- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
Erkek benimki :) Benimki daha 12. Haftadan belli etti kendini. Sizinki göstermiyorsa kız mı acaba?Aynı zamanda doğurucaz kız.. Konuyla alakalı değul ama dikkatimi cekti cinsiyeti nedir benimki hala netlesemididee
Hic gerek yok bence bu kadar ustune dusmeyin yoksa bu ustelemeleriniz karsi tarafi bıktırır. Yine de siz bilirsiniz sonuçta yasayan sizsiniz halinden durumundan daha iyi anlarsiniz ama huzurunuzu kaçırmayın derim.O kadar dikkatli incelemedm is ciddiye bnince tabi daha fazla ustune gitmeye basladm bu isin
ilk erkeğe benziyor dendi baska bi dr kız iki haftaya bi daha bakalım dedi sonra göstermedi.arastırmada bi dr önce kız sonra yok erkek dediErkek benimki :) Benimki daha 12. Haftadan belli etti kendini. Sizinki göstermiyorsa kız mı acaba?
Ayyy cok guldum isiyle alakaliymiss:)))İyi aksamlar bisey aormak. istiyorum nisanlim polis ve surekli etrafa bakiyo nedense baktigi kizlar beni rahatsz ediyo oyle uzun uzun bakmalar degil kisa bakmalar soruyorum isimle alakali diyo ama icim rahat etmiyo siz ne dersiniz
Yani bilemedim şimdi. Diş hekimi arkadaşlarım var. İstemsiz olarak İnsanların ağızlarına baktıklarını söylüyorlar. Sizinki sadece kızlara bakıyor sanırımisimle alakali diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?