Polise herseyi anlattim

işe gidince başka telefon ve başka hatla, yine kadınlarla kırıştırdığını nereden bileceksin?

adamın sana sadık olmak gibi bir mecburiyeti yok ki. çünkü sürekli affeden bir karısı var.

muhtemelen yüzün gözün mor diye azıcık vicdan yaptı. geçici iyilik hali yani

zaten yakında yine kadınlarla yakalarsın. o da hepsini affettin, bunu da affet nolacak yani der.

Acımasız olan burdaki insanlar mı? Kaburgalarım acıyor dediğinde hepimizin canı nasıl da yanmıştı oysa ki....

Son düzenleme:
Sen benim anneligimi cocuklarin zaten umrunda degil diyerek nasil elestirirsin kimsinnsen ya isine bak isine uzun uzun buralari yazi yazarak mesgul etme benimle ugrasma edepsizligin luzumu yok bune ya byle siteye bi yazdik basima bela oldun iyi niyetliymis gibi davranmaya calisma senin niyetin sabahtan beri belli elestirio duruyosun surekli kotu yazilar yaziyosun beni bir daha cocuklarimi dusunmeyen anne konumuna dusurme ne zoruluklar yasiyorym sen nerden bilcen isine bak arkadasim ugrasma benle 1 lafi 1 kez soylet senin niyetin iyide olsa kotude olsa uzak dur samimiyetinden supheliyim aaaaa sinirim bozuldu ya burda ugrasdiklaeim yetmezmis gibi koca kaynana o bu si bide senle mi ugrasicam bu kdr agir davranmak ne diye kocam diye tuttururum tabi ortaligi o kadina mi vericembbirazda seytanca dusunmek gerek ben simdi bosayacam onlar rahatca gezcek oyle bi dunya yok esim ztn sifrleerrini verdi tel ortada isten eve evden ise gidiyor hergyn ise gidip bakiyrm arabasina guven zmnla oturur yerine oturmassa bosarim sanki koca senin sen bosayacaksin hayret bisi benim coluk cocugumu kocami beni agzina alma bir daha hadi

Siz normal değilsiniz, net :) muhattap alamıyorum üzgünüm.

Acımasız olan burdaki insanlar mı? Kaburgalarımın acıyor dediğinde hepimizin canı nasıl da yanmıştı oysa ki....
Ben bayanana ve bayan gibi surekli beni kotuleyenlere soyluyorum ustunuze alinicak durum yok onun yorumunu destekliyosaniz eger onu bilemem

hahaha.

elalemin kadınları kocanı elinden çoktan almış be canım.

kocan ortalık malı olmuş. sen hala senin zannediyorsun.

evlilik cüzdanı sen de olsa ne olur?
kocan başkalarının koynunda.

çocuklarının hiçbir şeyin farkında olmadığını sanıyorsun ama yanılıyorsun. onlar da hissediyor her şeyi. onların da yüreği yaralanıyor sizin yüzünüzden.

boşanma bence de.
acı çekmek ruhun fiyakası ne de olsa.

Sizde haklisiniz
Evet kimse sevdiği halde ayrılmak istemez... ama sevgi tek başına yeterli gelmiyo evliliği yürütmeye... Büyük haksizliklar oldu mu sevginin önemi kalmıyor. Seviyorsun kocani alısmışsın bide adama ama keşke haketse.. cabalasa en azından senin için yuvası için düzelmeye çalışsa bir nebze şansı hak eder sende verirsin ama o da yok.. Yarın birgün çocuklarıni dovse daha çok uzuleceksin keşke ayrilsaydim diyeceksin... En azından çocukların için birseyler yap

Hollandalı kadın mi allah kuran kitap diyor ☺

Kardeşim sen kendini kandırıyorsun.
Yaptığın, sana büyük bı adım gibi geliyor ama hayir değil. Yok eve kagit gelecekmis falan. Kusura bakma ama hiçbir tesiri olacağını da sanmıyorum. Aksine daha da sinirlenecek o eş olacak herif.

Yine bir konunun sonunda daha "Bazı kadınlar cidden dayaktan hoşlanıyor." sonucuna vardım.
Ne muamele görseniz hak ediyorsunuz sizin gibilere bir gram içim sızlamıyor. Tek üzüldüğüm çocuklarınız. Emin olun çocuklarınızı kırk kat el bile sizden çok düşünür olmuş şu konuda.
Yazık diyorum sadece yazık.

Polis meselesinde de sizinle aynı ülkenin vatandaşı olduğum için utandım

Hollandalı kadın mi allah kuran kitap diyor ☺

Evet olamaz mı, neden kadına burdan saldırıyorsunuz, demek ki kadının kocası Hollandalı kadınları müslümanlığa davet eden bir mücahit ve o kadınlarla aslında bu amaçla görhsjsvsjsjsbk zaaaa. Iyi tespitti bacım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…