polistik over tedavisi görenleeeeerrrr ...

merhaba kızlarr.. nasılsınız ? sıze anlatmak istediğim uzuuun bir konu var.. gerci pazartesi gnü gdicem doktora, artık bi görunmenın wakti geldiğine inanıyorum ama yinede fıkrınızı almak istedim. sonucta hepimiz bayanız aynı tarz problemleri yaşayabiliriz. ben pko luyum. kendimi bildim bileli bu hastalık benımle yaşıyor. eskiden adet düzensizliğim vardı. ama evlendikten sonra düzene girmişti. ne güzel geliyordu.benim batım 28 hazirandı en geç 1 ağustosta gelirdi. ve gelmedi 2gün sonra beta hcg yaptırdım bsey cıkmadı. sonrasında 1-2 hafta snra yine tahlil yaptrdım yine bsey cıkmadı. farlutan kullandım. evlenmeden öncesi de gelmediğinde hep doktorum bunu verir ve 7 günlük bi ilaçtır. bitince en geç 5 gün içinde adetim gelirdi şuan 12. gün ve tık yok.. yumurtalıklarımda sanki adet olucakmışım gbi ağrım var akıntım war. ilişki sırasında ağrım oluyor yumurtalıklarımda.. hatta afedersinz ama büyük abdestimi yaparken bile sanki yumurtalıklarımda ağrı oluyor. çişimi çok tuttuğumda yıne aynı şekilde göğüs uclarımda hassasiyet var.. ultrasondaki doktorumuza rica ettim baktı ama herhangi bsey cıkmadı. yani şöyle söyleyeyim; adet olacakmışsın gbi durmuyor acıkcası ama hamilesin diyemem çünkü 1aydan sonra anca görebiliyoruz keseyi en iyisi test yaptır haftaya tekrar ultrasona gel bi bakalm dedi. beta baktırdım yine aynı bsey cıkmadı birde ben bzim hastanedeki labaratuara pekk güvenmiyorum.. :/ üf napcam bildiğm yok. ağrım var. sinirlermde iyice yıpranmış druumda. inş hamileyimdir diyorum değilsem nedeni nebilmiyorum.. kafam iyice karışık durumda..

Hayırlı olsun canım. Galiba en önemli şey kilo vermek pcosta, yoksa tüp bebek bile fayda etmiyor...

canım bende düşük seviyede pko hastasıyım 7 aydır deniyorum olmadı.iki ay serephone kullandım sonra rahim filmi çekildi tüplerim açık çok şükür rahim filmi çekileli 1 ay oluyor ve bu ay yine serephoneye başladım.
kilo önemli diyorsun ya ne kadar kilo hamile kalmayı engeller acaba bende biraz kiloluyum acaba ondan mı olmuyor.boyum 1.65 kilom 64.
acaba hamile kalmamı engeller mi cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba canım. Kilo her insana göre değişiyor. Aslında senin kilon çok fazla değil elbette ama sizde belki de bu kadar fazlalık da etkiliyordur onu bilemeyiz. Aslında ağırlığının yüzde 5-10nu yani 3-6 kiloyu verirsen bunun olumlu sonuçları oluyormuş. mesela 80 kilo olan biri 4-8 kilo verse etkili oluyor.Umarım anlatabilmişimdir. Allah yardımcın olsun.
Benim tavsiyem 4-5 kilo verdikten sonra da 2-3 ay deneyin ve maddi durumunuz el veriyorsa aşılama yaptırın canım. Yaşınızı ve kaç yıllık evli olduğunuzu bilmiyorum ama çok bekledikçe de insan her ay umutlanıyor ve çabalar boşa çıkmışsa çok yıpranıyor. Bu yıpranma da hormonlara etki ediyor psikolojik yönden rahat olamadığımız için. Benim kilom çok fazla 121idim geçen yıl şimdi 95 im 75e kadar düştükten sonra da olmazsa tüp bebek deneyeceğim. Allah hepimize sabır, kolaylık versin hayırlı evlatlar nasip etsin...

canım bende 3 kilo verdim bir aydır diyet yapıyorum umarım bu ay hamile kalırım gerçekten insan çook yıpranıyor.26 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim.Adetime son iki hafta kala diyet için yeşilçay içiyordum onu bıraktım hergün 40 dakika yürüyordum belki döllenme olurda bebek tutunamaz diye onu bıraktım 15 ekimi bekliyorum inşallah bu ay bebeğim gelir ama gelmezse aşılama düşünüyorum artık Yüce Rabbim umarım gerek bırakmaz.
Sen çok güzel kilo vermişsin maşallah ben o kadar veremiyorum bir ayda 3 kilo verebildim.Eğer yaptığın özel şeyler varsa tüyoları beklerim.
Senin de umarım tüp bebeğe gerek kalmadan en ummadığın anda gelir bebeğin.

İnşallah Allah bize de nasip eder canım ben 6 yıllık evlliym Maddi durumum pek müsait olmadığından tüp bebek meselesini erteleyip duruyoruz şimdi de kilo vereyim belki kendiliğinden olur umudundayım işte... Valla artık 6 yıllık evli olunca canıma tak etti kilo veriyorum hızla. Aslında leslie sansone diye bir kadın var amerikada onun videolarıyla zayıflıyorum canım. netten bi araştır leslie sanson yaz youtubede bi çok videosu var onları yapıorum biraz da plates yapıyorum ama her gün yapmaya gayret ediyorum. Karatayın diyetine uymaya gayret ediyorum bu şekilde kilo veriyorum işte. Allah yardımcımız olsun. Senin kilona göre de 3 kilo vermek iyi bir sonuç bence böyle de devam et benim bu zamana kadar en büyk hatam her ay kilo verme işine ara vermek oldu diyebilirim. Ya döllenme olduysa diye sporu bırakıyordum ve hep negatif sonuçlarla öbür aya umut bağlıyordum.Artık bu kilo meselesini bitirmeden döllenme olduysa filan demeyeceğim kararlıyım.

canım Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda hasretin sona erer.Çok uzun süre olmuş bekleyeli ben 1 yıl oldu evleneli yine de çok yıprandım eşime baksan kaç ay önce aşılama denerdik ben engelledim.Ben de karatay diyetini uyguluyorum ve günde 30-40 dakika koşu bandında yürüyüş yapıyorum tempolu,yeşilçay bide günde üç fincan.Ama adetime iki hafta kala spor ve yeşilçayı bıraktım diyete devam.Allah yardımcımız olsun canım.

Amin canım. Hepimize kolay gelsin o halde. Bu arada hangi ildesin Deniz?

canım ben Van'dayım görev için iki yıldır burda yaşıyoruz.Sen hangi ildesin.
Merhaba Deniz neredeyse 1 yildir forumda bir mesajim yok, senin mesajini da simdi gordum. Gecen yil sana yazdigimda adiyamanda yasiyordum. Simdi Mugladayim. Nasilsin. Bu surecte bir gelismen oldu mu, hamile kalabildin mi, insallah kalabilmissindir.

BEND BU TAKİBİ YAPTIRMAK İSTİYORYUM SANAIRIM İĞNE KULLANIYORUM DEMİŞSİN SANIRIM PIHTILASMAN VAR PIHTILASMA DEGERLERİN NASIL HOMOZİGOTMU BİDE BEN SİGARA KULLANIYORUM ACABA OFF NAPCAM BEN YA ..... TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…