Polisler ve polis eşleri yardımcı olursanız

Şimdi bu kadın otelde kaldı diye evlenemezsin mi diyecekler?

Ben öyle bir sey demedim. siz evlilik tahkikatını uyduruyor sevgilisi dediniz bende uydurmuyor öyle bir sey var dedim. Bildiğim bir konu çünkü. emniyette çalisan bir arkadasta böyle bir sey var yazmiş o da işin icinden biri. sizin mantiğina uymaması evlilik tahkikatınin yok oldugu anlamına gelmiyor. isin icinde degilseniz sevgilisi uyduruyor dememenizi tavsiye ederim. cunku yanlis bilgi vermis oluyorsunuz.

polislerde evlilik tahkikatı diye bir sey var. Emniyetten bir arkadaşta yazmiş var diye zaten.

Bizzat polis değilim ama uzak değilim. Hiç duymadım şaşkınım.

Evet isterse bu kayıtlara çok rahat ulaşır. Karşılıklı güven önemli. Anlatsın rahatlasın.

Ya adam resmen kızın geçmişini araştırıyor işte.
Birde o kadar rahat ki bu adamlar, eski sevgilimin otel kaydına baktım şu kadar kişiyle kaydı var diye ayrıldım diyor. Çünkü karşısında ne sanıyorsun sen kendine deyip hayatından defedecek kimse yok. Varsa yoksa benim kaydimi da öğrenir mi diye tir tir titremeler.

Eniştem polis benim.. Adam zarflamış resmen.. Araştırmaya giriyor ama terörle ilişkisi varmı işlediği suç varmı onlara bakılıyor o kadar.

istihbarat ve mitte daha detaylı oluyomuş öyle demiş çocuk normal polislerde kim kimle evlenyosa evlenir biz de o durum sıkıntılı demiş
Kendini cumhurbaşkanı sanmış bu eleman bence bu ne aymazlık yahu.
Eski asker eşiyim ben de öyle bir şey yok resmen kızı kandırıyor. Bunun için yalan söyleyen adama da güvenmezdim açıkçası.

Hangi otelde kimle sevismis diye bakmiyorlar onlar, orgut uyeligi varmi, her hangi bir partiye uyeligi varmis vs vs diye bakiyorlar.
Ama sevgilisi kendisi sorgulama yapsa gorur heralde.

Abimde de olmustu, hatta o akademiye girerken biz bile arastirilmistik. Yaklasik 30 sene evvel... Simdi sordum, evet uygulama varmis. 60 gun suresi varmis, valilik evlilige olur veriyormus.

Mitte çalışan adam ben mitte çalışıyorum diyebiliyor muydu? Gizli değil mi bu? Benim bildiğim mit personelinin ailesi bile bilmiyordu.
Mitin memur gibi çalışan personeli de var casus gibi çalışanı da var. Bazısı mite gidip sabah 9 akşam 5 çalışıyor lojmanda kalıyor. Herkes biliyor mitte çalıştığını.

Tabi rahat olurlar canım, suç ya evlenmeden sevişmek, suç ya kendini kırmızı kurdeleye sarıp kociş beklememek. Onlar rahat olmasın, kim olsun. Ama sen onu sorgulayamazsın, errrkek onlar, bol R li.

Keşke dese keşke.
Tutușsun da gerçek niyeti, gerçek yüzü ortaya çıksın sevgilisinin

Çoğu kişiye mantıksız olmaz gibi gelmiş ama bence adam isterse bulur.Polis devleti olduğumuzu da düşünürsek eli kolu biraz uzunsa bulur bence.

Kendini cumhurbaşkanı sanmış bu eleman bence bu ne aymazlık yahu.
Eski asker eşiyim ben de öyle bir şey yok resmen kızı kandırıyor. Bunun için yalan söyleyen adama da güvenmezdim açıkçası.
işte bilmeyince biz de işin içini buraya soralım dedik . Bakılmıyosa kızı kandırıyor demek ki

Çoğu kişiye mantıksız olmaz gibi gelmiş ama bence adam isterse bulur.Polis devleti olduğumuzu da düşünürsek eli kolu biraz uzunsa bulur bence.
işte bize de zor bi şey değil gibi geldi bulsa söylemese suçlayacak şikayet edecek kanıtı da olmaz tam bi belirsizlik var

Mitin memur gibi çalışan personeli de var casus gibi çalışanı da var. Bazısı mite gidip sabah 9 akşam 5 çalışıyor lojmanda kalıyor. Herkes biliyor mitte çalıştığını.
bu kişinin sevgilisi öyle değil sivil ve casus gibi biraz

Abimde de olmustu, hatta o akademiye girerken biz bile arastirilmistik. Yaklasik 30 sene evvel... Simdi sordum, evet uygulama varmis. 60 gun suresi varmis, valilik evlilige olur veriyormus.
evet varmış ama isteğe bağlı peki otel kayıtlarına bakılıyo mu ya da bu kişi istese bakabilir mi

Eniştem polis benim.. Adam zarflamış resmen.. Araştırmaya giriyor ama terörle ilişkisi varmı işlediği suç varmı onlara bakılıyor o kadar.
peki kendisi istese ulaşır mı otel kaydına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…