güvendiğin birini al ve nişanlınla bir yerde çay için, onlar da nişanlın için aynışeyi söylerlerse bırak gitsinİyi aksamlar bisey aormak. istiyorum nisanlim polis ve surekli etrafa bakiyo nedense baktigi kizlar beni rahatsz ediyo oyle uzun uzun bakmalar degil kisa bakmalar soruyorum isimle alakali diyo ama icim rahat etmiyo siz ne dersiniz
Enisteme soylemistm o da abartiyisun yok oyle bisey demisti ama ben kafayi yicek bicimde cok takiyorumgüvendiğin birini al ve nişanlınla bir yerde çay için, onlar da nişanlın için aynışeyi söylerlerse bırak gitsin
Hemsiresizin mesleğiniz nedir
Paranoya oldm olablr diyo biseyler diyo hayir herseyinide biliyorm karistiriyorm bisey ckmiyo ama niye boyle yapiyo anlamiyorumKizmayin ama isimle alakali kismina cok guldum:) kulagini cekmek sart.
Bende onu dedm bana herkese bakiyorm paranoya oldu bende diyo ama icim rahat etmiyorPolisin işi kız kesmekmiymiş?aaa yoksa baktığı kızlar çete üyesi falanmıymış?
kadınlar daha iyi anlar kadın arkadaşınla gidinEnisteme soylemistm o da abartiyisun yok oyle bisey demisti ama ben kafayi yicek bicimde cok takiyorum
uzun uzun bakmiyorsa sıkıntı yok benceUzun uzun bakmiyo ama blmiyorm benmi cok takiliyorum acaba
Olabilir zaten bu meslekte asker-polis olanlar biraz değişik oluyorlar.Takibe alsan?Bende onu dedm bana herkese bakiyorm paranoya oldu bende diyo ama icim rahat etmiyor
Erkekleri tehlike olarak görmüyor demek ki. Sadece kadınlar potansiyel suçlu zaar
Erkege bakip bakmadgna bakmadmda direk kadnlara odaklandgm icinErkekleri tehlike olarak görmüyor demek ki. Sadece kadınlar potansiyel suçlu zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?