Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Kediii sen de mi yay burcusun ya
Ben de sevmedim bizim mankeni, başka yay yok mu

Ben bugün de spor yapmadım, çok hastayım, sesim bile gitti
Hıhhııı ivet bende yay burcuyum

Bende yapmıyorum kaç haftadır , ama yarın düzenli başlayacağım

Bizim dizi başladı gece görüşürüz

ZAYIFLATAN BAHARATLAR:

1*Biberiye: Sabahları sıcak suyun içine atılmış 1 parmak ölçüsünde biberiyeyi aç karnına için.

2*Kırmızı Pul Biber: Acı biber diye tabir edilen biber sindirimi inanılmaz destekler.

3*Zencefil: Taze zencefili 1 fincan suda 6 dk kaynatıp, süzüp içiyoruz sıcak.

4*Yeşil çay.

5*Tere Tohumu: Sabahları aç karnına 1 kaşık.

Son düzenleme:
Bence Chanel çok şirin ama yine de Yay burcu mankenini beğenmeyenlere geliyoooorr (başka da yay kalmadı elimizde canlar)

Lara Stone-Yay

--

Sadece modelleri özellikle top model ya da süper modelleri paylaştım, birazdan da yine burçlara göre şarkıcı/oyuncu paylaşıcam, orda daha daş hatunlar var hem imkan geniş

onları daha çok beğeneceksiniz

selam kızlar ben geldim bugün 2 mil yürüdüm elimden geldiğince yememeye dikkat ettim genelde koladan uzak kaldım ya bitki çayı ya da meyveli soda içtim

kız kedi arkadaşla çok pis inat yaptım göbeğimi eritecem dümdüz göbeğim olcak diye göbek hareketlerine başladım ne zaman sonra erir bunlar ya bana sanki hiç gitmeyecekmiş gibi geliyor

kızlar bugün moralim okadar bozuldu ki anlatamam gayet güzel başlamıştım güne sabah tartıldım tefal diye güvendiğimiz tartıda 66 çıktım o kadar sevindim ki çünkü 4 -5 gün önce 68 dim belki yanlış tartmıştır diye evin her yerinde tartıldım valla hep 66 çıktım neyse böyle aynada hazırlanırken ay ne güzelimler ay ne sexymler havada uçuo dışarı çıktım bi eczanenin önünden geçiyorum yağ ve kas ölçümü yapılır diye dedim bi giriyim bakiyim hiç değilse kendimi bilirim (tabi 2 kilo verdimya onun havası) neyse ben tartıldım mı 68 çıktım mı vücut yaşım 35 çıktımı gözlerim doldu o kadar moralim bozuldu ki hala aklımda çok sinirliyim gıcığım

kız kedi arkadaşla çok pis inat yaptım göbeğimi eritecem dümdüz göbeğim olcak diye göbek hareketlerine başladım ne zaman sonra erir bunlar ya bana sanki hiç gitmeyecekmiş gibi geliyor
Vallaha bu nasıl bir göbeğin olduğuna bağlı açıkcası. Ayva göbeğin varsa 1aya kalmaz düzenli yaparsan ama fazla bir göbeğin varsa sezeryen sonrası gibi 3-4 belki 5-6 ay uğraştırır amaa gider yan

ZİLZURNA: Denen bir arkadaş ne mesajını nede özel mesajını aldım ona rağmen bir fikrin olmadan nasıl burdaki paylaşımların sana yardımcı olmadığını merak ettim ankette olumsuz oy kullanmışsın ROXALANNE naz boncuğu niyetine kullandı o oyu ama Gerçekten merak ettim. Deneyiptemi işe yaramadı ki bunu kast etmiyorum ankette ama merak işte

Insallah benim göbegimde sezeryan göbegi.3 ayin icindeyim.Cok belirgin olmasada yan yaglarim eriyor gibi.4 ayin sonunda keske birazcik ilerleme görsekte daha bir sevkle yapsak..gerci bunada sükür ben bu kadar spor yapiyorum ya sizler ve sen kedi sayesinde.

Benim eksi oyum bizzat kedice nazar boncu seçildi zati, yoksa ben de paylaşım yapıyorum burda.

Öbür eksi nedenmiş, nolmuş? :26:

Başak Burcu Kadını - Beyonce(her ne kadar kendisi alakası olmadığını söylese de )

içten içe eriyorsundur sezeruan göbeği zordur ama gitmez değil inşallah bırakmassında bizde seninle gurur duyarız
Benim eksi oyum bizzat kedice nazar boncu seçildi zati, yoksa ben de paylaşım yapıyorum burda.

Öbür eksi nedenmiş, nolmuş? :26:
Ya bilmem ne burada yazmış nede özel mesaj atmış, ama paylaşımlar yardımcı olmuyormuymuuşş neyse 41 tane nazar boncuğu hakkımız var

yok kız sezeryan gibi bir göbek değil göbek ölçüm 92

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…