Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

aynı kaderı paylasıyoruz.ama ben sansız olanlardanım sen de yıne ıkıtabe cocugun var allah bagıslasın.bnde oda yok ugrasıyorum bence bunlar senın en buyuk morel kaynagın olmalı bak bende daha tıkkkk yok malesef.bana da doktor demısdı cocuk ıstemedıgın zaman lutenly adında hapı kullanacan omur boyu dıye ama cocuk ıstedıgım ıcın kullanamıyorum ltenly.sogan kuruyle ılgılı bılgım yok.sadece morelını hıc bozma ya senınde kuzucukların olmasaydı oyle daha kotuydu.ben hem pcoyla ugrasıyorum hemde cocuk sahıbı olmak ıcın kendımı paralıyorum.keske bnm de cocuklarım olsaydı razıydım pco olmaaya.bence canım hıc morelını bozma.bak bana beterın beterı var de gec bence...senağlama

Ah canım kıyamam ben sana..Tabiki beterin beteri vardır halime şükrediyorum ama sende şükret sendende beterleri var oldumu canım üzme kendini.Bugün internette soğan kürüyle birçok kişinin hamile kalabildiğini okudum..Bizleri yaratan YÜCE ALLAH dert verir ama dermanıyla verir canım.Soğan kadın rahmi için yaratılmış bir sebzeymiş.Soğan kürüyle polikistik over hastalığından kurtulmuş, doktorların bile hayrete düşmüş oldukları birçok yazı okudum bugün.Ben bugün öğrendim pkolu olduğumu.Ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyomuş.İlk duyduğumda çok üzüldüm ama şimdi kendi kendime diyorumki hayır ben bu hastalığı yenecem soğan kürüyle bu hastalık benden silinecek diye kendimi motive ediyorum..Birçok insan bu kür sayesinde kistlerden kurtulmuş niye bende kurtulmayayımki veya sen?O yüzden sende moralini yüksek tut.Elbet Allahın bildiği şeyler vardır biz bilemeyiz..Bizim şer sandığımız her şeyde bizler için hayır vardır..Böyle düşün canım..Kendine iyi bak..Umarım hepimiz bu hastalıktan kurtuluruz... :teselli:

selam,ben bır seyı merak ettım bu karısımları(bal,tarcın.c.otu)nasıl bır karısım yaparak ıctın.kaynattın mı cay gıbı demleyerek mı ıctın yoksa sadece hepsını karıstırarak mı?bunuda yazar mısın.denemekde fayda var bence.ınsallah vesıle olursun canım bebısınmın olmasına:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

sabah aç karına 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı çörekotunu karıştırıp yiyorsun (çörek otunu dişlerinle ezerek yemen gerekiyor).gece yatmadan hemen önce yapıyorsun aynı karışımı ve yiyorsun.reglin 2.günü başlayıp 12.güne kadar bu şekilde sabah aç karına gece aç karına yapıyorsun(12.günde dahil),bende ilk ay işe yaradı bazıları 2-3 ay sonra faydasını görüyorlar ama illaki faydası var,bu sitede bununla ilgili birkaç topik var oraları okursan ne kadar faydalı olduğunuda anlamış olursun,geçmiş olsun umarım şifa olur

Ah canım kıyamam ben sana..Tabiki beterin beteri vardır halime şükrediyorum ama sende şükret sendende beterleri var oldumu canım üzme kendini.Bugün internette soğan kürüyle birçok kişinin hamile kalabildiğini okudum..Bizleri yaratan YÜCE ALLAH dert verir ama dermanıyla verir canım.Soğan kadın rahmi için yaratılmış bir sebzeymiş.Soğan kürüyle polikistik over hastalığından kurtulmuş, doktorların bile hayrete düşmüş oldukları birçok yazı okudum bugün.Ben bugün öğrendim pkolu olduğumu.Ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyomuş.İlk duyduğumda çok üzüldüm ama şimdi kendi kendime diyorumki hayır ben bu hastalığı yenecem soğan kürüyle bu hastalık benden silinecek diye kendimi motive ediyorum..Birçok insan bu kür sayesinde kistlerden kurtulmuş niye bende kurtulmayayımki veya sen?O yüzden sende moralini yüksek tut.Elbet Allahın bildiği şeyler vardır biz bilemeyiz..Bizim şer sandığımız her şeyde bizler için hayır vardır..Böyle düşün canım..Kendine iyi bak..Umarım hepimiz bu hastalıktan kurtuluruz... :teselli:

ınsallah canım ınsallah.bu aralar her turlu bıtkılerı deneyecem bakalım hangısı tutarsa.gercekden cok fazla bır sey ıstemedıgımı dusunuyorum sadece evlatlar ıstıyorum okadar vallahı takvım gıbı hıssedıyorum kendımı sanırım omrum takvımlerı takıp etmekle gececeksenağlama

sabah aç karına 1 tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı çörekotunu karıştırıp yiyorsun (çörek otunu dişlerinle ezerek yemen gerekiyor).gece yatmadan hemen önce yapıyorsun aynı karışımı ve yiyorsun.reglin 2.günü başlayıp 12.güne kadar bu şekilde sabah aç karına gece aç karına yapıyorsun(12.günde dahil),bende ilk ay işe yaradı bazıları 2-3 ay sonra faydasını görüyorlar ama illaki faydası var,bu sitede bununla ilgili birkaç topik var oraları okursan ne kadar faydalı olduğunuda anlamış olursun,geçmiş olsun umarım şifa olur

ınsallah canım hepımıze sıfa olsun bu karısım.sende ılk kullanadıgında oldu sanırım.ınsallah bnmde oyle olurkaydirigubbakcemile5

kızlar pco olupda dedavı gorerek veya gormeyerek hamıle kalan varmı?cok merak edıyorum ben cok karamsar oldum yaaaaa.sankı bu hastalık oyle bır sey mıskı hıc kurtulamayacakmısım gıbı bu aralar kendı kendımı yıyorum cok huzursusum .bu yuzden nasıl atlatacam bunu bılıyorum herseyde morel gerekıyor ama bır turlu toparlayamıyorum kendımı.okadar cok destekgınıze ıhtıyacım var kı.ama sıtede sorun var sanırım bende zor gırıyorum sıteye.ınsallah bana yardımcı olursunuz.desteklerınızı beklıyorum.senağlama:teselli:

slm canım bende polikistikover hastasıyım tanışalım mı bir birimize moral veririz nette olan cevap yazsınsenağlama

canım moralini bozma inş. bizde çocuk sahibi olacagız inş.

inşallah meleklerimiz sağ salim tez zamanda gelirler içimize..

kızlar doktorum doğum kontrol hapı vermişti bana. ama ben kullanamadım yan etki yaptı bende alerrjik reaksiyon gösterdim. vajinam mantar gibi kıpkırmızı oldu sürekli kaşındı. senağlamaaradım doktoru yapmaz dedi. ama ben dinlemedim bıraktım hapı ve geçti.. sonra doktor ilk defa karşılaştığım bir yan etki ama iyiki bırakmışsın dedi. zaten çocuk da istiyoruz artık doğum kont hapı çok mantıklı gelmemişti o yüzden.. glucophage diye şeker hastalarının kullandıığı bir ilaç verdi. insülin direncini kırsın diye. pko lularda o yüzden yumurtlama olmuyor ya. nette okudum bu ilaç sayesinde hamile kalan bir sürü arkadaşımız var. ama ölüyorum bulantıdan midemin yanmasından.. mafoldumbendoktor normal yapar bir süre sonra geçecektir dedi ama bana hiç de geçecekmiş gibi gelmiyor. bu ilacı kullanan var mı kızlar?

ıyı akasamlar herkese kımse yok mu?ne zamandan berı kımseler acamıyor sıtede sorun var hala sorunu gıdermıs degıller.kadınlar kulubu edıtorune e-maıl gonderdım ama hala ılgılenen yok aynı yıne.bır cogumuz buradan vıtamın,bılgı,gucvb...alıyorduk oda yavas yavas kayboluyor sanırım.senağlama

inşallah meleklerimiz sağ salim tez zamanda gelirler içimize..

kızlar doktorum doğum kontrol hapı vermişti bana. ama ben kullanamadım yan etki yaptı bende alerrjik reaksiyon gösterdim. vajinam mantar gibi kıpkırmızı oldu sürekli kaşındı. senağlamaaradım doktoru yapmaz dedi. ama ben dinlemedim bıraktım hapı ve geçti.. sonra doktor ilk defa karşılaştığım bir yan etki ama iyiki bırakmışsın dedi. zaten çocuk da istiyoruz artık doğum kont hapı çok mantıklı gelmemişti o yüzden.. glucophage diye şeker hastalarının kullandıığı bir ilaç verdi. insülin direncini kırsın diye. pko lularda o yüzden yumurtlama olmuyor ya. nette okudum bu ilaç sayesinde hamile kalan bir sürü arkadaşımız var. ama ölüyorum bulantıdan midemin yanmasından.. mafoldumbendoktor normal yapar bir süre sonra geçecektir dedi ama bana hiç de geçecekmiş gibi gelmiyor. bu ilacı kullanan var mı kızlar?
bende o ilacı kullanıyorum canım migde bulantısı bendede var paylaşalım mı

arkadaşlar ben de p.c.o lu olarak glucophage kullananlardanım en son doktora gittiğimde kist falan yok dedi her şey normal gözüküyormuş ancak bu ilacı kullanan hemen hemen herkes mide bulantısından bahsediyor bende hiç bir yan etkisi olmadı günde 1 tane alıyorum (850mg) arkadaşlar siz nasıl kullanıyorsunuz?

Kızlar polikistik olup göbeğindeki göğüs uçlarındaki tüylerden kurtulan var mı?

canım benım gobegımde de belım ve gogus ucumda var.epılasyona gıdıp lazerde yaktırıyorum gogus uclarım harıc onları elımle kopartıyorum mecburen cunku almadıgım zamn kendımı cok cırkın hıssedıyorum.bnde dogdugumdan berı pco varmıs ben bılmıyordum dr gıttık dr anlaamamısdı takı evlenne kadr ben kendımı bıldım bılelı o kıllarım var ama gıtmedıler bnde evlendıkden sonra lazere gıttım

Back
X