Bende kendi durumumla alakalı yazmak istedim ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
25 yaşındayım evli değilim. 1,5 sene önce bende tüğlenme başladı, ilk etapta ciddiye almadım tabi. Öncelikle boyun bölgesi ve çene altı arasında, ve bir iki tüğlenme olarak başladı. Ben buna normal şekilde cımbız ile müdahale ettim. Daha sonra bi kaç seans lazere gittim. Yüz bölgesi olduğu için lazer bir kaç seansta etki etmiyor, tecrübe edenler varsa bilirler. Daha sonra yüzümde aşırıya varan sivilcelenme meydana geldi, durum bu olunca internetten araştırdım ve polikistik over olabilceği ihtimali ile doktora gittim ve hormon testleri uygulandı ve ultrason ile yumurtalıklarıma bakıldı. Doktor yüksek oranda polikistik over teşhisi koydu ve bana diane 35 verdi, 9 ay kullanmam gerektiğini söyledi. Bu ilacın tüğlenmeyi engelleyebilceğini, ama var olan tüğlenmenin bitmesinin imkanı olmadığını söyledi. Ben ilacı 2 ay düzenle kullandım fakat tüğlenme hızla devam ettiği için bıraktım. Benzer durum yaşayan varsa tecrübesinden yararlanmak isterim.
Ayrıca adet düzensizliğim mevcut değildi, şu anda da bir düzensizlik söz konusu değil. Ve başka bir doktora da gitmek istiyorum. Kilo problemimde çok fazla yok. Boyuma oranla yalnızca bir kaç kilo fazlam vardır, bu da bence normal olduğunu düşündüğüm bir durumdur.