işe gidince başka telefon ve başka hatla, yine kadınlarla kırıştırdığını nereden bileceksin?Ha yanlis okudum o zmn ama esimle duzelme yoluna girdik sizde bunu anlamiyosunuz o sifrelerini bana verdi telefon ortada duduyor eskide n haftasonu gezmelerden eve gelmesdi simdi isten eve evden ise onunda az bir cabasini gormesem ben ona karsi byle sabirli olmazdim kadindan suclu kadinin 3 cocugu bir kocasi var ben kadinla konustum hollandali kadin allah kitap kuran diyor dedim kocamla birlikge yatip kalkarken gelmedimi aklina kuran kitap allah onun kdr oda suclu esim 1.suclu evet ama en azindan bi sevgim kalmis ona karsi wzda olsa oda bisiyleri duzeltme yolunda yok seni istemiyorum ben o kadinla devam edecem dese byle bisiye eyvallah deiyeck degilim ondan kocamdan sikayetci olmadim bu arada bosanma olursa benim raporlarim ise yarayacak cnki devlet cocuklari siddet gosteren bir babaya vermez ben genede iyi bir adim attim 1 sonraki seferde byle bisi yasanirsa zaten bende basimin caresine bakmayi dusunuyorym boyle devam edemez kizlar farkindayim
Acımasız olan burdaki insanlar mı? Kaburgalarım acıyor dediğinde hepimizin canı nasıl da yanmıştı oysa ki....Sen cok biliyorsun hrrsryi bu kadar bilginle yuksek yerlere gelmeknicin kullan beynini insanlari assalayarak bi halt bilmedigin konularda yorum yaparak degil.Sen biliyosunki hic benimle ayni durumda bulundunmu tipa tip aynisini yasadinmi sizin gibi acimasiz elestiri yapan insanlari gormezden gelecegim cevap verdikce prim kazaniyosunuz karsindaki bi kadin aynisi basina gelebilir ve nasil aci cekebilirsin benim gibi ben senin gibi surekli laf sokmak yerine destek olup seni biseylere guzellikle ikna etmeye calisirim sizin insana yardim anlayisiniz laf sokmak ise uzak durucaksin benim platformumdn ha guzelce bildikl3rini paylasmak fikrini beyan etmek iki kadin olarak sohbet edeceksek ne ala basim ustune.Benim psikolojim normal degil e haliyle hatali veya yanlis davranmam normaldir ama bu senin beni acimasizca elestirmen gerekdigi anlamina gelmez uslubuna ceki duzen ver yada platformda beni gormezden gel benimle muhattap olmak ve ne kendi sinirini nede benim sinirimi bozmak zorunda degilsin.
Sen benim anneligimi cocuklarin zaten umrunda degil diyerek nasil elestirirsin kimsinnsen ya isine bak isine uzun uzun buralari yazi yazarak mesgul etme benimle ugrasma edepsizligin luzumu yok bune ya byle siteye bi yazdik basima bela oldun iyi niyetliymis gibi davranmaya calisma senin niyetin sabahtan beri belli elestirio duruyosun surekli kotu yazilar yaziyosun beni bir daha cocuklarimi dusunmeyen anne konumuna dusurme ne zoruluklar yasiyorym sen nerden bilcen isine bak arkadasim ugrasma benle 1 lafi 1 kez soylet senin niyetin iyide olsa kotude olsa uzak dur samimiyetinden supheliyim aaaaa sinirim bozuldu ya burda ugrasdiklaeim yetmezmis gibi koca kaynana o bu si bide senle mi ugrasicam bu kdr agir davranmak ne diye kocam diye tuttururum tabi ortaligi o kadina mi vericembbirazda seytanca dusunmek gerek ben simdi bosayacam onlar rahatca gezcek oyle bi dunya yok esim ztn sifrleerrini verdi tel ortada isten eve evden ise gidiyor hergyn ise gidip bakiyrm arabasina guven zmnla oturur yerine oturmassa bosarim sanki koca senin sen bosayacaksin hayret bisi benim coluk cocugumu kocami beni agzina alma bir daha hadikocam kocam da kocam.
kocan seni terketmesin diye 2 çocik yaptın. 3. yü de yapacaksın belli.
çünkü kocişin yine başkalarına gitmesin diye, kocanla daha çok ilgileneceksin, sevişeceksin, unutmuş gibi yapıp güleceksin.
yeter ki kocan yanında kalsın.
aynı dileğimi tekrarlıyorum. umarım ruh sağlığın bozuk diye devlet çocukları elinden alır.
zaten umrunda değil.
varsa yoksa kocan.
kocanı boşarsan tabi ki güleceğiz.
bir kadın daha şiddet görmekten kurtuldu diye sevineceğiz.
çocukların ruhu özgürleşecek diye mutlu olacağız.
sen değil kocan çabalamalı.
aldatan o, döven o, sana pislik gibi davranan o.
olmayan bir yuva için neyin çabası?
aldatan kocan.
kocanı şikayet edeceğine neden tanımadığın bir kadına sarıyorsun ki?
seni aldatan, döven kadın değil kocan kocan.
Yaw siz cok mu biliyosunuz sivri dille elestiri olmwz yeter attik benimle ugrasip laf sokmayin fikirlerinizi beyan edecekseniz edinnetmeyecekseniz etmeyinnhayirdir ya ikide bir brn ilgi budalasiymisimnkendimi dovmusum normal degilmisim yasadiklarimi yasadiginiz an anlarsiniznnasil bi psikolijide oldugumu ben 15 yasinda tanidimnesimi onsuz nasil yasanilir bilmem sucmu bu ya laf sokulmasi gereken bir durummu yeter isinize bakin polise git dediniz gittik derdiniz ne kocamdan beni bosayip arkamdan gulmekmi bu ne baski boyle ya annem yapmiyo bu kdr baskiyi aaaaa yazmayin bana daha bisi duzgunce konusam insan lazim bana laf sokan degil hadi isinize bakin
Ben bayanana ve bayan gibi surekli beni kotuleyenlere soyluyorum ustunuze alinicak durum yok onun yorumunu destekliyosaniz eger onu bilememAcımasız olan burdaki insanlar mı? Kaburgalarımın acıyor dediğinde hepimizin canı nasıl da yanmıştı oysa ki....
Ne olur muhattap olun ne olur yalvaririm:))Siz normal değilsiniz, net :) muhattap alamıyorum üzgünüm.
hahaha.Sen benim anneligimi cocuklarin zaten umrunda degil diyerek nasil elestirirsin kimsinnsen ya isine bak isine uzun uzun buralari yazi yazarak mesgul etme benimle ugrasma edepsizligin luzumu yok bune ya byle siteye bi yazdik basima bela oldun iyi niyetliymis gibi davranmaya calisma senin niyetin sabahtan beri belli elestirio duruyosun surekli kotu yazilar yaziyosun beni bir daha cocuklarimi dusunmeyen anne konumuna dusurme ne zoruluklar yasiyorym sen nerden bilcen isine bak arkadasim ugrasma benle 1 lafi 1 kez soylet senin niyetin iyide olsa kotude olsa uzak dur samimiyetinden supheliyim aaaaa sinirim bozuldu ya burda ugrasdiklaeim yetmezmis gibi koca kaynana o bu si bide senle mi ugrasicam bu kdr agir davranmak ne diye kocam diye tuttururum tabi ortaligi o kadina mi vericembbirazda seytanca dusunmek gerek ben simdi bosayacam onlar rahatca gezcek oyle bi dunya yok esim ztn sifrleerrini verdi tel ortada isten eve evden ise gidiyor hergyn ise gidip bakiyrm arabasina guven zmnla oturur yerine oturmassa bosarim sanki koca senin sen bosayacaksin hayret bisi benim coluk cocugumu kocami beni agzina alma bir daha hadi
Herhangi birşeyi üzerime alınmadım. Kişisel olarak da yazmadım. Acımasızlık bakış açınızı anlamlandıramadım sadece.Ben bayanana ve bayan gibi surekli beni kotuleyenlere soyluyorum ustunuze alinicak durum yok onun yorumunu destekliyosaniz eger onu bilemem
Evet kimse sevdiği halde ayrılmak istemez... ama sevgi tek başına yeterli gelmiyo evliliği yürütmeye... Büyük haksizliklar oldu mu sevginin önemi kalmıyor. Seviyorsun kocani alısmışsın bide adama ama keşke haketse.. cabalasa en azından senin için yuvası için düzelmeye çalışsa bir nebze şansı hak eder sende verirsin ama o da yok.. Yarın birgün çocuklarıni dovse daha çok uzuleceksin keşke ayrilsaydim diyeceksin... En azından çocukların için birseyler yapSizde haklisiniz
Hollandalı kadın mi allah kuran kitap diyor ☺Ha yanlis okudum o zmn ama esimle duzelme yoluna girdik sizde bunu anlamiyosunuz o sifrelerini bana verdi telefon ortada duduyor eskide n haftasonu gezmelerden eve gelmesdi simdi isten eve evden ise onunda az bir cabasini gormesem ben ona karsi byle sabirli olmazdim kadindan suclu kadinin 3 cocugu bir kocasi var ben kadinla konustum hollandali kadin allah kitap kuran diyor dedim kocamla birlikge yatip kalkarken gelmedimi aklina kuran kitap allah onun kdr oda suclu esim 1.suclu evet ama en azindan bi sevgim kalmis ona karsi wzda olsa oda bisiyleri duzeltme yolunda yok seni istemiyorum ben o kadinla devam edecem dese byle bisiye eyvallah deiyeck degilim ondan kocamdan sikayetci olmadim bu arada bosanma olursa benim raporlarim ise yarayacak cnki devlet cocuklari siddet gosteren bir babaya vermez ben genede iyi bir adim attim 1 sonraki seferde byle bisi yasanirsa zaten bende basimin caresine bakmayi dusunuyorym boyle devam edemez kizlar farkindayim
incil isa mesih vs dir belki :)Hollandalı kadın mi allah kuran kitap diyor ☺
Ne bileyim onların inancı farklı ya ondan sordum.. hristiyan mi neincil isa mesih vs dir belki :)
Baba oğul kutsal ruh ☺ yanlış yere yazdık.. kendim soruyom kendim cevapliyom o da güzelmişNe bileyim onların inancı farklı ya ondan sordum.. hristiyan mi ne
Oysaki bosuna banlanma demeye gelmistimincil isa mesih vs dir belki :)
Banlandi mi arkadaş nedenOysaki bosuna banlanma demeye gelmistimyetisemedim
Konu sahibide banlandi polemiktendirBanlandi mi arkadaş neden
Hollandalı kadın mi allah kuran kitap diyor ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?