Kızlar şimdi girebildim bugün biraz fazla uyudum yataktan anca çıktım yemek yedim şimdi. :)):122:
1.Yüzünü yıkamadan yapıyorsan muhtemelen bir şey yemeden yapıyorsun yanlış En azından 1-2 dilim peynir biraz elma yemelisin ki metobolizman çalışmaya başlasın.
2.doğru yoldasın kuzum :122: Ama bacaklarının erimesini istiyorsan günde en az 2saat yürümelisin
Ben koyup kaldırdır birkaç kere.. Ama Akşam gene koyarım bakarsınız.
Tatlıımm Hoşgeldiinn
Bende popo kaldırmak la meşgulüm ama inan buradaki kızlar kadar olamadım ya bir türlü adapte olur her gün yapamıyorum
Canım senin ilacın BÖLGESEL SIKILAŞMA PROGRAMIN SAYFA 317 DEDE BÖLGESEL PROGRAMINA BAŞLAYA BİLİRSİN İSMİNİ YAZAYIM MI LİSTEYE
Sakin güzellik-Oğlak- İrina Shayk
Bu kadınla aynı burçtan olduğumuz kadar aynı vucuttan da olaydık
aynı burçtan olmasam da feci hastayım bu kadına, göz, kaş, yüz, saç, vücut, boy, bacak, her yer tek tek mi yaratılır ya..
Bazılarına kıyak geçilmişSüper hatun hakikaten
Yay burcuyum ama kadın çok çirkin
benim canım bugün deli gb pizza istedi ama nasıl durdurdum kendmi anlatamam hala ağzım sulanıyor ama yok inat ettimya bende ekmek yemiyorum ama etimek yiyorum artık dayanamazsam çünkü midem rahatsız benim çok açlığa gelemiyorum hani sık sık ama hafif bişiler atıyorum öle:26: bende 5-6 vermek istiyorum aynen ben yürüyüş yapmıyorum okul fln var pek vaktim olmuyor onun için bi bu videoları yapıyorum sen yanına yürüyüş eklersen daha iyi olur bencede senin iş hepten zormuş çocuk fln Allah kolaylık versin
merhaba kızlar
bugün ikiye kadar uyudum
sporumu da daha yapmadım ama yürüdüm dışarı çıkıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?