Polisler ve polis eşleri yardımcı olursanız

işte bize de zor bi şey değil gibi geldi bulsa söylemese suçlayacak şikayet edecek kanıtı da olmaz tam bi belirsizlik var
Polisler birbirlerinin işini çok görürler.Rutin araştırma var mı otel vs bilemem ama bence takmissa kafasına bulması zor değil.

Evet isterse bu kayıtlara çok rahat ulaşır. Karşılıklı güven önemli. Anlatsın rahatlasın.
anlatmaması daha iyi anlayışla karşılıcak biri gibi değil karşılasa bile başa kakma durumları olabilir

evet varmış ama isteğe bağlı peki otel kayıtlarına bakılıyo mu ya da bu kişi istese bakabilir mi
Bakarsa özel hayatın gizliliği ihlalinden savcılığa suç duyurusunda bulunsun arkadaşınız. Görevinden bile olur o uyanık polis eleman.

Adam otel kayıtlarına, kimle gittiğine kadar istese bakar. ama bunlardan dolayı başı derde girebilir, ihraç edilebilir. Kızın örgüt, parti üyeliğine bakılması standart ama otel mevzusunu da kız kendi söylesin diye bekliyor. Başı derde girmesin diye. Doğru mu

Çoğu kişiye mantıksız olmaz gibi gelmiş ama bence adam isterse bulur.Polis devleti olduğumuzu da düşünürsek eli kolu biraz uzunsa bulur bence.
Elinin kolunun uzun olmasına gerek yok, otel kayıtları emniyete yollanıyor zaten. Hepsi emniyetin sisteminde tutuluyor. Mesele ulaşıp ulaşmaması değil, ulaşmakla tehdit etmesi kızın da bu tehdite boyun eğmesi.

Bakarsa özel hayatın gizliliği ihlalinden savcılığa suç duyurusunda bulunsun arkadaşınız. Görevinden bile olur o uyanık polis eleman.
evet ama baktığını söylemezse nasıl suçlanabilşr ki kanıt yok

Mitte çalışan adam ben mitte çalışıyorum diyebiliyor muydu? Gizli değil mi bu? Benim bildiğim mit personelinin ailesi bile bilmiyordu.
şimdikiler o kadar mahalle bekçisi kıvamında ki daha ilk oturduğunuz yerde kimliğini filan gösteriyor, öyle bir devirdeyiz.

not: bizzat kendim yaşadım.

baksa söylemeyebilir yine adama bir şey olmaz ki söylemez başka bahanelerle ayrılır kızında suçlayacak kanıtı olmayabilir işte çok bekirsiz

Biraz orada yaşıyoruz...Bir İskandinav ülkesi degiliz
Elinin kolunun uzun olmasına gerek yok, otel kayıtları emniyete yollanıyor zaten. Hepsi emniyetin sisteminde tutuluyor. Mesele ulaşıp ulaşmaması değil, ulaşmakla tehdit etmesi kızın da bu tehdite boyun eğmesi.
tehtit yok adam daha önce başkasına bakmış kıza söylemeden bitirmiş bu arkadaşıma da baksa öğrense söylemeyebilir kızın da suçlayacak bir şeyi kalmaz

Orasi kişinin kendini bağlar artık.Tercih onun hikayede ki kiz zaten tercihini yapmış.Ben bulunabileceğini tahmin ediyorum.Zor birşey değil onlar için.

baksa söylemeyebilir yine adama bir şey olmaz ki söylemez başka bahanelerle ayrılır kızında suçlayacak kanıtı olmayabilir işte çok bekirsiz
Bu adamla olmaz. Arada güven yok. Adam kıza sen otele gittin diyecek. Kız da ya benden otele gittigim için ayrılırsa diye panik olacak.
Bu iş sakat. En ufak bir sebep yüzünden yıkılır. Arkadaşınıza durumu açıklayın. Bence ayrılsın. Ayrilmazsa da Yaşanacaklar var demek ki diyip mutluluklar dileyin. Onun hayatı sonuçta.

Ağzına sağlık,söylemek istediklerimi noktasina kadar yazmissin

tehtit yok adam daha önce başkasına bakmış kıza söylemeden bitirmiş bu arkadaşıma da baksa öğrense söylemeyebilir kızın da suçlayacak bir şeyi kalmaz
Arkadaşınız azıcık akıllı bir kız olsa zaten eski kız arkadaşına yaptıklarını öğrendikten sonra tekmeyi koymuştu totosuna. Ama kocasız kalmaktan korktuğu için tir tir titreyerek bulabilir mi, görebilir mi diye soruyor. Tam kendine layık bir adam bulmuş bence, herşey müstahak.

Arkadaşınız bir barzodan kurtulmuş olur. Bu da bir kar. En büyük kar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…