- 18 Şubat 2010
- 16.404
- 20.124
- 923
- Konu Sahibi EmmaAutumn
-
Boyum 160
Başladığım kilo 68 tarih 18 şubat
7 haftada 7 kilo verdim
şuanda memleketteyim 1 kilo aldığımı düşünüyorum he bide adetim olmuyo onun şişkinliği var kendimi 1 kilo almış sayıyorum o yüzden
62 kiloyum diye düşünüyorum
54 55 56 civarı olmak istiyorum bakalım olabilecekmiyim 55 ken iyiydim hatırlıyorum o zamanlarımı özledim
sen yakınsın maşallah verirsin bence sıkma kendini
Ah inşallah hepimiz verelim
Kilo verirsem pkomun hafifleyeceğini söyledi 2 doktorda
Size de söylenmiştir mutlaka
Erkek arkadaşım askerde o da farkındaydı çok kilo aldığımı o dönene kadar şöyle zayıflayayım da gelince şaşırsın istiyorum
Hem o şaşırsın hem ben iyi hissedeyim hem de sağlığım için gitsiiiiiiiiiiiiin kilolaaaaaaaar
yaniii zaten tüm hastalıkların tek suçlusu ''kilo''
hadi bakalım şaşırt sevgilini :)
bende benimkine kapak yapmak istiyorumçok dalga geçiyor
Eşin mi dalga geçiyor
Benimki dalga geçmiyor ama biliyorum ki pekte hoşlanmıyor ve şuan zayıflamaya çalıştığımı biliyor işine geliyor
Kendi 183 kilosu 80 falan kendi fit ya benim tombikliğimden hoşlanmıyor bence
yok anacım eşim değilsevgülüm
zaten erkekler tombikleri sevmiyor her ne kadar kendilerinde göbek dahi olsa yanındaki kız ince çıtı pıtı olsun isterler ııyy gıcıklar
Bencede
Amann ben göbekli erkekte istemem neyseki yok evlenince benim yüzümden olursa naparım bilmiyorum
Akşama protein ağırlıklı bir şeyler yemek istiyorum. Bugün biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu. Önerileriniz var mı?
ben de diyetisyene gidiyorum o da hiç bişi bulamazsan 4 parmak büyüklüğünde az yağlı peynir ye diyor. bunun dışında bir haşlanmış yumurta yanında iki kepçe mercimek çorbası 1 dilim tam buğday ekmeği bol salatayı da öneriyor. eğer diğer öğünlerde fazla kaçırdığını düşünüyorsan. ya da :) yağsız 1 yumurtayla yapılmış menemen 1 kepçe çorba 1dilim tam buğday ekmeği bol salata da bi seçenek olabilir.:))umarım aklında bişiler şekillenmiştir.
aynı sorunlar bende de varpko ve i.direnci.zaten kardeş hastalık deniyo ikisine.dolayısıyla da kilo ben de spor ve diyet yapıyorm 1 ay oldu 3 kilo gitti.cok gelmesin gözünüze cünkü hem kilom fazla hem de günde 1,5 saatten asagı yürümüyorum.bakalım devam ediyorum hala.bnm diyetisyenim diyet bisküviler hakkında pek güzel seyler söylemiyo ama sen de cok tüketiyosun sanırım.insülin direnci olanlara pek önerilmiyo yani bi bak nete canım light diye ben de yiyodm ama faydası degil zararı oluyomus :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?