Kaçıncı takipte oldu peki bende bu ay 3. Denicem de.Allah bağışlasın bu arada.Aşılama değil de yumurta takibiyle hamile kaldım7 yumurta olgunlaştı doktor ikiz üçü Z olabilir demişti tuttu şükür aşılama olmadan oldu
Canim merhaba.benzer durumdayiz.benim gonalf le gelisiyo yumurtam klomen etki etmiyo malesef.bende 2 kere asilama oldum ve her seferinde tıpkı seninki gibi 1 yumurtam gelisiyo18-19 oluyo digeri 14 de kaliyo.sonrada catlatma ignesi vuruluyorum ve asilamam oluyodu.cogul gebelik olusmasin diye tek yumurta gelistiriyolar.fazla doz kullandirmiyolar tehlikeliymis.ne yazikki 2 asilamamda tutmadi simdi mart nisan gibi tüp bebege baslicaz.Ben asilama oldum ilk defa pkos var bende kizlar tutmadi tek yumurtaydi sunu solicem doktorumlada konusucam ve cok uzgunum madem asilamanin sansi %15 ya o zaman bizi neden tek yumurtalikla asilama yapiyolar neden benim bir yumurtam 18 mm di pitane 14 yani 2 gun daha beklese oda 18 olabilrdi yuzde oranimiz bukadar azsa tek yumurtayla neden asilama yapiyolar ya ganol f bnn buyutmedi klomen verdi 3 gun kullabdim ole buyudu
Cnm tekte daha yuksek oluo neden butun spermler teke yogunlasicak tek olunca cift olunca ayrilcaklar ?? Bnce hayirlisi diyelim benimde tek suan bugun yeterince buyumus ben puregonpen kullandim memnunda kaldim klomende bende yaramioBen doktorumla gorustum cnm simdi bugun soledim ikinci asilamaya gectik soledim ben ganol f bana yaramiyi bana klomen yariyo dedim ben tmm klomele yapalim dedi bana niye tek yumurta dedim digeri 14 mm dedim 1 gun daha bekleseydik dedik cogul gebelige izin vermiyoruz yasak dedi bn 3 yada 4vyumurtalik istemiyorum ki 2 tane olsun en azindan dimi madem cok dusuk bi ihtimal asilama tutmasi birakta 2 yumurtalik olsun ben ole dusunuyorum
Ah cnm bnde asilamadayim direk igne isteseydin yabendde pko var kızlar asılama tedavisimdeyim am kistlerim oldugu için klomen kullanıgım halde teavim yarıda kaldı çok üzgünüm
Evet iste cogul gebelik olmasin diye.yapmiyolar iste canim sadece 1 tanesini gelistiriyolar.bakalim tup bebekte daha fazla gelistiriliyormus.hayirlisi olsun hakkimizda..Ben doktorumla gorustum cnm simdi bugun soledim ikinci asilamaya gectik soledim ben ganol f bana yaramiyi bana klomen yariyo dedim ben tmm klomele yapalim dedi bana niye tek yumurta dedim digeri 14 mm dedim 1 gun daha bekleseydik dedik cogul gebelige izin vermiyoruz yasak dedi bn 3 yada 4vyumurtalik istemiyorum ki 2 tane olsun en azindan dimi madem cok dusuk bi ihtimal asilama tutmasi birakta 2 yumurtalik olsun ben ole dusunuyorum
Rahim filmi cekindin mi hic asilamada pko olunca umut dusuyor canim cunku bizim yumurta zaten olusuyor spermde gidiyor ama yumurta buyumuyor gec büyüyor ben 8 ay glifor kullandim onunda etkisi olmadi catlatma yaptim tutmadi rahim filmi sayesinde oldu diye dusunuyorumBen asilama oldum ilk defa pkos var bende kizlar tutmadi tek yumurtaydi sunu solicem doktorumlada konusucam ve cok uzgunum madem asilamanin sansi %15 ya o zaman bizi neden tek yumurtalikla asilama yapiyolar neden benim bir yumurtam 18 mm di pitane 14 yani 2 gun daha beklese oda 18 olabilrdi yuzde oranimiz bukadar azsa tek yumurtayla neden asilama yapiyolar ya ganol f bnn buyutmedi klomen verdi 3 gun kullabdim ole buyudu
Rahim filmi cekindin mi hic asilamada pko olunca umut dusuyor canim cunku bizim yumurta zaten olusuyor spermde gidiyor ama yumurta buyumuyor gec büyüyor ben 8 ay glifor kullandim onunda etkisi olmadi catlatma yaptim tutmadi rahim filmi sayesinde oldu diye dusunuyorum hayr
Canim sen ne durumdasin suan belli oldumu sinuc sen puregon kullanmissin bn ganol f kullandim tutmadi ama ikinciyi yaoicaz histereskopi yaptin mi cnm sen :)Ah cnm bnde asilamadayim direk igne isteseydin ya
Bende pkoluyum puregon igne vurdum hergun bugun istenilen buyukluge ulasti
Demmeki klomen yaramio sana benim gibi ben riske atmadan direk igneye basladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?