- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- 133
- Konu Sahibi Esravolkankeskin
-
evet şimdi sana söktürücü verir..Adet olmadım olduğumda mı gitmem gerekiyor günüm gecıyo suan sizin de bu hastalık varken regl inzde gecıkme oluyomuydu
Kızlar bendede pco vardı bu hastalığın en büyük düşmanı kilo. Kilo aldıkça hastalık dahada artar bazen aylarca adet olamazsınız bazen çok erken olursunuz kilo vermek çok zorlasiyo ben evlendigimde 45 kiloydum evlendikten sonra bi anda 15 kilo alınca hastalık uyanmış vermek için çok cabaladim veremedim çocuk istedim olmadi soğan kürü yaptım ilaç kullandım yok 4 sene olmadi ama tam tüp bebek yaptiracagımız ay yani bu ay hamile olduğumu öğrendim kilo almamaya gayret edin
canım adetin çok geçerse direk doktora git hamilelik testi yapar olumsuz çıkarsa adet söktürücü verir.Pkoda minik kistler oluyor polikistik over sendromu dediklerinde de yumurtalıkta tembellik oluyor.bu iki sorununda çok şükür tedavi ile yada tedavisiz hamilelik oranı yüksek bunu hiç dert etme.ama senin sorununun ne olduğu belli de değil belkide bişi yoktur.belki hamilesindirde.kendini sitrese sokma her okuduğun ile sende varolanı kıyaslama. iyi düşün :)
Ya strese çok bağlı canım ben hiç bişey yapmadım adet olunca tüp bebek merkezine gideceğimiz için o ay umursamadim sadece ve en önemlisi 4.5 senedir ilk kez esimle çocuk için değil sevdiğim için istediğim için birlikte oldukmerhabalar önceelikle hayırlı olsun:) bende pco luyum zayıfım baya zayıfım5 aydır tedavi görüyorum ama olmadı siizn yaptığnız bişey oldumu o ay:)
canım bendeki polikistik over sendromu bir yumurtalığımda tembellik vardı kist falan yoktu yani.adetim düzensizdi tedavi için gittim serophone verdi 4 ay kullan olmazsa gel dedi ama bende 7cm kist yaptı sonra kendisi eriyor tabi ama doktorum doğum kontrol hapı verdi bir ay kullandım ertesi ay hamile kaldım geç döllenme oldu hemde. :) soğan kürü yap hiç olmazsa eşinde keçiboynuzu pekmezi yesin.gerçi dotorun ne der oda önemli :) ay bu arada saolasın :)merhaba sizdede pco varmıydı hamilesiniz hayırlı olsun:)
canım bendeki polikistik over sendromu bir yumurtalığımda tembellik vardı kist falan yoktu yani.adetim düzensizdi tedavi için gittim serophone verdi 4 ay kullan olmazsa gel dedi ama bende 7cm kist yaptı sonra kendisi eriyor tabi ama doktorum doğum kontrol hapı verdi bir ay kullandım ertesi ay hamile kaldım geç döllenme oldu hemde. :) soğan kürü yap hiç olmazsa eşinde keçiboynuzu pekmezi yesin.gerçi dotorun ne der oda önemli :) ay bu arada saolasın :)
Ya strese çok bağlı canım ben hiç bişey yapmadım adet olunca tüp bebek merkezine gideceğimiz için o ay umursamadim sadece ve en önemlisi 4.5 senedir ilk kez esimle çocuk için değil sevdiğim için istediğim için birlikte olduk
tüylenme hemen olmaz,sivilcede adet gecikmesinde olabilir canım yada yediğin içtiğin şeylerden... biz kızlar hamile kalmak istediğimiz için herşeyi ona yoruyoruz :)Bnm adetim gecen ay 15 gün gecıktı hamileyim sandım ama hasta oldm. Bu ay da 6. Gün günüm gecıyo. Göbegimde hafıften tüylenme var vede cenemde sivilcem var farklı cıkmıyo da gitmiyoda onu araştırırken pco dan olabilcegi belrtiler arasında
bi yakınım onca tedaviden sonra kür ile kaldı
Evet bu hastalığın en büyük düşmanı kilo ben de ikinci bebeğime bir türlü hamile kalamamıştım doktor kilo ver dedi iki ayda 11 kilo verince 3. Ay hamile kalmıştım.Kızlar bendede pco vardı bu hastalığın en büyük düşmanı kilo. Kilo aldıkça hastalık dahada artar bazen aylarca adet olamazsınız bazen çok erken olursunuz kilo vermek çok zorlasiyo ben evlendigimde 45 kiloydum evlendikten sonra bi anda 15 kilo alınca hastalık uyanmış vermek için çok cabaladim veremedim çocuk istedim olmadi soğan kürü yaptım ilaç kullandım yok 4 sene olmadi ama tam tüp bebek yaptiracagımız ay yani bu ay hamile olduğumu öğrendim kilo almamaya gayret edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?