bekarım gerçide ömür boyu geçmicek mi diye gözlerim dolunca hamilelikten sonra geçer dedi gerçi senin bebiş henüz gelmemiş ama böyle bir şey duydun mu acaba?:uhm:
hayırlı olsun canım.
kurban olayımsoruma cevap ver olurmu.
nasıl tedavi uygulandı sana .
nasıl hamile kaldın canım
kızlar slm
bügun adetimin 14. günü normalde 34 günde bir adet oluyorum ve PKO luyum bu ay böğürtlen kökü suyu içtim ve az önce ovulasyon testi yaptım çift çizgi yani ikiside koyu idi çok sevindimmmm ama hala inanamıyorum geçen ay klomen kullandım buna rağmen yumurta olmamıştı şimdi hala inanamıyorummm ne olur gerçek olsun ve bu ay hamile kalıyom dua edin lütfennnnnnnnn
innnşallahhhh canım, dualarım seninle :)