- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 29
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
-
Anladimm yani normal polis memuru olarak calisamiyorsun oylemisimdi forumlardan baktim hemen hemen hepsin de Polis okulları Genel Müdürlük bünyesindedir,bu sebeple çalışabilirsin yaziyor.
pomemlerde calisabiliyorlarmis kendi memeleketlerin deAnladimm yani normal polis memuru olarak calisamiyorsun oylemi
Cok tesekkur ediyorum allah razi olsunpomemlerde calisabiliyorlarmis kendi memeleketlerin de
Aradımm ama pek bi aciklayamadik kendimizi hemeb kapadilar telefonu bi bilgi alamadik aceba cocugun liseden dolayi istesek o sekilde calistirirlarmi blmiyormhafta ici egm yi arayip sorarsaniz size daha saglikli bilgi verirler.
belirli sartlari olabilir hatta abime tercih yaparken sivas pomem de vardi ama neden secmedik hatirlamiyorum sanirim sarti vardi
Aslinda cok bi buyukk sehir denilemez Aksarayi istiyolarÇalısabilir ama okullar genelde torpil yeridir yine de şansını denemekte fayda var ayrıca Büyükşehirse memleketinde çalışabilir
Canım memleketinin nüfusuna bağlı. Galiba 1 milyonun üzerindeyse yapabiliyor
Banada oyle geldi a cocugun okul durumundan degil normal tayin isteyip kendi memleketnde pomemde calisanlar varmis gecen yil falanda gitmisler bizde arastiriyoruz bakalm insallah olurBiraz zor gibi geldi bana. Çocuğun eğitimi nedeniyle tayin oluyor evet ama kendi memleketi olması dezavantaj olmuş
Canım oluyor evet ama her polise nasip olmuyo o iş :))) ankarada dayı lazımBanada oyle geldi a cocugun okul durumundan degil normal tayin isteyip kendi memleketnde pomemde calisanlar varmis gecen yil falanda gitmisler bizde arastiriyoruz bakalm insallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?