E
EU1
Ziyaretçi
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende pcos luyum.10 sene önce öğrendim. bende aşırı kıllanma ve kilo prblemi yok svilce var. yumurtalarda ilaç kullanmasamda gelişip çatlıyor son olarak tüp bebek denedim ama tutmadı yalnız şunu fark ettim transferin 4. günü vucudundan bir şey çekilmiş gibi kısa süreli bir sancıyla rahim duvarında olan döllenmiş yumurta düştü. o ana kadar hamileliğin bütün alametleri var idi ama o andan sonra hepsi kayb oldu. aynı sancı bana adete yakın dönemde bazı aylarda olur ama ne olduğunu anlamazdım. burdan yumurtanın fazla tutunamadığını anlamış oldum. bir daha doktora gittiğimde bu düşünceleri paylaşacağım ama şimdi dinlenme dönemindeyim sizlere bir tecrübeli olarak tavsiyem kendinizi çok hırpalamayın başka işlerle kafanızı meşgul edin bu durumları tamamen aklınızdan çıkarın böylece bu süreç daha hafif atlatılır şunuda unutmayalım Rabbim murat ettikden sonra herşey olur eğer olmuyorsa muhakkak bir hayır vardır hiç beklemediğimiz bir anda inşallah verecektir. Allah hepimizin isteğini hayırlısıyla versin