Polikistik over ve insülin direncine rağmen kilo veriyorum>57 kilo olma günlüğüm

1.5 dilim kepekli köy ekmeği
4-5 iri siyah zeytin
2 bardak şekersiz çay

2 light bisküvi
1 fincan şekersiz kahve
4 mısır-pirinç patlağı
---------------------------
368 kalori

Kahveyi şekersiz içmeye o kadar alışmışım ki bana ikram edilen şekerli kahveyi içemedim, midem bulandı.

Dün 1.5 aylık diyetten sonra ilk kaçamağımı yaptım. Günlük kalori ihtiyacım 2100-2200 kalori civarında. Ben de dün 2000 kalori almışımdır Kuzenlerle birlikte kebapçıya gidince işler karıştı Neyse, ben yine sadece lahmacun yedim; kebaptır, şiştir vs dokunmadım, çok kalorililer diye :) O yüzden bugün az kalori alıp dengelemeye çalışacağım, tabi eğer acıkmazsam. 700 kalori bugünlük yeterlidir bence, umarım acıkmam :)

Son düzenleme:
Günlüğüme uğramayalı 2 hafta olmuş :) Başka başlıklarda yazarken günlüğüme yazmaya fırsat bulamamışım demek ki

88 kiloyla başladığım kilo verme serüvenimde en son 76.5 kiloyu görmüştüm, ancak sevincim kursağımda kaldı

1 haftalık Yunanistan tatili bana kilo olarak geri döndü

Gerçi hepsi yağ değildir, su ve şişkinlik de tartıda fazla görmeme sebep olmuştur ama az ya da çok kilo aldığımı inkar edemem

Şu sıralar 79-80 kilo civarındayım, hedef her zamanki gibi 50'ler... 57 kilo olur, 55 kilo olur, 53 kilo olur...

Ama hedef olabileceğim en fit, en ince halimi görebilmek :)

Madem 1 haftalık tatilde cozuttum, o zaman yediklerimin hakkını vererek bol bol yürümem ve tekrar eski tempomu yakalamam lazım

sabah
220 gr kayısı - 84
120 gr nektarin - 68

ara
1 şekersiz kahve - 0
15 gr fıstık - 80

öğlen
1 şekersiz kahve - 0
cookie - 221 (yemeden duramıyorum :111:)
-----------------------------------------------------
453 kalori

1 bardak light kola - 5
Mısır-pirinç patlağı - 175
2 büyük kayısı - 46
-----------------------------------
679 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…