Hhahahah süper ya
Kızlar rose of vav senmi sormuştu vucudumu birazdan gene aynı fotoyu koyarım 1 ay öncekini.. bakabilirsin arkadaşlarımdansan
Yok saymadım 25 mi yazmışım popomda 2-3 tane yazıcaktım bacak aramdada var azıcık dicemtimBende öyle yapıyoruma ma spordan sonra sımsıcak duş alıyorum nasıl rahatlatıyor kaslarımı sonrada 2-3 saat uyuyorum
Burada da hava çok kötü canım ya :2:
Yo gayet normal yemişsin ne olucak kuzum bence de sen abartıyorsundur.Bende cips çiklota yedin sandım Ben burada çok güzel bir salon var sordum 6aylık 300tl haftada 3 gün diyorlar
Teşekkür ederim canım. inşallah dahada forma girebilirimkedicik sen gerçekten süeprsin yapın bana çok benziyo ama sen çok daha zayıfsın maşşşallah teşekkürler...
yaptığın sporları banada öner lütfen benide ekle listeye bişiler falanD:
Ya canım olur okadar ben dün nelerr neler yedim bi bilseniz beni atarsınız topiktenYok kedicim biraz bozdum derken şunlari kasttediyorum: Pilav yemiyordum pilav yemeğe başladim ama cok degil az da degil. He he Brezilya dan cikolata getirdi dun de 2 parca ondan yedim. Spor salonu fiyatı iyiymiş. Acaba bizim soracagimiz ne kadar olacak merak ediyorum. Sonucta mahalle icinde bir yer
Selam beybiler
UffBebaa annem uff senin lafındı çaldım ama
Kediiii biz böyle fit taş hatunları paylaşıyoruz emme o kadar çok paylaşıp hayran olmaya başladıkki tercih alanlarımız değişcek olmiccak yaniii
UffBebaa annem uff senin lafındı çaldım ama
Ya canım olur okadar ben dün nelerr neler yedim bi bilseniz beni atarsınız topikten
Neyse girmeyelim o konulara
Mahalle arasında olması fiyatı düşürürmü bilmiyorum burası tam merkez olduğu içinSorun bakalım:13:
Ay sorma bende çozuttum ama bugun düzeliyorumgünaydın hanımlar :122::122::122:
yaptınız mı sporları?
ben pek yapmadım haftasonundan beri
ama geçerli depresif sebeplerim vardı
uuuuufffffffff kız bu neee
kedi beni döv, iki gündür gündüz hiiiç birşey yemiyorum.
gece film açıp patlamış mısır yiyorum.
kilom değişmiyo ama bu nedir yenir mi ya koca paket
Ay sorma bende çozuttum ama bugun düzeliyorumREgl olmadım onun boğazı bendeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?