- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
- Konu Sahibi isimsiz871
-
Onun hakkında acilmiş herhangi açılmış bi dosya olup olmadığını sorgulucakNeyi sorgulayacak sabıka kaydı mı? Amir falansa yapabilir ama diğer grupları bilemem.
Girer. Eşim polis.Sorum cok kısa
Arkadaşım şunu merak ediyor
Polis olan bi yakınına
bi tc numarası verse polis bunu sorgulasa ne olduğunu söylese
Polisin başı belaya girer mi yasak mı bu
Bilenler yazarsa sevinirim
Teşekkürler
Anladım teşekkür ederim.otobus yolculugunda koltuk cebinde bir dosya bulduk ,
otobus şöförü muavın o kadar vurdum duymazdı ki , yanımıza alalım dedi kızım ,
neyse ben işyerimize yemege gelen polislere rica ettim çünkü tc kimlik numaraıs herşeyi vardı üstünde ,
sorguladı ve 3 tane tlf numarası verdi bana , hepsini aradık ama ulaşama dık , kullanım dışı diyor ,
yani bir sıkıntı olsa polis ben yapamam başım belaya gider falan derdi ,
Varsa sicil kaydını araniyorsa askerlik kaçağı ise onu gorüyor. Dava icin e devlete bakabilirsiniz.Onun hakkında acilmiş herhangi açılmış bi dosya olup olmadığını sorgulucak
Bakicağı kişı akrabası amaGirer. Eşim polis.
Otel kayıtlarına baktı diyelim ?Girer. Eşim polis.
Kimse sormaz ona zaren neden baktın diye ama kişisel isleri icin gbt yaptığını gören olursa kıllık yapan olabilir.Bakicağı kişı akrabası ama
Biseyden şüphelendim baktım desede sorun olur mu
Otel kayıtları için de bi izin filan olması gerkiyor olabilir ev aramak için kullanılan tarzıOtel kayıtlarına baktı diyelim ?
Ozman ne olur
AnladimOtel kayıtları için de bi izin filan olması gerkiyor olabilir ev aramak için kullanılan tarzı
Rica ederim.Anladim
Teşekkürler cevaplar için
Bakıcakları arasinda buda varOtel de kaldığı gözüküyor mu diye bakacaksınız?
Bakıcakları arasinda buda var
Bakicagi kişi şuphelenipte
polisten sikayetci olursa ne olur
Meslgine zararı olurmu onu düşünüyo arkadaşim
Eğer yoksa aranmasıEger Gbt yaptigi tc kimlik nosunun sahibinin aramasi varsa polis islem yapmak zorunda kalir yapmazsa neden gbt yaptinda bu kisiyi almadin diye sorarlar esim polis ordan biliyorm
Bunun yerine e devletten baksaydı yaOnun hakkında acilmiş herhangi açılmış bi dosya olup olmadığını sorgulucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?