kızlar ben göğüs kaslarımı ve kol kaslarını kuvvetlendirmek için dambıl alcam kaç kiloluk alayım ?
ne sordun kuzuumm:26::122: :122:Yok mu önerisi olan :122:
Büşra tartın mı bozuktu ki:26: Üzülme ve de pes etme, verirsin birkaç ay içinde, daha yeni başladık sayılır.
ya aslında bozuk değil burda tartılıodum başka yerde de aynı çkıodum genelde bende ona şaşırdımhazirana kadar verdim verdim yoksa bu bacaklarımda bıngıl nefret ediyorum uzunlar güzeller ama sıkı değiller
Bol bol yürü bence. Hem şükret bak, kendin diyosun uzun ve güzel diyeÖyle olmayanlar da vardır.
Daha Hazirana da var üstelik
ah bebeğim ya ne güzel uzun bacakların var , benim boyum 171 ama bacak boyum üstümden 5-10 cm uzundur. Keşke uzun bacaklarım olsaydıya aslında bozuk değil burda tartılıodum başka yerde de aynı çkıodum genelde bende ona şaşırdımhazirana kadar verdim verdim yoksa bu bacaklarımda bıngıl nefret ediyorum uzunlar güzeller ama sıkı değiller
ah bebeğim ya ne güzel uzun bacakların var , benim boyum 171 ama bacak boyum üstümden 5-10 cm uzundur. Keşke uzun bacaklarım olsaydı
Bende popomdan dolayı çok üzülüyorum ama pes etmiyorum inan hiçbir değişiklik görmüyorum çünkü düzenli yapmıyorum
Allah kahretsin beni ya teşfik edende yok beniiii
Aynen ya şu popomuz kalksa çok pis inatım inat iki kanatyaa deme ölebak mesela ben sabah erkekn çıkmam gerekti çıktım akşam gelince yaptım bacağımı ve artık zorlanmıyorum ve bugün bişiler denedim 5. gün olmasına ragmen arkadaşım senin popon böyle degildi dedi o kdadr sevindim ki sana dua ettim hiçbişi yapmasak bile şu popoyu kaldıralım valla kedi
Canım Diz kapağı için bacak bük düzelt bük düzelt mantığı varmış birazda yürüyüşlerle gidermiş. Benimde var azıcık orada etim , Birazda genle alakalıbide kedicim bişi sorcam hani bu mesela diz kapağı üzerinde biraz topaklanıyoya bacak böle bıngıl bıngıl bu popo kaldıran video onada yardım eder mii sence:26:
Teşekürler aynı güzel dilekler sizi içinde geçerli arkadaşımAyy harika bir sayfaymış bu
benimde 5 kilo kadar fazlam var , 1-2 hafta önce spor salonuna yazıldım haftada 3-4 gitmeye çalışıyorum
Suan en büyük derdim iç bacaklarım ,
ve sanırım çok zor gidiyorlar
bacaklarım genel olarak ince ama sanki bütün yağ iç bacakta toplanmış gibi
Çok aşırı bir kilom yok 161 boya 55 kilo civarındayım bakalım ne zaman toparlanacak
umarım herkes hayal ettiği vücuda kısa sürede kavuşur
ne içinnn şekerrim
Hayatım boyunca hiç çizme giyemedim zayıf olduğum dönemler de dahil buna
Acaba kas olarak mı kalın yoksa yumusak olupta mı kalın ,
çünkü calf ise çokta kötü görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?