Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Beyonce un çatlakları var gördüm gördüümmm
Amma sevindim he :)

Kızlar bu arada dans eder gibi spor hereketleri var ya ben onları yapamıyorum ya

Vücutlar ilham olsun diye koyuyorum, hangi yönde olursa, çatlak mutluluğu da olabilir fit hırsı da

bende nasıl sevindim bi bilsen

Aslında en zevklileri onlardır ama bende yapamıyorum bazen

:)
Aslında zevkli ama bende dans yeteneği yoktur ritmi tutturamıyorum hereketleri yapamıyorum yeteneksizim yani :) Ayrı tellerden çalıyorum video ile :)

Oha beyoncenin çatlağımı var benmi yanlış görüyorum ay ünlülerde çatllak görünce nasıl seviniyoruuummm

Biiirrrççoookkk ünlünün göğüs çatlağı va zaten

Heves kırmak gibi olmasın ama onlar çatlak değil maalesef çatlağı yok, hafif selüliti var, o görünün yansıma da high defination foto olduğu için jartiyerin altındaki ten rengi file çorabı..

İnsan sevinmesine seviniyor dünya güzellerinde çatlak, selülit pörtlek bulunca da bir yandan düşünmeden edemiyor, bu insanlar 7/24 diyette, kendilerine has workout antrenörleriyle, bebek gibi banyolarla , bakımlarla, seanslarla, kremlerle, saatlerce süren dans kareografileriyle, topuklularla, seyehat tempolarıyla bile böyle görünüyorsa göze, biz nasıl görünüyoruz..

Son düzenleme:
kızlar ben göğüs kaslarımı ve kol kaslarını kuvvetlendirmek için dambıl alcam kaç kiloluk alayım ?

Heves kırmak gibi olmasın ama onlar çatlak değil maalesef çatlağı yok, hafif selüliti var, o görünün yansıma da high defination foto olduğu için jartiyerin altındaki ten rengi file çorabı..

Hevesimi kırdın valla
Ama şu selülitleri benim kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…