- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 35
- Konu Sahibi EmmaAutumn
-
Çok tebrik ederim, 6 kilo vermek çok güzel
Ben 6 kilo versem sevincimden zıplarım herhalde
6 kilo ciddi bir fark, fark edilmemesi mümkün değil, herkes mutlaka fark eder bence ama kıskananlar söylemez
kimse beni kıskanmasın ya istemiyorum sonra çok nazar deyiyo kötü oluyorum
hedefim bi 6 kilo daha vermek.en azından mayıs sonuna kadar biraz daha toplarım kendimi diye düşünüyorum
sonra da gelsin cicili bicili elbiseler topuklu ayakkabılar
biraz kilolu olunca ne doğru düzgün kıyafet giyebiliyon ne de kilodan dolayı topuklu ayakkabı :26::26:
Maalesef doğru100 lira verip aldığın şey zayıf birinin pazardan aldığı 10 liralık kıyafet kadar bile hoş durmuyor
evet canım ya bi de üstlerine öyle bi yakışıyo ki aynısını ben giysem o kadar güzel durmuyo kilodan dolayı
Bende araniza katilmak istiyorum :)
Hosbuldum :) bende insulin direncinden dolayi seker ilaci kullaniyorum simdilik 11 kilo fazlaligim var
Ama bende cok gec fark ettim 91 kiloyumEn mantıklısını yapmışsın, kilolar alıp başını gitmeden önlem almak gerektiğini fark etmişsin :) Ben maalesef bir ton kilo aldıktan sonra fark edebildimHangi ilacı kullanıyorsun? Glifor, Matofin?
Ama bende cok gec fark ettim 91 kiloyumilacim glucophage daha once bu ilacla baya kilo vermistim 64 e inmistim ama yine sistim malesef
Glucophage kilo vermeye yardımcı oluyormuş, birçok insülin direnci teşhisi konan kişiden bunu duymuştum. İnşallah sana da yardımcı olacak, daha rahat bir şekilde kilo vereceksin
Ben kendime kızıyorum, neden bu kadar geç kaldım diye"5 kilo değil 10 kilo değil. Nasıl fark etmezsin?" diye ama artık yapacak bir şey yok, geçmişi bırakıp aana odaklanıcaz ve kiloları vericez canım
Özel bir diyet mi? Gİ diyeti olabilir diyecektim ama et yenmediği için o da olamaz :)
Evet yardimci oluyor gercekten :) umarim simdide olur.malesef zamaninda fark edip durdursaydik kendimizi hersey daha guzel olurdu ama olsun yine veririz insallah ben kendimce diet yapiyorum bi kosu bandi aldim evde hergun yuruyorum gunde 8 10 km arasi tempolu yuruyorum yaza kadar baya vermek istiyorum :)
Aslinda gi diyeti :) cok dikkatlisin. :) ama onun degistirilmisi. Ben et yemiyorum. Onun yerine baska protein agirlikli seyler yiyorum. Yani kendime uyarladim ayni mantikla diyeti.
Ennnn onemlisi 2 hafta yapay dogal tum sekerlerden uzak durmak. İnsulin direnci boyle kiriliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Reglimin ilk günü ve inanılmaz derecede ağrılarım var, her ay aynı senaryo tekrarlanıyor
Pko teşhisi konmadan önce böyle bir sorunum yoktu, hiçbir zaman ağrım olmazdı ama pko ile birlikte ağrılar da başladı. Siz de aynı sorunu yaşıyor musunuz kızlar?
Bende agri olmuyor. Ben adet olamiyorum!! Her ay adet olmak icin adet sokturucu almak zorunda kaliyorum.
Am pko cok agri yapiyormus. Bunu biliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay kızlar insülin direnci ve pco demişsiniz işte onlar bendede var ha birde fazlalık olarak haşimatoluyum troidim var ay napçam bilmiom( benide alın aranıza... yapayalnız kaldım buralarda...:18:
Merhaba canım, aramıza hoşgeldin
Bu metabolik hastalıklar genelde birlikte oluyor canım, zaten hastalık değil metabolik sendrom olarak değerlendiriliyorlar ve hayatımızı bir nevi cehenneme çeviriyorlar; yeme atakları, hızlı kilo alımı, istediğinde kolay kilo verememeVe bunlarla mücadele edip kilo verebilmemiz için mutlaka doktorumuzun verdiği ilaçları düzenli almalı, doğru besinlerle yeterli ve dengeli beslenmeli, mümkün olduğunca hareket etmeliyiz canım.
Senin kilo ve boy durumun nedir? Diyet listende neler var? Hareket durumun nasıl? İlaç kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?