Polis nisanli?

Benim sırf önceden tanıdık biri görmesin korkum yüzünden huy oldu bende bu bakma işi. Oturuyoru etrafımızdan gelip gecen erkeklere bir anlık bakip dönüyorum önüme. Erkek arkadaşım da rahatsız bu durumdan ama anlatınca anladı saģolsun. Gitgide azalıyor bende azaltmaya çalışıyorum.

Nisanlınız da haklı olabilir bir daha dikkat edin sadece kadın mı erkek mi diye baktıkları. Ben sivil halimle diken üstünde kolaçan ediyorum etrafımdakileri terör olayları nedeniyle, polis ne yapsin.

Adama polis yahu şüpheci olup etrafı devamlı kolaçan etmesi normal, ki bu aralar ekstra şüpheci oldu herkes adam bir de polis. Kısa kısa bakıyormuş üstelik. Erkeklere bakıp bakmadığına da dikkat etmemişsiniz bence yargılamayın hemen çocuğu. Sizin yanınızda kızları dikizleyecek değil ya rahat olun biraz:)

İşimle alakalı kız kesmeliyim güzel olanları tutuklayıp içeri tıkmalıyım

Erkeklere de Kızlara baktığı gibi kısa kısa bakıyor mu? Bakıyorsa gerçekten meslek icabıdır, ama bakmıyorsa nişanlın hala arayışta. Sanma ki evlenince biter, tam gaz devam edecek, üstelik farklı tat arayışına girecek. O sebeple tatlı hemşire kardeşim yol ver o polise bırak rahat rahat mesleğini icra etsin.

Bence olabilir.

Ben de etrafımdaki insanları incelerim.

Meslek alışkanlığı.

işiyle mi alakalıymış hmm... sanki bana fbi.

benimki de öyleydi kızlara tek değil ama herkese bakıyordu.noldugunu anlamiyodum. herkesten supheleniyolar . cok takmayin

O kadar dikkatli incelemedm is ciddiye bnince tabi daha fazla ustune gitmeye basladm bu isin
Hic gerek yok bence bu kadar ustune dusmeyin yoksa bu ustelemeleriniz karsi tarafi bıktırır. Yine de siz bilirsiniz sonuçta yasayan sizsiniz halinden durumundan daha iyi anlarsiniz ama huzurunuzu kaçırmayın derim.

Erkek benimki :) Benimki daha 12. Haftadan belli etti kendini. Sizinki göstermiyorsa kız mı acaba?
ilk erkeğe benziyor dendi baska bi dr kız iki haftaya bi daha bakalım dedi sonra göstermedi.arastırmada bi dr önce kız sonra yok erkek dedi sonra bi dr kız dedi ... Ben erkek hissediyorum hayırlısı ins.

İyi aksamlar bisey aormak. istiyorum nisanlim polis ve surekli etrafa bakiyo nedense baktigi kizlar beni rahatsz ediyo oyle uzun uzun bakmalar degil kisa bakmalar soruyorum isimle alakali diyo ama icim rahat etmiyo siz ne dersiniz
Ayyy cok guldum isiyle alakaliymiss:)))

Sizinle birlikteyken çalışmıyor sonuçta. Ne alaka, anlam veremedim... İyice tanımaya çalış cnm...

İşinin gereği alışkanlık oluyor.bende ayniyim.yemekhanede yolda gözlerim fıldır fıldır etrafta.rahatsiz oluyorum ama engelde olamiyom

İşiyle alakalıysa sadece kadınlara bakmaz. Erkeklere de bakıyor mu?

Yanlış anlamayın ama mesleğimle alakalı demesi değişik geldi. nişanlım da polis ama hiç böyle bişey görmedim. aksine yanyanayken hep benimle ilgilenir dünya yansa dönüp bakmaz . tabi her poliste bir değil. yinede bişey söylemek istemem. ama size olan sevgisinden eminseniz buna takılmayın derim

İşiyle alakaliymis.. şu lafı etmeseydi sana kizacaktim sen abartı yosun diye.. ne alaka her polis bakıyo muymus? Benim koca da polis ama işine pek değer vermiyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…