Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Butt popo demek değilmi zaten :26: hayır 2.video baacaklar içinde. İstersen zayıflarken sıkılaşmaya alalım manyak kalori yaktırıyor? önceliğin bacaksa

Bende yapıyorum haziranda koyucam:2:

evet canım popo ondan diyorum ya,popo egzersizi diyor da bacakları da çalıştırıyo zahir dedim
tamam canım ben bakarım bütün videolara, çok zaman ayırabilirsem yaparım artık karma bişeyler.

selaaammm..
spor yapmak süper..
ben plates yapıyorum bu hareketlerin çoğunu yapıyorum hatta çalıştırıyorum.

ben varya ben ben haftasonu deli yedim ve spor ödevlerimi de yapmadımm hatta belimin 100 olduğunu öğrendim

ama bugüüüün devam ediyorum 3 gün boyunca

Kedii bu arada bende seni merak edenlerdenim ilk sayfalarda hep övmüşler motive için tekrar koyamaz mısın

Son düzenleme:
Kızlar...

Bu kız 11 yaşında, ismi Jessy Lipke.

8 yaşından beri fitness koçluğu yapıyor, ulusal dansçı. Ve 8 yaşından beri abs(karın kası sahibi)

Ben 8 yaşında teneffüste çitos mu yesem gofret mi alsam diye düşünürdüm.

Evet biliyorum veledi, ailesinden dolayı sanırım. :)

140 squat tamamdır yarın serbest günüm. 250 nasıl yapıcam diyordum ama gitgide alıştım. Hele de ısınma videosundan sonra çok daha kolaymış. Yalnız ısınma videosundan çok squat ısıtıyor ter içinde kaldı sırtım:) Ama olsun hangi güzellik kolay elde ediliyor ki?

Bi farklılık hissedebiliyor musun?

Merhaba kızlar

Kahvaltımı biraz önce yaptım zaman geçsin sporuma başlayacağım.

Yeni haftayla beraber bir tık daha arttırdım videolarımı.Şimdi 2 saat 15 dakika olacak toplam egzersizim

Kızlarr oo motive etme eylemleri başlamış

Eee anacım verceğmiz alttarafı 3-4 kilo diğerleri de sıkılaşmak istiyor aslında o kadar basit ki kimler ne hallerden ne hallere gelmiş biz mi gelemiciğiiizzz
Bu arada bende daha resmimi çekiciğim 2 aya fit olmak istiyorumm

Alın size önceleri ve sonralarıııı

İnanamadım bunu görünce

Bu da çok iyi

Artık bişi diyemiciğimm kendime söylenmeye başladım şuan

selaaammm..
spor yapmak süper..
ben plates yapıyorum bu hareketlerin çoğunu yapıyorum hatta çalıştırıyorum.

derinciiim, buralarda mı görüşecektik , plates yapıyor olman harika,alışkanlık olmalı insanın hayatında, diş fırçalamk gibi

Bugün şimdiden inanılmaz yordu beni.. Bir de akşama toplantım var.. ): Bugün olmamalıydı ya Hû! ):

Sporum bitti

Çok yoruldum 2 saat yaparak kendimi mi zorluyorum anlayamadım

Bugün hastaneye gittim dönüşte yürüyüş yaptım bir saat kadar ama grip oluyorum çok halsizim akşama doğru tiffanyleri yapmaya çalışcam

Kedi bana da yardim edermisin? popomun kalkmasini istiyorum.squat disinda hangi egzersizi yapabilirim? Bacaklarimin ve basenlerimin de incelmesi lazim oooof offff (( bana hangi videolari oneriyosun ?

Kızlar şimdi girebildim bugün biraz fazla uyudum yataktan anca çıktım yemek yedim şimdi. :)):122:

1.Yüzünü yıkamadan yapıyorsan muhtemelen bir şey yemeden yapıyorsun yanlış En azından 1-2 dilim peynir biraz elma yemelisin ki metobolizman çalışmaya başlasın.

2.doğru yoldasın kuzum :122: Ama bacaklarının erimesini istiyorsan günde en az 2saat yürümelisin
ilham alsak görsek fotonuda kedi çok merak ettim valaahi
Ben koyup kaldırdır birkaç kere.. Ama Akşam gene koyarım bakarsınız.
Kedi bana da yardim edermisin? popomun kalkmasini istiyorum.squat disinda hangi egzersizi yapabilirim? Bacaklarimin ve basenlerimin de incelmesi lazim oooof offff (( bana hangi videolari oneriyosun ?
Tatlıımm Hoşgeldiinn
Bende popo kaldırmak la meşgulüm ama inan buradaki kızlar kadar olamadım ya bir türlü adapte olur her gün yapamıyorum

Canım senin ilacın BÖLGESEL SIKILAŞMA PROGRAMIN SAYFA 317 DEDE BÖLGESEL PROGRAMINA BAŞLAYA BİLİRSİN İSMİNİ YAZAYIM MI LİSTEYE

Kızlaarrr, şimdi şöyle bir şey yapasım geldi , oyun gibi, dünya çapında ünlü mankenle ve onların burçlarını yazacağım, herkes kendi burcunun mankenini beğensin hem belki aramızda kendi burundan olanı ilham alanlar olabilir..

Başlıyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…