Polikistik over

canım adetin çok geçerse direk doktora git hamilelik testi yapar olumsuz çıkarsa adet söktürücü verir.Pkoda minik kistler oluyor polikistik over sendromu dediklerinde de yumurtalıkta tembellik oluyor.bu iki sorununda çok şükür tedavi ile yada tedavisiz hamilelik oranı yüksek bunu hiç dert etme.ama senin sorununun ne olduğu belli de değil belkide bişi yoktur.belki hamilesindirde.kendini sitrese sokma her okuduğun ile sende varolanı kıyaslama. iyi düşün :)

Belki de bu ay hamile kalmışsındır?
Stresten de gecikebilir. Yumurtalıklar hep aynı düzenle çalışmazlar. Düzenli adet gören bir bayanda bile gecikme olabilir. Kafana takma pco aşırı düzensiz adetle görülür genelde. Mesela ben.. 4 ayda bir regl oluyordum.

Yumurta tembelliği zaten polikistik Over demek..
Her ay 1 yumurta büyür normal bir yumurtalıkta. Ama pco da birden fazla yumurta büyümeye başlar ve bir süre sonra gelişimleri durur, kitsciklere dönüşürler..

merhabalar önceelikle hayırlı olsun:) bende pco luyum zayıfım baya zayıfım5 aydır tedavi görüyorum ama olmadı siizn yaptığnız bişey oldumu o ay:)

merhaba sizdede pco varmıydı hamilesiniz hayırlı olsun:)

merhabalar önceelikle hayırlı olsun:) bende pco luyum zayıfım baya zayıfım5 aydır tedavi görüyorum ama olmadı siizn yaptığnız bişey oldumu o ay:)
Ya strese çok bağlı canım ben hiç bişey yapmadım adet olunca tüp bebek merkezine gideceğimiz için o ay umursamadim sadece ve en önemlisi 4.5 senedir ilk kez esimle çocuk için değil sevdiğim için istediğim için birlikte olduk

Ben de Hem çikolata kıstı hem diğer kişilerden vardı. Yani küçük büyük yumurtaliklarim kist doluydu İlk doktora gittiğimde. Adet düzensizliği de yaşamadım bir yada ikidir yani. Doğum kontrol hapı kullandığım zaman çikolata kıstı hariç diğerleri kayboluyordu. Ilk gebeligimde klomenle hamile kaldım. Çikolata kitlerim böylelikle gitti. Ikincide de 6cm kistle hamile kalmışım. Yani gebelige engel değil Allah nasip ettiyse Eğer kistlerle de hamile kalinabiliyor

merhaba sizdede pco varmıydı hamilesiniz hayırlı olsun:)
canım bendeki polikistik over sendromu bir yumurtalığımda tembellik vardı kist falan yoktu yani.adetim düzensizdi tedavi için gittim serophone verdi 4 ay kullan olmazsa gel dedi ama bende 7cm kist yaptı sonra kendisi eriyor tabi ama doktorum doğum kontrol hapı verdi bir ay kullandım ertesi ay hamile kaldım geç döllenme oldu hemde. :) soğan kürü yap hiç olmazsa eşinde keçiboynuzu pekmezi yesin.gerçi dotorun ne der oda önemli :) ay bu arada saolasın :)

bende kist var hormonlarımda hafif dengesizdi ilaç kullanıyorum şuan bitkisel bişeyler kullanıyorum ama bu ayda olmazsa soğan suyunu deneyeceğim inşallah siz yapmışmıydınız:)

onu çok kişiden duyuyorum okadar etkiliyomu gerçekten ya ama bizdeki bu psikoloji buna izin vermiyo:) inşallah rabbim bizede nasip eder sizde dua edin bize lütfen:)

tüylenme hemen olmaz,sivilcede adet gecikmesinde olabilir canım yada yediğin içtiğin şeylerden... biz kızlar hamile kalmak istediğimiz için herşeyi ona yoruyoruz :)

kızlar ultrason sonucumu aldım doktor kadın doğum uzmanı görsün pco gördüm ama net değil dedi. tanımda da yazıyor benım adetım düzensiz değil 5 gun surer 30 yada 28. günde bir olurum.anlamadımm gitti 6. ay bu ay deniyoruz gebe kalamadım .1 yıl korunduk 2 yıllık da evliyim sizce kızlar ne yapmalıyım önerileriniz benim için önemli allah herkesin yardımcısı olsun :)

S SUU ben de iki ay öncesinde 1 hafta yapabilmiştim etki etmişmidir bilmiyom.ama faydası birçok kişi tarafından görülmüş :)

Evet bu hastalığın en büyük düşmanı kilo ben de ikinci bebeğime bir türlü hamile kalamamıştım doktor kilo ver dedi iki ayda 11 kilo verince 3. Ay hamile kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…