Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kızlar ben göğüs kaslarımı ve kol kaslarını kuvvetlendirmek için dambıl alcam kaç kiloluk alayım ?

Tatlım kedidir kedi 9 kiloluk dumbell 'a sahipti o yüzden 6 kiloluk almış ve uzun süredir fitness çalışan biri.
Sen ilk defa yapıyorsan dumbell işini 2.5 ya da 3 kilo al derim, yarım ve bir kiloluk var ama bir şey anlamazsın, ilk etapta da 6 cok ağır gelir, bowling topu kadar sonuçta.
Eğer ilkse tabi.
3 le başlamak ideal, zamanla arttırırsın, ya da önceden kaldırdığın hafif ağırlık varsa 5 kilo ile devam et derim.

Büşra tartın mı bozuktu ki:26: Üzülme ve de pes etme, verirsin birkaç ay içinde, daha yeni başladık sayılır.

Büşra tartın mı bozuktu ki:26: Üzülme ve de pes etme, verirsin birkaç ay içinde, daha yeni başladık sayılır.

ya aslında bozuk değil burda tartılıodum başka yerde de aynı çkıodum genelde bende ona şaşırdım hazirana kadar verdim verdim yoksa bu bacaklarımda bıngıl nefret ediyorum uzunlar güzeller ama sıkı değiller

Bol bol yürü bence. Hem şükret bak, kendin diyosun uzun ve güzel diye Öyle olmayanlar da vardır.
Daha Hazirana da var üstelik

Bol bol yürü bence. Hem şükret bak, kendin diyosun uzun ve güzel diye Öyle olmayanlar da vardır.
Daha Hazirana da var üstelik

hergün yürüyemem de 4 gün yürüyebilirim galiba bide onu deneyim bari napayım:26: sen napıosun hangi gruptasın nekdar verceksin

ah bebeğim ya ne güzel uzun bacakların var , benim boyum 171 ama bacak boyum üstümden 5-10 cm uzundur. Keşke uzun bacaklarım olsaydı

Bende popomdan dolayı çok üzülüyorum ama pes etmiyorum inan hiçbir değişiklik görmüyorum çünkü düzenli yapmıyorum

Allah kahretsin beni ya teşfik edende yok beniiii

yaa deme öle bak mesela ben sabah erkekn çıkmam gerekti çıktım akşam gelince yaptım bacağımı ve artık zorlanmıyorum ve bugün bişiler denedim 5. gün olmasına ragmen arkadaşım senin popon böyle degildi dedi o kdadr sevindim ki sana dua ettim hiçbişi yapmasak bile şu popoyu kaldıralım valla kedi

bide kedicim bişi sorcam hani bu mesela diz kapağı üzerinde biraz topaklanıyoya bacak böle bıngıl bıngıl bu popo kaldıran video onada yardım eder mii sence:26:

Aynen ya şu popomuz kalksa çok pis inatım inat iki kanat kaldırcam popomu
bide kedicim bişi sorcam hani bu mesela diz kapağı üzerinde biraz topaklanıyoya bacak böle bıngıl bıngıl bu popo kaldıran video onada yardım eder mii sence:26:
Canım Diz kapağı için bacak bük düzelt bük düzelt mantığı varmış birazda yürüyüşlerle gidermiş. Benimde var azıcık orada etim , Birazda genle alakalı

Ayy harika bir sayfaymış bu
benimde 5 kilo kadar fazlam var , 1-2 hafta önce spor salonuna yazıldım haftada 3-4 gitmeye çalışıyorum
Suan en büyük derdim iç bacaklarım ,
ve sanırım çok zor gidiyorlar
bacaklarım genel olarak ince ama sanki bütün yağ iç bacakta toplanmış gibi
Çok aşırı bir kilom yok 161 boya 55 kilo civarındayım bakalım ne zaman toparlanacak
umarım herkes hayal ettiği vücuda kısa sürede kavuşur

Teşekürler aynı güzel dilekler sizi içinde geçerli arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…