Aşılama Polikistik over YARDIMMMM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ecepkos

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
51
12
18
35
Arkadaslar polikistik over olupta asilamasi tutan arkadaslar lutfen yardimci olun lutfennnn kactane yumurtalik elde ettinizzz yardim edinnnnn ((

Aşılama değil de yumurta takibiyle hamile kaldım7 yumurta olgunlaştı doktor ikiz üçü Z olabilir demişti tuttu şükür aşılama olmadan oldu

bende pko luyum canim asilamanin sansi %15 %20 belli olmuyo benimki tutmadi zaten %15 cokda buyuk bi sans deil ben 19 mm tek yumurtayla yaptirdim

Bende asilama dusunuyordum rahim filminden sonra kaldim cok sukur asilama oncesi zaten filmin cekilmesi daha saglikli ve tedsvi edici ozelligi var tavsiyeederim

Klomen aşılama bunları geç bence en etkili tedavi yöntemi pko da şeker hapı ben o hap sayesinde 4 kez hamile oldum üçünü kan pıhtılaşması yüzünden kaybettim dördüncü doğdu pıhtılaşma için günlük iğne kullandım

Ben asilama oldum ilk defa pkos var bende kizlar tutmadi tek yumurtaydi sunu solicem doktorumlada konusucam ve cok uzgunum madem asilamanin sansi %15 ya o zaman bizi neden tek yumurtalikla asilama yapiyolar neden benim bir yumurtam 18 mm di pitane 14 yani 2 gun daha beklese oda 18 olabilrdi yuzde oranimiz bukadar azsa tek yumurtayla neden asilama yapiyolar ya ganol f bnn buyutmedi klomen verdi 3 gun kullabdim ole buyudu

Canim merhaba.benzer durumdayiz.benim gonalf le gelisiyo yumurtam klomen etki etmiyo malesef.bende 2 kere asilama oldum ve her seferinde tıpkı seninki gibi 1 yumurtam gelisiyo18-19 oluyo digeri 14 de kaliyo.sonrada catlatma ignesi vuruluyorum ve asilamam oluyodu.cogul gebelik olusmasin diye tek yumurta gelistiriyolar.fazla doz kullandirmiyolar tehlikeliymis.ne yazikki 2 asilamamda tutmadi simdi mart nisan gibi tüp bebege baslicaz.

Arkadasim ilk asilamada hamile kaldi oda pcos
Bende asilma yaptircam suan igne kullaniyorum 11inci gunum yarin kontrol hayirlisi

Ben doktorumla gorustum cnm simdi bugun soledim ikinci asilamaya gectik soledim ben ganol f bana yaramiyi bana klomen yariyo dedim ben tmm klomele yapalim dedi bana niye tek yumurta dedim digeri 14 mm dedim 1 gun daha bekleseydik dedik cogul gebelige izin vermiyoruz yasak dedi bn 3 yada 4vyumurtalik istemiyorum ki 2 tane olsun en azindan dimi madem cok dusuk bi ihtimal asilama tutmasi birakta 2 yumurtalik olsun ben ole dusunuyorum

Cnm tekte daha yuksek oluo neden butun spermler teke yogunlasicak tek olunca cift olunca ayrilcaklar ?? Bnce hayirlisi diyelim benimde tek suan bugun yeterince buyumus ben puregonpen kullandim memnunda kaldim klomende bende yaramio
Bu aksam ovritelle catlma ignesi kullanicam carsamba islem gerceklisicek. Vardir herseyde bi hayir .. ama gercekten yasak denio bunu tvdede gormustum

bendde pko var kızlar asılama tedavisimdeyim am kistlerim oldugu için klomen kullanıgım halde teavim yarıda kaldı çok üzgünüm

bendde pko var kızlar asılama tedavisimdeyim am kistlerim oldugu için klomen kullanıgım halde teavim yarıda kaldı çok üzgünüm
Ah cnm bnde asilamadayim direk igne isteseydin ya
Bende pkoluyum puregon igne vurdum hergun bugun istenilen buyukluge ulasti
Demmeki klomen yaramio sana benim gibi ben riske atmadan direk igneye basladik

Evet iste cogul gebelik olmasin diye.yapmiyolar iste canim sadece 1 tanesini gelistiriyolar.bakalim tup bebekte daha fazla gelistiriliyormus.hayirlisi olsun hakkimizda..

Rahim filmi cekindin mi hic asilamada pko olunca umut dusuyor canim cunku bizim yumurta zaten olusuyor spermde gidiyor ama yumurta buyumuyor gec büyüyor ben 8 ay glifor kullandim onunda etkisi olmadi catlatma yaptim tutmadi rahim filmi sayesinde oldu diye dusunuyorum

Hayir cnm

Madam_coco :) hayir cnn rahim filmi sayesinde degil ben daha once catlatma ignesi oldum klomenle 2 yumurtam gelisti catladi ama tutmadi hemde ikindefa asilama ya karar verdim rahim filmi cektim temzi cikti sukur yani rahim filmiylebalakasi yok aksine pkosta daha cok yumurtalik var normal insanlara gore aslinda asilamada 1 tane yumurtalik gelisti tutmadi tekrar yapicaz :)

Ah cnm bnde asilamadayim direk igne isteseydin ya
Bende pkoluyum puregon igne vurdum hergun bugun istenilen buyukluge ulasti
Demmeki klomen yaramio sana benim gibi ben riske atmadan direk igneye basladik
Canim sen ne durumdasin suan belli oldumu sinuc sen puregon kullanmissin bn ganol f kullandim tutmadi ama ikinciyi yaoicaz histereskopi yaptin mi cnm sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…