Polikistik over

1 su bardağı suya mı attın kuzum. Birde Hani demişsin ya sabahları hayıt tohumunu içtim akşamları civan perçemi ve aslan pençesi diye. Her biri 1 su bardağı ayrı ayrı olmak üzere günde 3 bardak mı içtin. Çok soru soruyorum biliyorum ama adetin 3. Gününden kaçıncı gününe kadar devam ettin
1 bardak suyu ölçerek cezvenin içine döktüm .Sabahlarıda akşamlarıda 1 bardak ölçüyle yaptım yani akşamları aslanpençesi ve civanperçemini ayrı ayrı bir bardak değilde ikisinide 1 bardak ölçüye göre birer tutam attım ikisindende .3.günden 14.güne kadar içtim aslında benim yumurtlama sorunum var 14.gün diye bi sınırlamam yoktu ne zaman yumurtlama olacağını bilmediğim için ama yinede 14.gün bitirdim içmeyi

1 bardak suyu ölçerek cezvenin içine döktüm .Sabahlarıda akşamlarıda 1 bardak ölçüyle yaptım yani akşamları aslanpençesi ve civanperçemini ayrı ayrı bir bardak değilde ikisinide 1 bardak ölçüye göre birer tutam attım ikisindende .3.günden 14.güne kadar içtim aslında benim yumurtlama sorunum var 14.gün diye bi sınırlamam yoktu ne zaman yumurtlama olacağını bilmediğim için ama yinede 14.gün bitirdim içmeyi
Yarın adetimin 3. Günü mutlaka deneyeceğim kuzum gelişmelerden seni haberdar edeceğim mutlakaa sende bana çok dua et olur mu adım İlknur

Nasıl kullandın canım bu bitkileri?
Kaynayan suya birer tutam atarak demledim tok karnına sabah akşam hayıtı sabahları içtim akşamlarıda civanperçemi ve aslanpençesini birlikte demleyerek içtim adetin 3. Günü başladım 14.güne kadar devam ettm

Kaynayan suya birer tutam atarak demledim tok karnına sabah akşam hayıtı sabahları içtim akşamlarıda civanperçemi ve aslanpençesini birlikte demleyerek içtim adetin 3. Günü başladım 14.güne kadar devam ettm
Hayıt tohumunu tek demleyip sabah akşam içiyoruz.
Civan perçemini ve aslan pençesini karıştırıp demliyoruz, o da sabah akşam doğru mu anladım canım?

Civan perçemini ve aslan pençesini karıştırıp demliyoruz, o da sabah akşam doğru mu anladım canım?
Malzemeler
Hayut otu
Civanperçemi
Aslanpençesi

Adetin 3.günü başlanır 14. Güne kadar devam edilir .
Sabahları tok karnına kaynayan suya bir tutam hayıt otu atılır .Bir taşım kaynatılır sıcaktan ılık içilir.
Akşamlar tok karnına kaynayan suya bir tutam civanperçemi bir tutam aslanpençesi atılır ikisi bir arada bir cezvede kaynatılır .Bir taşım kaynadıktan sonra sıcaktan ılık içilir.
3 ay boyunca yapılması gerekiyor.

Hayıt sabahları, civanperçemi aslanpençesi akşamları canım

Malzemeler
Hayut otu
Civanperçemi
Aslanpençesi

Adetin 3.günü başlanır 14. Güne kadar devam edilir .
Sabahları tok karnına kaynayan suya bir tutam hayıt otu atılır .Bir taşım kaynatılır sıcaktan ılık içilir.
Akşamlar tok karnına kaynayan suya bir tutam civanperçemi bir tutam aslanpençesi atılır ikisi bir arada bir cezvede kaynatılır .Bir taşım kaynadıktan sonra sıcaktan ılık içilir.
3 ay boyunca yapılması gerekiyor.
Teşekkür ederim canım çok sağol 🥰

Ben 🙋🏻‍♀️
Hayıt otu civanperçemi aslanpençesi bu üç otu 2 ay boyunca düzenli kullandım 2. Ayın sonunda nur topu gibi bir bebiş 🥰
Mrb bende poko var ve ben yeni öğrendim adetim çok düzensiz poko dan kaynaklı ben 9 aydır evliyim ve hiç korunmadim ve çok çocuk istiyoruz eşimle doktor hamile kalman çok zor dedi önce ilaç olmazsa aşılama son çare çocuk olmazsa tüp bebek tedavisi dedi ben şuan ilaç tedavisi görüyorum ama bitkisel şeylerde içmek istedim o yüzden hayıt otu ve aslanpencesi ni karıştırıp içiyorum sizce iyi gelir mi bebeğim olur mu lütfen yorum yapın 🙏😢

Merhaba polikistik over hastasıyım doktorlardan duymadıgım kötü düşünce kalmadı 90 kiloyum ve adet düzensizliği var 50 günde ilaç yardımıyla adet görüyordum şuan ikinci çocuguma hamileyim 8 haftalık sadece sabredin ve stres yapmayın Allah çok büyük hiç beklemedigim anda hamile oldugumu öğrendim
Mrb bende polikistik over hastasıyım 9 aydır evliyim hiç korunmadim çocuk istiyoruz ama doktor önce ilaç sonra aşılama olmazsa son çarenin tüp bebek olduğunu söyledi napacagimi bilmiyorum çok üzülüyorum eşimde öyle 1.63 boyum ve 73 kiloyum fazla kilolu da değilim bu aralar aslanpencesi ve hayıt tohumu içiyorum inşallah en yakın zamanda hamile kalırım ben genç kizligimdan beridir adetlerim çok düzensiz 6.7.ayda bir adet görüyorum sizin bir öneriniz var mı acaba çok stresliyim doktor 7.8 yıl sonra belki dedi şuan çok kötüyüm kaynanamlar çok istiyor ve sürekli laf sokup duruyorlar lütfen yardım edin bana ne öneriyor sunuz🙏

Mrb bende poko var ve ben yeni öğrendim adetim çok düzensiz poko dan kaynaklı ben 9 aydır evliyim ve hiç korunmadim ve çok çocuk istiyoruz eşimle doktor hamile kalman çok zor dedi önce ilaç olmazsa aşılama son çare çocuk olmazsa tüp bebek tedavisi dedi ben şuan ilaç tedavisi görüyorum ama bitkisel şeylerde içmek istedim o yüzden hayıt otu ve aslanpencesi ni karıştırıp içiyorum sizce iyi gelir mi bebeğim olur mu lütfen yorum yapın 🙏😢
Merhaba Rabbim şifanızı verir inşallah Ben ilk baş Allahın izniyle sonra bu ot karışımıyla hamile olduğumu düşünüyorum herkese aynı etkiyi edermi bilmiyorum bana 2.ayımda etki etti mesela 3 ay boyunca içmeyi düşünüyordum sizde 3 ay boyunca deneyinnşallah faydasını görürüsünüz

Merhaba Rabbim şifanızı verir inşallah Ben ilk baş Allahın izniyle sonra bu ot karışımıyla hamile olduğumu düşünüyorum herkese aynı etkiyi edermi bilmiyorum bana 2.ayımda etki etti mesela 3 ay boyunca içmeyi düşünüyordum sizde 3 ay boyunca deneyinnşallah faydasını görürüsünüz

Çok tsk ederim ben 4 gece üst üste içtim ama umudum olamadığı için bıraktım içmeyi bu sözünüzde dolayı icicem artık nasıl içtiniz peki günde kaç bardak ve ne ne karıştırdıniz acaba😊

Çok tsk ederim ben 4 gece üst üste içtim ama umudum olamadığı için bıraktım içmeyi bu sözünüzde dolayı icicem artık nasıl içtiniz peki günde kaç bardak ve ne ne karıştırdıniz acaba😊
Sabah akşam hayıt 1 bardak ara öğündede aslanpençesi civanperçemi ikisini bir atın cezveye o şekilde tğketin

Back
X