Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

canım bana da armut diyor ama göğüs ölçüsü vermeden söylediği için doğru olduğunu düşünmüyorum :44:

incecik bedendeki şu göbeğim beni sinir ediyo zayıfta olsam var işte göbek öffff pöffffff

Yaa bu kizlarin vücutlari güzel ama tenleride güzel.Vücut böyle bile olsa ten olmayinca gene cirkin oluyo.

canım benim vücudum normal zaten ama ben biraz daha sıkılaşmak ve bacaklarımın incelmesini istiyorum ben kumralım mesela herkes çok beğenir ten rengimi ama tabeeeee onlar gibi olmak biraz zor :122:

Kızzzlllaaar şimdi banyomu yaptım 2saat sonra sporumu yapacağım Azıcık oyun oynayayım laptuppta Zommbiiii

her sabah kalkdiginizda kendi-kendinize sunu soyleyin-----BEN BASARICAM...

yaaaaa cicişler çok merak ettim öncesi ve sonrası fotoğraflarında ki sonrası bölümü squats mucizesi mi:))))))) bu arada benim squats prog. da gayet iyi gidiyor şu gribi atlatayım akşamları iş sonrasında düzenli yürüyüşlerede başlıycam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…