- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
Hmm. Eski sevgilisinin otele gittiğini biliyor. Ama bundan değil başka sebep gösteri ayrılmış. Arkadaşınız da aynı şeyi bana yaparsa diye korkuyor.tehtit yok adam daha önce başkasına bakmış kıza söylemeden bitirmiş bu arkadaşıma da baksa öğrense söylemeyebilir kızın da suçlayacak bir şeyi kalmaz
Istese ulaşır. Hatta evlilik tahkikatı zımbırtısını uyduruyor.
Bunun için bitirecekse bitirsin zaten. Hatta onun bitirmesini beklemeden kendi bitirsin.tehtit yok adam daha önce başkasına bakmış kıza söylemeden bitirmiş bu arkadaşıma da baksa öğrense söylemeyebilir kızın da suçlayacak bir şeyi kalmaz
gördüğüm ve anladığım kadarıyla mutlular ve sadakatte var belki bundan bırakamıyor ama dediğiniz doğru normal şartlarda öyle yapması gerekirdiArkadaşınız azıcık akıllı bir kız olsa zaten eski kız arkadaşına yaptıklarını öğrendikten sonra tekmeyi koymuştu totosuna. Ama kocasız kalmaktan korktuğu için tir tir titreyerek bulabilir mi, görebilir mi diye soruyor. Tam kendine layık bir adam bulmuş bence, herşey müstahak.
peki otel kayıtlarına vs baktılar mı yoksa sadece terörsel şeylere mi bakılıyorHayır uydurmuyor, ben bizzat şahidim. Benimle evlenirken eşime yaptılar ben egm personeliyim, resmi zorunlu bi durum.
Kurtulmasın ya, tam tencere kapaklar bence.Arkadaşınız bir barzodan kurtulmuş olur. Bu da bir kar. En büyük kar.
Öyleyse bakireligi de sorun eder belliki. Bu sekilde evlenmeleri de sıkıntı değil mi zaten?anlatmaması daha iyi anlayışla karşılıcak biri gibi değil karşılasa bile başa kakma durumları olabilir
evet varmış ama isteğe bağlı peki otel kayıtlarına bakılıyo mu ya da bu kişi istese bakabilir mi
Güvensiz ve bol yalanlı mutluluk da şahaneymişgördüğüm ve anladığım kadarıyla mutlular ve sadakatte var belki bundan bırakamıyor ama dediğiniz doğru normal şartlarda öyle yapması gerekirdi
Yarın '' Eşim şiddet uyguluyor. '' diye konu açsın, biz de yazarız.Kurtulmasın ya, tam tencere kapaklar bence.
nasıl tehdıt yok? ayrıldım öğrenip diyor yani senden de ayrılırım diyor bu tehdittir apaçık özgüvensiz hırt . çok var bunun gibi sivil böyle beline silah takınca havalı havalı dolanan genellme yapmak istemem ama gözümle şahıt olmuştum. birbirlerinin geçmişlerini irdeleyen ilişkiden bi hayır gelmez . olduğu gibi kabul etmek zorunda taraflar bırbırıni.tehtit yok adam daha önce başkasına bakmış kıza söylemeden bitirmiş bu arkadaşıma da baksa öğrense söylemeyebilir kızın da suçlayacak bir şeyi kalmaz
peki otel kayıtlarına vs baktılar mı yoksa sadece terörsel şeylere mi bakılıyor
Konu bence “bir arkadaş” ekolündenYarın '' Eşim şiddet uyguluyor. '' diye konu açsın, biz de yazarız.
anladım çok teşekkürlerNeye nasıl baktıklarını bilmiyorum, sadece tahlikat olumlu geldi evlenmenizde sakınca yok diye bildirdiler bize. Biz de zaten bi problem beklemiyorduk, o yüzden çok sorgulamamıştık.
Çitti olamazsın. Kız bugün saf yanımdan kalkmışım, anlamadım slsödödKonu bence “bir arkadaş” ekolünden
Bilemiyorum altan, öyle hissettimÇitti olamazsın. Kız bugün saf yanımdan kalkmışım, anlamadım slsödöd
öyle bir konu hiç geçmemiş yani biz kız arkadaşımla da konuştuk bi gün bile ima etmedi bakirelik mevzusunu diye çocuk doğru söylüyo da olabilir olanı anlatyo olabilir diye de ihtimal verdikŞimdi adamın otellere özel bir gicikligi yoksa eğer arkadaşınıza bakire olup olmadigini mi soruyor üstü kapalı.. Öyleyse başka birşey diyeceğim.Adamin derdi ne
Allah Allah nasıl kaydı yok, bu eleman sisteme kendi sicili ve şifresiyle giriyor, savcılığa kayıtlarıma bakmış diye şikayet etseniz şıp diye bulunur ne zaman kime baktığı, ihraca kadar yolu var. Evet ayrıca her polis herşeyi göremez. Bu kadar saf ve korkak olmayın.baksa söylemeyebilir yine adama bir şey olmaz ki söylemez başka bahanelerle ayrılır kızında suçlayacak kanıtı olmayabilir işte çok bekirsiz
Biri sevgilisinin geçmişini öğrenmek için aba altından sopa gösteriyor, diğeri yalan söylüyor.gördüğüm ve anladığım kadarıyla mutlular ve sadakatte var belki bundan bırakamıyor ama dediğiniz doğru normal şartlarda öyle yapması gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?