Hıhhııı ivet bende yay burcuyumKediii sen de mi yay burcusun ya
Ben de sevmedim bizim mankeni, başka yay yok mu
Ben bugün de spor yapmadım, çok hastayım, sesim bile gitti
Vallaha bu nasıl bir göbeğin olduğuna bağlı açıkcası. Ayva göbeğin varsa 1aya kalmaz düzenli yaparsan ama fazla bir göbeğin varsa sezeryen sonrası gibi 3-4 belki 5-6 ay uğraştırır amaa gider yankız kedi arkadaşla çok pis inat yaptım göbeğimi eritecem dümdüz göbeğim olcak diye göbek hareketlerine başladım ne zaman sonra erir bunlar ya bana sanki hiç gitmeyecekmiş gibi geliyor
Vallaha bu nasıl bir göbeğin olduğuna bağlı açıkcası. Ayva göbeğin varsa 1aya kalmaz düzenli yaparsan ama fazla bir göbeğin varsa sezeryen sonrası gibi 3-4 belki 5-6 ay uğraştırır amaa gider yan
ZİLZURNA: Denen bir arkadaş ne mesajını nede özel mesajını aldım ona rağmen bir fikrin olmadan nasıl burdaki paylaşımların sana yardımcı olmadığını merak ettim ankette olumsuz oy kullanmışsın ROXALANNE naz boncuğu niyetine kullandı o oyu ama Gerçekten merak ettim. Deneyiptemi işe yaramadı ki bunu kast etmiyorum ankette ama merak işte
içten içe eriyorsundur sezeruan göbeği zordur ama gitmez değil inşallah bırakmassında bizde seninle gurur duyarızInsallah benim göbegimde sezeryan göbegi.3 ayin icindeyim.Cok belirgin olmasada yan yaglarim eriyor gibi.4 ayin sonunda keske birazcik ilerleme görsekte daha bir sevkle yapsak..gerci bunada sükür ben bu kadar spor yapiyorum ya sizler ve sen kedi sayesinde.
Ya bilmem ne burada yazmış nede özel mesaj atmış, ama paylaşımlar yardımcı olmuyormuymuuşşBenim eksi oyum bizzat kedice nazar boncu seçildi zati, yoksa ben de paylaşım yapıyorum burda.
Öbür eksi nedenmiş, nolmuş? :26:
Vallaha bu nasıl bir göbeğin olduğuna bağlı açıkcası. Ayva göbeğin varsa 1aya kalmaz düzenli yaparsan ama fazla bir göbeğin varsa sezeryen sonrası gibi 3-4 belki 5-6 ay uğraştırır amaa gider yan
Oha beyoncenin çatlağımı var benmi yanlış görüyorumBaşak Burcu Kadını - Beyonce(her ne kadar kendisi alakası olmadığını söylese de)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?