- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
Kesinlikle bunu soruyor. E açık açık deseymis ben bakire biriyle evlenmek istiyorum diye. O zaman seçimi bu der kapatirdi. Bu yaptığı daha korkunç ve tehditkarŞimdi adamın otellere özel bir gicikligi yoksa eğer arkadaşınıza bakire olup olmadigini mi soruyor üstü kapalı.. Öyleyse başka birşey diyeceğim.Adamin derdi ne
Elemanın kafa zehir. Baştan ürkütmemiş kurbağayı.öyle bir konu hiç geçmemiş yani biz kız arkadaşımla da konuştuk bi gün bile ima etmedi bakirelik mevzusunu diye çocuk doğru söylüyo da olabilir olanı anlatyo olabilir diye de ihtimal verdik
yahu güzel kardeşim sana 480272489750 kere anlatıldıpeki otel kayıtlarına vs baktılar mı yoksa sadece terörsel şeylere mi bakılıyor
Bu saflık değil, korkaklık değil. Suçluluk psikolojisi.Allah Allah nasıl kaydı yok, bu eleman sisteme kendi sicili ve şifresiyle giriyor, savcılığa kayıtlarıma bakmış diyeşikayet etseniz diye şıp diye bulunur ne zaman kime baktığı, ihraca kadar yolu var. Bu kadar saf ve korkak olmayın.
evet bu ihtimal de olabilir valla çok zor bi durummuşElemanın kafa zehir. Baştan ürkütmemiş kurbağayı.
Zor değil, mis gibi herif turnusolu. Tam böyle gelişine tepiği indirmelik eleman.evet bu ihtimal de olabilir valla çok zor bi durummuş
Ne alaka ya terör icin bakılirsa mantikliHayır uydurmuyor, ben bizzat şahidim. Benimle evlenirken eşime yaptılar ben egm personeliyim, resmi zorunlu bi durum.
Aynen aynen elime erkek eli degmisti ühü ühü sen affet sevdiğim ühü ühüBu saflık değil, korkaklık değil. Suçluluk psikolojisi.Bu kız o adamın ayağına kapanır, hata ettim affet diye, demedi deme.
evet anlatıldı ama sizin kadar açıklayıcı net detaylı bir bilgi fazla olmadı çok teşekkürleryahu güzel kardeşim sana 480272489750 kere anlatıldı
bu tahkikatı "kurum" yapıyor
kurum da "evettt olm aliii gel bakalım senin hatun adayının kayıtlara otur karşımıza bir baklıııım" demiyor. anladın?
kurum bu kurum.
kurumun yürüttüğü soruşturmada ordaki memurun kimin neyine baktığını o memurdan başkası bilmez, bilemez, zaten olması gereken o.
ama izni olmadığı halde erişimi olan herhangi bir x memur gider bakar, ya da birimdeki devresinden rica eder, o bakar, öyle şeyle de olmaz değil bizim ülkemizde olur, oluyor. ortaya çıkarsa atıyorlar. (orta çıkması basit bilgisayarda kim ne zaman bakmış kaydı hemen çıkıyor) o yüzden manyak olması lazım böyle bir riski alması için... ama sizin barzo o riski de alabilir, bir şey diyemem.
MİT başka EGM ise bambaşka o apayrı bir konu. eskiden faal görevdeki mitçilerin yabacı uyruklu kadınla evlenmesine de belli meslerleri icra eden kadınlarla evlenmesine de izin vermiyorlardı. (kast ettiğim şey seks içşliği filan değil).
şimdi yasa olarak o yasalar kalktı ama uygulama olarak hepimiz biliyoruz ki mesela hakim-savcılar için bırak otel kaydını sosyal medyada ufacık bir eleştiri yazmış mı ona da bakıyorlar.
Zor değil, mis gibi herif turnusolu. Tam böyle gelişine tepiği indirmelik eleman.
hakkaten öyle yapar inşalalh bizimki deZor değil, mis gibi herif turnusolu. Tam böyle gelişine tepiği indirmelik eleman.
gerçekten açıklayıcı oldu bu bilgi çok teşekkürlerŞimdi yazacağım şeylere güvenin. Her egm personeliyle evlenene tahkikat yapılıyor. Fakat istihbarat vs gibi birimlerde daha detaylı tahkikat yapılıyor. Başka bir birimdeyken istihbarata geçtiyse ve bu sürede kişi evliyse, yeniden eşine tahkikat yapılır daha ayrıntılı bir şekilde. Yapılan tahkikat sonucunda personele olur olmaz gibi sonuç döner. Ayrıntılı olarak bunlar bunlar var denilmez. Ayrıca kız normal bi erkek arkadaşıyla da aynı odada kalmış olabilir. Bu kızın iffetsiz bir yaşam tarzı olduğunu göstermez. Emniyet bu yüzden evlenemezsin demez.
Şundan emin olmalısınız. Bu kişi gerçekten istihbaratta mı çalışıyor. İstihbaratta çalışan adam kimliğini bu kadar herkese açık etmez. Onların biriminde bu yasaktır. Siz dahi biliyorum diyorsunuz. Nerden biliyorsunuz ?
Otel kayıtları mevzusuna gelirsek, evet istese bakabilir. Fakat sistemde onun kimi arattığı belli olur. Kız özel hayatın gizliliğini ihlal etti diye sevgilisine dava açarsa suçlu olacağını biliyordur ve bu yüzden direk kendisi bakmıyordur.
Malesef ülkemizde bi baltaya sap olamamış çoğu insanı bu meslek sahibi yaptıkları için bu mesleklerin değeri bu kadar düşüyor. Yeterli ve gerekli kriterlere değil torpile bakıyorlar malesefgenelleme yapmıyorum ama şu bizim ülkemizdeki polisin askerin bekçilerin bu ülkenin sahibi gibi tavır takınmaları ne kadar saçma herkes te bilir çoğu kişi için en son seçenek bu meslekler çok saygı duyarım çok önemli meslekler ama işte en tercih edilmeyen meslekler olduğu için kalite de o oranda düşüyor işte.
Tüh bak, gül gibi kocayı kaçıracak bi ç.k uğruna.Aynen aynen elime erkek eli degmisti ühü ühü sen affet sevdiğim ühü ühü
Yarın kk ya kendi üyelik alıp 39393939 tane konu açmak istemiyorsa yapsın.hakkaten öyle yapar inşalalh bizimki de
Öğrendi öğrenecek diye tedirgin olarak yürütecek mi arkadasiniz iliskiyi. Adamın en baştan çizgisi belliymiş. Eski kız arkadaşından bu nedenle ayrıldığı belli.tehtit yok adam daha önce başkasına bakmış kıza söylemeden bitirmiş bu arkadaşıma da baksa öğrense söylemeyebilir kızın da suçlayacak bir şeyi kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?