Polikistik over ve insülin direncine rağmen kilo veriyorum>57 kilo olma günlüğüm

sen yakınsın maşallah verirsin bence sıkma kendini

sen yakınsın maşallah verirsin bence sıkma kendini

Ah inşallah hepimiz verelim
Kilo verirsem pkomun hafifleyeceğini söyledi 2 doktorda
Size de söylenmiştir mutlaka
Erkek arkadaşım askerde o da farkındaydı çok kilo aldığımı o dönene kadar şöyle zayıflayayım da gelince şaşırsın istiyorum
Hem o şaşırsın hem ben iyi hissedeyim hem de sağlığım için gitsiiiiiiiiiiiiin kilolaaaaaaaar

yaniii zaten tüm hastalıkların tek suçlusu ''kilo''
hadi bakalım şaşırt sevgilini :)
bende benimkine kapak yapmak istiyorum çok dalga geçiyor

yaniii zaten tüm hastalıkların tek suçlusu ''kilo''
hadi bakalım şaşırt sevgilini :)
bende benimkine kapak yapmak istiyorum çok dalga geçiyor

Eşin mi dalga geçiyor
Benimki dalga geçmiyor ama biliyorum ki pekte hoşlanmıyor ve şuan zayıflamaya çalıştığımı biliyor işine geliyor
Kendi 183 kilosu 80 falan kendi fit ya benim tombikliğimden hoşlanmıyor bence

yok anacım eşim değil sevgülüm
zaten erkekler tombikleri sevmiyor her ne kadar kendilerinde göbek dahi olsa yanındaki kız ince çıtı pıtı olsun isterler ııyy gıcıklar

yok anacım eşim değil sevgülüm
zaten erkekler tombikleri sevmiyor her ne kadar kendilerinde göbek dahi olsa yanındaki kız ince çıtı pıtı olsun isterler ııyy gıcıklar

Bencede
Amann ben göbekli erkekte istemem neyseki yok evlenince benim yüzümden olursa naparım bilmiyorum

Akşama protein ağırlıklı bir şeyler yemek istiyorum. Bugün biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu. Önerileriniz var mı?

Akşama protein ağırlıklı bir şeyler yemek istiyorum. Bugün biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu. Önerileriniz var mı?

ben de diyetisyene gidiyorum o da hiç bişi bulamazsan 4 parmak büyüklüğünde az yağlı peynir ye diyor. bunun dışında bir haşlanmış yumurta yanında iki kepçe mercimek çorbası 1 dilim tam buğday ekmeği bol salatayı da öneriyor. eğer diğer öğünlerde fazla kaçırdığını düşünüyorsan. ya da :) yağsız 1 yumurtayla yapılmış menemen 1 kepçe çorba 1dilim tam buğday ekmeği bol salata da bi seçenek olabilir.:))umarım aklında bişiler şekillenmiştir.

Çok teşekkür ederim canım

Misafirim var, neyse ki misafirim de diyette, tavuklu-salatalı bir şeyler yapacağız artık :)

3. GÜN

09.00
3 kuru kayısı
3 limonlu light bisküvi
150 gr kepekli makarna
50 gr. light peynir
1 yeşil çay

11.00
1 elma
1 yeşil çay

14.00
Elma ile biraz pekmez karıştırdım
1 kuru kayısı
1 ceviz
1 yeşil çay

19.00
1 dilim tam buğday ekmeği
patatesli yumurta
150 gr. tavuk bonfile
Bol salata
1 maden suyu

--------------------------------------------------
1550 kalori

4.GÜN

08.30
2 kuru kayısı
3 limonlu diyet bisküvi
1 yeşil çay

10.00
2 dilim tam buğday ekmeği
2 yumurtadan naneli omlet
50 gr. beyaz peynir

13.00
1 kuru kayısı
1 elma
1 yeşil çay

18.00
1.5 lahmacun
domates+ maydanoz
1 kutu light kola

20.00
75 ml dondurma

--------------------------------------------
1260 kalori

3 km yürüyüş

Listeyi yazdıktan sonra 1 elma yedim ve 1 yeşil çay içtim.

aynı sorunlar bende de var pko ve i.direnci.zaten kardeş hastalık deniyo ikisine.dolayısıyla da kilo ben de spor ve diyet yapıyorm 1 ay oldu 3 kilo gitti.cok gelmesin gözünüze cünkü hem kilom fazla hem de günde 1,5 saatten asagı yürümüyorum.bakalım devam ediyorum hala.bnm diyetisyenim diyet bisküviler hakkında pek güzel seyler söylemiyo ama sen de cok tüketiyosun sanırım.insülin direnci olanlara pek önerilmiyo yani bi bak nete canım light diye ben de yiyodm ama faydası degil zararı oluyomus :26:

Aynen canım, light da olsa bisküviler iyi değil ama mümkün olduğunca az yemeye çalışıyorum. Bir de okuldayken ders aralarında atıştırmak için yanıma alıyorum, biraz yoğun olduğum için çoğu zaman yanıma bir şey almayı unutuyorum (normalde yanıma kuru kayısı, kuru incir, süt vs alırım) ve bisküviyle geçiştiriyorum. Daha önceden yediğim biskremlerin yerine

Bizim gibi metabolik sorunları olan kişilerin kilo vermesi gerçekten çok zor, bence 3 kilo asla küçümsenecek bir miktar değil, hatta büyük başarı. Benim erkek kuzenim çatır çatır kilo veriyor ama biz öyle değiliz maalesef, aç bile kalsak işe yaramıyor

5. GÜN

09.00
50 gr sarı leblebi - 134
2 kuru kayısı - 40
3 diyet bisküvi - 105

12.00
5-6 kaşık mercimek çorbası - 110 (yağlı olduğu için fazla fazla hesapladım)
Türlüden birkaç patates, kabak - 150 (çok az yedim ama yine yağlı olduğu için kaloriyi abartıyorum )
5-6 kaşık makarna - 165
1 bardak ayran - 75

15.00
1 şekersiz çay - 0
3 diyet bisküvi - 105

19.00
5 küçük mercimek köftesi - 270
1 tane fırında tavuk but - 180
4-5 kaşık semizotu salatası (yoğurtlu) - 75

21.00
1 bitki çayı - 0

--------------------------------------------------
1410 kalori

3 km yürüyüş

YILLAR BOYUNCA KİLOMDAKİ DALGALANMALAR :100::101::111:
Şubat 2008 - 88
Nisan 2009 - 113.8
Mayıs 2009 - 98
Eylül 2009 - 91
Ocak 2010 - 86
Mart 2012 - 89
Haziran 2012 - 87
Haziran 2013 - 88
Eylül 2013 - 79
Kasım 2013 - 82
Nisan 2014 - 88

80'ler bedenimin alışık olduğu kilo aralığı o yüzden çok zorlanıyorum 70'lere geçmekte ama bunu kırdığım an beni kimse durduramaz :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…