Politik davranmak ?

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.862
1.671
83
38
Selam herkese ;
Kızlar şu politik davranmak nasıl oluyor ? Yani hayatım boyunca hiç beceremedim ne iş hayatımda ne arkadaş çevremde ama sanırım son zamanlarda baya kafama takar oldum özellikle evlilikte mesela kv kp bizde kalıyor uzak oturuyoruz 2 haftadır bizdeler . Neyse sıkıntı yok iyi anlaşırız ufak tefek sorunlar haricinde başka bir şey yok tek sıkıntı kv her şeye laf söyler yemeğini altını çok açmışsın öyle yapma böyle yap vs vs ben böyle yapıyorum sende yap ufak tefek şeyler . Ne zaman mutfağa gitsem peşimden gelir buna sinir oluyorum yalan değil buzdolabını açacağım geliyor yemek çıkaracağım geliyor bir şeyde yapmıyor duruyor bakıyor bu akşam dayanamadım anne yahu neden sürekli takip ediyorsun dedim beni mi izliyorsun hee yavrucuğum seni izliyorum dedi ses çıkarmadım. Yani sürekli de olmaz ki oturuyor Salonda ben mutfağa gidince hop geliyor çekmeceden bir şey alacağım alamıyorum kendi evimde yiyeceğim yiyemiyorum kendi evimde çekingen oldum neyse bi hafta kaldı ses etmeyeyim şimdi . Ama bazı şeylerde politik olmak istiyorum kocama karşı kv ye karşı .. işyerinde de mesela nasıl oluyor ise bakıyorum herkes bir yol buluyor ben öylece kala kalıyorum Millet patronlarla farklı konuşuyor ben gene aynı normalmiş gibi ben beceremiyorum sanırım . Politik olmak nasıl oluyor

Otuyor demesin diye acaba yardım etmek mi istiyor
Yani bilmiyorum ki . Onlara gittiğimiz de de öyle kahve yapmaya gittim hop mutfağa geldi peşimden .. su içmeye giderim hop peşimden kv gittiğimde de öyle şimdi kendi evimde de öyle

Benim kayınvalidem de kendini övmeyi ve övülmeyi çok sever.İlk zamanlar gerçekten sinir oluyordum çünkü sürekli herseye bir kulp takıyor ve kusur buluyordu.Hâlâ daha öyledir ama sadece bana karşı değil,eve gelen usta ile bile tartışır,kendi dediği doğrudur her zaman falan,ben de baktım olacak gibi değil,sürekli övüyorum onu,sensin diyorum.Sen olmasaydın ne yapardık falan diyorum,zevkten dört köşe oluyor.Neyse bir hafta falan kalmış sabredin,bizimkiler 1,5 ay falan kalıyorlar.

Sen o mutfağa geçince anne sen geç ben bir şey istersen getiriyorum yorulma de içeri gönder. Ya da çok karışırsa yemeğe falan annecim geç sen yap de yemeği kitle ona geç otur

Off ya valla benimde çocuklarım evlenince evlerine müdahale edermiyim acaba çok korkuyorum benm kv de aynı tencereleri şuraya koy daha iyi.. atletleri böyle katla daha iyi.. dondurma yeme sütün üşür.. ama annem böyle değil asla karışmaz. Yani kızı olduğum hake karışmaz bu kv deler nasıl karışıyor aklım almıyor insan çekinmezmi ya

Uzmanlık alanımdır ayıptır söylemesi ahhahahahahah zaten gidecekmiş biraz daha altan al. O öyle yapılmaz mı diyor nasıl yapılıyor anne göster de hatta bildiklerinide sor anne nasıl yapılıyor sen daha iyi yapıyorsun diye hem onu poh pohlamış olursun hem işi yaptırmış olursun işi yaptırdıkdan sonrada ay soğ ol anne ne güzel yaptın dur sana yorgunluk kahvesi yapim de hahahahaahahhaahh Çok kolay aşkom nabza göre şerbet ver yeter. :)

Allahım valla bu 1 hafta daha geçerse 3 hafta olacak kalmaları bir de kızının almasını bekleyecek kızı gelecekte alacakta vs vs iyi kadın benm kv kötü niyet yok asla ama bu huyu tek bu huyu garipsememe yetiyor

Allahım valla bu 1 hafta daha geçerse 3 hafta olacak kalmaları bir de kızının almasını bekleyecek kızı gelecekte alacakta vs vs iyi kadın benm kv kötü niyet yok asla ama bu huyu tek bu huyu garipsememe yetiyor
Benimki de çok iyidir,asla yalan söylemez,dürüsttür.O yüzden bazı olumsuz özelliklerini görmezden geliyorum.Kayinpederim zaten etkisiz elemandir garibim.

Sen o mutfağa geçince anne sen geç ben bir şey istersen getiriyorum yorulma de içeri gönder. Ya da çok karışırsa yemeğe falan annecim geç sen yap de yemeği kitle ona geç otur
Ya çoğu zaman öyle yapıyorum zaten anne istediğin bir şey mi vardı diyorum yoo diyor geç otur sen hallediyorum diyorum gene bir şey yok dikiliyor bi arada ben işten gelmişim yemek yiyorum öylece karşımda ayakta duruyordu dayanamadım bi gün anne neden ayaktasın otursana sandalyeye dedim yoo iyi böyle ya iyide yemek yerken izleme bari diyemediğimden oturda sohbet edelim dedim sonuç oturmadı

Ayakta dikilmeyi seviyor galiba

Ya bnm annem gelir bende kalır gelinine gider kalır ama asla karışmıyor yardım eder sadece ki doğrusu da odur tabi .. bazen bende düşünüyorum allahım kv olursam böyle olmayayım lütfen diye öyle söylemleri hep var o ayrı .. telefonum çalar bakar diker kafasını

Ya çoğu zaman öyle yapıyorum zaten ilk geldiği gün hadi neyse çekiniyor dedim ama maşallah attı o çekingenliğini bilseydim ses etmezdim pişman oldum yani yapsın yesin içsin eywda ki yapıyor sağolsun o ayrı yemek fln ama karışması beklemesi fln olmuyor .. çoğu zaman öyle diyorum zaten

Ben de asla yapamam ama isterdim içimden gelmeyince birine güzel bir şey bile söyleyemem daha suratimdan anlasilir
Ben bazen söylüyorum valla bi arada sabahın köründe kaldırıyordu tatil günümüzde zaten karı koca geç yatmışız . Dayanamadım anne siz bekleyip aç kalmayın yiyin biz geç yattık geç kalkarız diye

Asla politik biri değilim hemen belli ederim sinir olunca
Benim kayinvalidem eşimin peşinden gider mutfağa
Ama esim evde yokken gelmez
Hatta eşimin demistim sen yokken gelmiyor sen varken geliyor sana bir şey kanitlamaya çalışıyor sanırım diye
Ama şunu yap desem yapar Allah var hakkını yemeyeyim

Genel olarak eşim varken yokken gelir sürekli . Onlara gittiğimizde sık sık gitmiyoruz diye iş yaptırmak istemiyor diye düşünmüştüm peşimden gelmesini bırak ben yapayım yok öylece izliyordu öyle sanmıştım ama kendi evimde de olunca insan bi garip oluyormuş hayır yani huydur muhtemelen ama cidden sebebini merak ettim yani . Eşim işten geldi yemek ısıtayım dedim kv kp yatmışlardı bi baktım kalkmış aaa anne dedim susadın mı yok acıktın mı yok niye uykunu böldün git yat dedim öylece durdu oğlu tuvaletten çıktı hgdin dedi aaa yatar dedim yok biraz bekledi gitti yattı

Valla bana garip geliyor maşallah . Bi kaç tane daha örnek ver yahu .. her şeye bir şey demesine peki ne diyorsun .. ya önünü kesmem lazım istemiyorum ben öyle düzen meselesi bu .. yani ye iç yat karışma düzeni mi bozma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…