Polikistik over

peki doktora gittin mi ?doktor mu pco dedi

Kızlar bendede pco vardı bu hastalığın en büyük düşmanı kilo. Kilo aldıkça hastalık dahada artar bazen aylarca adet olamazsınız bazen çok erken olursunuz kilo vermek çok zorlasiyo ben evlendigimde 45 kiloydum evlendikten sonra bi anda 15 kilo alınca hastalık uyanmış vermek için çok cabaladim veremedim çocuk istedim olmadi soğan kürü yaptım ilaç kullandım yok 4 sene olmadi ama tam tüp bebek yaptiracagımız ay yani bu ay hamile olduğumu öğrendim kilo almamaya gayret edin

Polikistik Over muayene ile anlaşılır. Yumurtalık kistleri demektir yani..
Normal bir bayan 1 yılda her ay adet görürken, Polikistik Overli bi bayan 2-3-4 ayda görebilir..
Yumurtalık kistleri kendiliğinden yok olup yenilebilir.. Belirtileri adet düzensizliği ve tüylenme.. Ama ultrasonda kitscikler görünmeden bilinemez pco olduğu..

Bnde kilo yok sanırım evlenirken 55 dim 7. Aya dgru aldım biraz 61 oldm sonra 2 ayda verdim suan 57 yim

Bnm adetim son 2 aya kadar düzenliydi 26. Gün okur 6 gün sürerdi gecen ay 15 gün gecti 14. Gün ultrasona grdim bebiş yok demişti doktor 15. Gğnde hasta olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…