• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar pop up slip hakkında

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
kızlar pop up slip diye geçen ürünleri gördüm ve merak ettim size sormak istiyorum forumdada okudum biraz yeni inci,penti ve emay diye markaların şuan var bu ürünlerden yeni incinin daha kalın dokusu olduğu söylenmiş sanırım kalçası düz olanlara göreymiş komik durdu diyen olmuş daha doğal duran bi markanın önerirseniz kullananlar varsa yazsın lütfen..kalçada yapmacık durmasın dolgunluk yaratsın aşırı olmadan yeterli =) düz bir kalçam yok çok şükür ama biraz daha şekilli ve doğal dursun diye alabilirim özelliklee pantolon kullanımlarında yardım bekliyorum..

Son düzenleme:
Bence senin ihtiyacın yok.sen kullanırsan bence kayıp yamuk yumuk bir görüntü verecektir..

Kalçası çok düz olanlar için yada hiç olmayanlar beki fayda görebilir..

:)) Özellikle dar kotlar ile çok ilginç bir görüntü oluyor. Tayt vs. ile giyemezsin çok kötü görünüyor. Yeni incininki güzel diyebilirim.

yeni incinin yapısı daha kalın demişler daha belli oluyomuş galiba o yüzden sormak istedim bana hafif dolgunluk verse yeterdi :):36::27:

kızlar eşofmanla falan giyince bu arka dikişi belli oluyor kullananlar nasıl kullanıyorsunuz cevap veren olursa sevinirim.eminimki kullananlar vardır bazı gördüğüm kızlarda pantolon giyince böyle duruyor demekki destekli bir şey kullanıyorlar.verdiği görünüm güzel gerçekten istediğim duruş ama dikiş izi olunca kullanamıyorum :26::ssz: $YENI-INCI-POP-UP-POPO-KALDIRICI-DESTEKLI-KULOT__37341223_0.webp$panti.webp

Son düzenleme:
Back
X