Ilerde bosanma olursa polisteki darp raporlari resimlerim cocuklarimi almama vesile olacak sen ve senin gb dusuncesiz insanlar ne anlasin bunu ilgi budalasiymisim kisi kendinden bilirmis isi .
Bacım anlamadığım kocanı şikayet etmiyorsun, kocanın bilerek gayet isteyerek görüştüğü kadını şikayet edeceksin firsat olsa?! Yok ya büyük konuşmak istemiyorum Allah önce seni ıslah etsin!Evet uzun aradan snra merhabba polise gittim bugun ve hrrseyi anlattim darbe aldigim yerlerin resimlerini cekdiler ve bana cok yardimci oldular ben olani biteni anlattim fakat son kez denemek istedigimi sikayet etmek istemedigimi ceza verilmesini istemedigimi belirttim onlar da biraz yadirgadi hakli olarak ama genede evime kagit gonderecekler fakat ben esimin buraya geldigimi bilmesini istemiyorym dedim onlarda biz ona aciklama yapmak zorunda degiliz sende polise gittim demek zorunda degilsin dediler yani eve bir kagit gelecek polise gidecek ve polis onu uyarak calismak istedigimi belirttim bir numara verdiler sadece turkce konusan bir hat orayi arayip durumumu anlaticam ve bir daha ki sefere bana dokunursa direk polisi aricam ve kocamin elinden evin anahtarini alip onu burdan gonderecekler yada beni frauenhause yani kadin siginma evine goturecekler cocuklarimla tercih benim.Arkadasimin kayinvalide bir suru sey anlatti once b2 dil egitimi tamamlamalisim 7 yildir burda oturmayi doldurunca pasaporta basvur ve ise gir kura bitince dedi ve polis de benim burda cocuklarimla bosansamda kalma hakkim oldugunu soyledi bakalim ilerleyen gunlerde ne olacak ha bu arada ses kaydindanda bahsettim polise biliyorym suc bu ama dedim suphe insani bitirir ve esim hic itiraf etmedi dedim kadindan sikayetci olabilirmiyim dedim oda kadin ve esin isteyerek gorusmus onun icin bos yere sikayet islemez dedi neyse icim ferahladi bakalim eve kagit gelince kocam ne dusuncek hemen beni suclar sen polise gittin diye bende hayir dicem o kadar can havliyle bagirdim biri sikayet etmisdir burasi almanya diycem herseyin hayirlisi bi adim attim ona istemedigi sansida verdim bundan sona hata yaparsa herkes kendi yoluna benden bu kdr .Bu arada yarin hastaheneye gidip esimin darbe ettigi yerleri raporlaticam
Yok ya boşanma bacım daha öldürmedi nasılsa! Çocuklarının yaşadığı travma kaç ölüme bedel onu dusunemiyorum bile!Bu adam bu saatten sonra adam olmazsa bosanirim anlatabildimmi kendim ve cocuklarim icinniyi bir adim attim bosanmak kolay degil oyle agir elestiriye gerek yok ne yaparsa bosanirsin demenin geregi ne allah askina demek ki seviyorum yuvama son 1 sans veriyorum sevgisiz ilgisiz ve ya siddetkar davranirsa gene bir bska kadini tercih ederse o zmn gidecek bu evden annemde arkamda kolay mi saniyosunuz siz bi anda sikayet edeyim bosanayim demeyi anlamadim ben ya kafamda onu bunu kirmisim o ilk ogrendigim gunlerdeki psikolojimi kocan seni 1 bucuk sene boyunca kandirmadigi muddetce anlayamazsin !
Sen cok biliyorsun hrrsryi bu kadar bilginle yuksek yerlere gelmeknicin kullan beynini insanlari assalayarak bi halt bilmedigin konularda yorum yaparak degil.Sen biliyosunki hic benimle ayni durumda bulundunmu tipa tip aynisini yasadinmi sizin gibi acimasiz elestiri yapan insanlari gormezden gelecegim cevap verdikce prim kazaniyosunuz karsindaki bi kadin aynisi basina gelebilir ve nasil aci cekebilirsin benim gibi ben senin gibi surekli laf sokmak yerine destek olup seni biseylere guzellikle ikna etmeye calisirim sizin insana yardim anlayisiniz laf sokmak ise uzak durucaksin benim platformumdn ha guzelce bildikl3rini paylasmak fikrini beyan etmek iki kadin olarak sohbet edeceksek ne ala basim ustune.Benim psikolojim normal degil e haliyle hatali veya yanlis davranmam normaldir ama bu senin beni acimasizca elestirmen gerekdigi anlamina gelmez uslubuna ceki duzen ver yada platformda beni gormezden gel benimle muhattap olmak ve ne kendi sinirini nede benim sinirimi bozmak zorunda degilsin.Dogru diyorsun. Ben de her gun dayak yiyip yiyip benden sans istemeyen adama sans veriyorum.
Ha bir de sen asla bosanmayacagin icin o raporlar asla ise yaramayacak. Almanlar da "klasik ortadogulular iste" deyip anlam verememeye devam edecek...
Evlimisiniz?Klasik boşanamam çok zor bla bla bla...
Zor falan değil,bir de burası Almanya Almanya demişsiniz,ee ne güzel işte boşanmak daha da kolay,laf eden yok yargılayan yok kocandır o senin diyen yok boşandıktan sonra ters gözle bakacak insanlar yok.Buna rağmen bir insan niye kendisini döveni,aldatanı eş kabul eder aklım almıyor.
Kadini sikayet edemiyormusum bunu sormadimmi saniyorsunuz o kadin o arabaya isteyerek binmis kocamda kabul etmis bu ayri bir durum dedi polis bisey gecmez eline dedi zaten yazimda bunu belirtmisdim gormediniz herhaldeBacım anlamadığım kocanı şikayet etmiyorsun, kocanın bilerek gayet isteyerek görüştüğü kadını şikayet edeceksin firsat olsa?! Yok ya büyük konuşmak istemiyorum Allah önce seni ıslah etsin!
Sizde haklisinizYorumsuz.. 15 yaşında Koçani tanidin... annenle dünyaya gözünü actin.. Anne ayrılığı daha zor olmalı yani... sanirim anne Türkiye de sen yurtdışındasın.. Yani bu da bahane değil... Bu dünyada ölüm var tek ve gerçek ayrılık... o yüzden böyle saçma bahanelerin ardına saklanmayin... Kimse yanımızda sonsuz kalmayacak ne yazık ki
Kadini sikayet edemiyormusum bunu sormadimmi saniyorsunuz o kadin o arabaya isteyerek binmis kocamda kabul etmis bu ayri bir durum dedi polis bisey gecmez eline dedi zaten yazimda bunu belirtmisdim gormediniz herhalde
Evlimisiniz?
Ha yanlis okudum o zmn ama esimle duzelme yoluna girdik sizde bunu anlamiyosunuz o sifrelerini bana verdi telefon ortada duduyor eskide n haftasonu gezmelerden eve gelmesdi simdi isten eve evden ise onunda az bir cabasini gormesem ben ona karsi byle sabirli olmazdim kadindan suclu kadinin 3 cocugu bir kocasi var ben kadinla konustum hollandali kadin allah kitap kuran diyor dedim kocamla birlikge yatip kalkarken gelmedimi aklina kuran kitap allah onun kdr oda suclu esim 1.suclu evet ama en azindan bi sevgim kalmis ona karsi wzda olsa oda bisiyleri duzeltme yolunda yok seni istemiyorum ben o kadinla devam edecem dese byle bisiye eyvallah deiyeck degilim ondan kocamdan sikayetci olmadim bu arada bosanma olursa benim raporlarim ise yarayacak cnki devlet cocuklari siddet gosteren bir babaya vermez ben genede iyi bir adim attim 1 sonraki seferde byle bisi yasanirsa zaten bende basimin caresine bakmayi dusunuyorym boyle devam edemez kizlar farkindayimDemek istediği şey kocanız dururken neden kadını şikayet ediyorsunuz.
Kadının size bir sözü falan yok,eşinizin var ama.
Bana yanlis yaparsa acil numara verdiler ve her yerin resimini cekdiler hastaneden de rapor alcam ise gidinve esim evden cikicam ve esimin bu son sansi herhangi bi yanlisinda bosanma davasinda 2 evladimi alabilmem icin dayak raporlarim ise yarayacak bide iyi tarafindan bakabilseniz kske biseylere varsa yoksa bosan bosan bosankaburgama tekme attı diye konu açmamışmıydın sen. tekrar denemek istediğinmi söyledin polise, bu cümleden sonrasını okumadım zaten zamanıma ve sinirlerime yazık.sürekli konu açıpta milletin sinirlerini zıplatma Allah gönlüne göre versin
Hah kendiniz ne kdr guzelde farkindasiniz bana demeye gerek kalmadi iyi gunlerYok değilim,ne diyeceksiniz ''bekara boşamak kolay'' mı ?
Ha yanlis okudum o zmn ama esimle duzelme yoluna girdik sizde bunu anlamiyosunuz o sifrelerini bana verdi telefon ortada duduyor eskide n haftasonu gezmelerden eve gelmesdi simdi isten eve evden ise onunda az bir cabasini gormesem ben ona karsi byle sabirli olmazdim kadindan suclu kadinin 3 cocugu bir kocasi var ben kadinla konustum hollandali kadin allah kitap kuran diyor dedim kocamla birlikge yatip kalkarken gelmedimi aklina kuran kitap allah onun kdr oda suclu esim 1.suclu evet ama en azindan bi sevgim kalmis ona karsi wzda olsa oda bisiyleri duzeltme yolunda yok seni istemiyorum ben o kadinla devam edecem dese byle bisiye eyvallah deiyeck degilim ondan kocamdan sikayetci olmadim bu arada bosanma olursa benim raporlarim ise yarayacak cnki devlet cocuklari siddet gosteren bir babaya vermez ben genede iyi bir adim attim 1 sonraki seferde byle bisi yasanirsa zaten bende basimin caresine bakmayi dusunuyorym boyle devam edemez kizlar farkindayim
kocam kocam da kocam.Surekli bi haltlar yedigini biliyordum ama elime kesin kanit gecmedi sac parfum kokusu bunlarinda hep bir aciklamasi vardi !
Ben genede gozumu ustunde tutuyordum bundan oncekilerde eski sevgiliye dair saklanan esyalardi buldum onun disinda bikac kizla msjini yakaladim facede arsivlenmis silinmeyi unutulmus msjlar o zamanlardada affettim ama bu baska 1 bucuk sene birliktelik yasamis olmasi bsska derdiniz ne sizin beni kotuleyerek sacma psikolojimi dahada beter yapmakmi amac ne anlamadim gereksiz elestirilerinizi kendinize saklayin bu benim hayatim ve son sans vrcem koca benim hayat benim sende bi yardim istemiyorym yolunda ilerleyebilirsin benle alakadar olmak zorunda degilsin
kocanı boşarsan tabi ki güleceğiz.Yaw siz cok mu biliyosunuz sivri dille elestiri olmwz yeter attik benimle ugrasip laf sokmayin fikirlerinizi beyan edecekseniz edinnetmeyecekseniz etmeyinnhayirdir ya ikide bir brn ilgi budalasiymisimnkendimi dovmusum normal degilmisim yasadiklarimi yasadiginiz an anlarsiniznnasil bi psikolijide oldugumu ben 15 yasinda tanidimnesimi onsuz nasil yasanilir bilmem sucmu bu ya laf sokulmasi gereken bir durummu yeter isinize bakin polise git dediniz gittik derdiniz ne kocamdan beni bosayip arkamdan gulmekmi bu ne baski boyle ya annem yapmiyo bu kdr baskiyi aaaaa yazmayin bana daha bisi duzgunce konusam insan lazim bana laf sokan degil hadi isinize bakin
sen değil kocan çabalamalı.Haklisiniz dogru soyluyorsunuzzaten en kucuk yanlista daha bende cekmeyecegim haklisiniz buranin nimetleri cok fazla kendimizin degerini bilmek lazim bende ilerde arkamdan denilmesin cabalamadi veya kendim kendime demeyeyim cabalamadm belki olurdu diye ne bilim belki oda degisir evden disariya is disinda adim atmiyor sifrelerini kaldirdi istedigimde karistiriyorum telefonunu az bucuk duzeldi gibi geliyor ne bilim
aldatan kocan.Kadini sikayet edemiyormusum bunu sormadimmi saniyorsunuz o kadin o arabaya isteyerek binmis kocamda kabul etmis bu ayri bir durum dedi polis bisey gecmez eline dedi zaten yazimda bunu belirtmisdim gormediniz herhalde
Haklisiniz merak etmeyin iyi dusunuyorum gozlerim acildi artik tesekkur ederim .Lütfen çokça düşünün.Rapor almışsınız iyi ama bence daha da beklemeyin,karşınızda size hiç değer vermeyen biri var çünkü.İnsan sevdiğini aldatmaz bir de üstüne kalkıp dövmez,belki şu an bunun farkına varamıyorsunuz ama gerçekler bunlar.Yaşınız daha çok genç,yaşayacak güzel bir hayatınız var önünüzde kendinizi de düşünün biraz.
yok boşanma sen. bi daha yanlış yaparsa ölmeden canını kurtarırsan o zaman boşanırsın. ölürsende eceli gelmiş deriz adamın suçu yokBana yanlis yaparsa acil numara verdiler ve her yerin resimini cekdiler hastaneden de rapor alcam ise gidinve esim evden cikicam ve esimin bu son sansi herhangi bi yanlisinda bosanma davasinda 2 evladimi alabilmem icin dayak raporlarim ise yarayacak bide iyi tarafindan bakabilseniz kske biseylere varsa yoksa bosan bosan bosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?