Şimdi bu kadın otelde kaldı diye evlenemezsin mi diyecekler?
polislerde evlilik tahkikatı diye bir sey var. Emniyetten bir arkadaşta yazmiş var diye zaten.Evet bizde 20 yıla yakın oldu evleneli eşimde tahkikat yaptırdı.
Hatta normalde işlemler 1 ay sürüyordu.Eşim bazı şeyleri elden getirip götürdü.2-3 haftada yapıldı.
Şimdi hala var mı bilmiyorum
Eşim evde olsa sorardım
Sizi alıntıladım ama benzer durum yaşadım.
Bizzat polis değilim ama uzak değilim. Hiç duymadım şaşkınım.Ben öyle bir sey demedim. siz evlilik tahkikatını uyduruyor sevgilisi dediniz bende uydurmuyor öyle bir sey var dedim. Bildiğim bir konu çünkü. emniyette çalisan bir arkadasta böyle bir sey var yazmiş o da işin icinden biri. sizin mantiğina uymaması evlilik tahkikatınin yok oldugu anlamına gelmiyor. isin icinde degilseniz sevgilisi uyduruyor dememenizi tavsiye ederim. cunku yanlis bilgi vermis oluyorsunuz.
Birde o kadar rahat ki bu adamlar, eski sevgilimin otel kaydına baktım şu kadar kişiyle kaydı var diye ayrıldım diyor. Çünkü karşısında ne sanıyorsun sen kendine deyip hayatından defedecek kimse yok. Varsa yoksa benim kaydimi da öğrenir mi diye tir tir titremeler.Ya adam resmen kızın geçmişini araştırıyor işte.
Kendini cumhurbaşkanı sanmış bu eleman bence bu ne aymazlık yahu.istihbarat ve mitte daha detaylı oluyomuş öyle demiş çocuk normal polislerde kim kimle evlenyosa evlenir biz de o durum sıkıntılı demiş
Mitin memur gibi çalışan personeli de var casus gibi çalışanı da var. Bazısı mite gidip sabah 9 akşam 5 çalışıyor lojmanda kalıyor. Herkes biliyor mitte çalıştığını.Mitte çalışan adam ben mitte çalışıyorum diyebiliyor muydu? Gizli değil mi bu? Benim bildiğim mit personelinin ailesi bile bilmiyordu.
Tabi rahat olurlar canım, suç ya evlenmeden sevişmek, suç ya kendini kırmızı kurdeleye sarıp kociş beklememek. Onlar rahat olmasın, kim olsun. Ama sen onu sorgulayamazsın, errrkek onlar, bol R li.Birde o kadar rahat ki bu adamlar, eski sevgilimin otel kaydına baktım şu kadar kişiyle kaydı var diye ayrıldım diyor. Çünkü karşısında ne sanıyorsun sen kendine deyip hayatından defedecek kimse yok. Varsa yoksa benim kaydimi da öğrenir mi diye tir tir titremeler.
Polat gibi yüz ameliyatı da olmuştur o şimdi...istihbarat ve mitte daha detaylı oluyomuş öyle demiş çocuk normal polislerde kim kimle evlenyosa evlenir biz de o durum sıkıntılı demiş
Keşke dese keşke.Arkadaşın bir şeye bozulmuş gibi yapsın “benim geçmişimi kıskançlığına konu ediyorsun, devletin imkanını suistimal ediyorsun. Savcılığa şikayet edeceğim.” desin ve kuyruğu tutuşmuş bir yalancı nasıl oluyor bi seyretsin. Çıldırttı beni oturduğum yerde palavracı.
işte bilmeyince biz de işin içini buraya soralım dedik . Bakılmıyosa kızı kandırıyor demek kiKendini cumhurbaşkanı sanmış bu eleman bence bu ne aymazlık yahu.
Eski asker eşiyim ben de öyle bir şey yok resmen kızı kandırıyor. Bunun için yalan söyleyen adama da güvenmezdim açıkçası.
işte bize de zor bi şey değil gibi geldi bulsa söylemese suçlayacak şikayet edecek kanıtı da olmaz tam bi belirsizlik varÇoğu kişiye mantıksız olmaz gibi gelmiş ama bence adam isterse bulur.Polis devleti olduğumuzu da düşünürsek eli kolu biraz uzunsa bulur bence.
bu kişinin sevgilisi öyle değil sivil ve casus gibi birazMitin memur gibi çalışan personeli de var casus gibi çalışanı da var. Bazısı mite gidip sabah 9 akşam 5 çalışıyor lojmanda kalıyor. Herkes biliyor mitte çalıştığını.
evet varmış ama isteğe bağlı peki otel kayıtlarına bakılıyo mu ya da bu kişi istese bakabilir miAbimde de olmustu, hatta o akademiye girerken biz bile arastirilmistik. Yaklasik 30 sene evvel... Simdi sordum, evet uygulama varmis. 60 gun suresi varmis, valilik evlilige olur veriyormus.
peki kendisi istese ulaşır mı otel kaydınaEniştem polis benim.. Adam zarflamış resmen.. Araştırmaya giriyor ama terörle ilişkisi varmı işlediği suç varmı onlara bakılıyor o kadar.
Bu arkadaşın gerçekten polis olduğuna emin misiniz? Kızı kandıran işsiz güçsüz takımından palavracının teki olmasın?bu kişinin sevgilisi öyle değil sivil ve casus gibi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?