Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kedicik sen gerçekten süeprsin yapın bana çok benziyo ama sen çok daha zayıfsın maşşşallah teşekkürler...
yaptığın sporları banada öner lütfen benide ekle listeye bişiler falanD:

Yok kedicim biraz bozdum derken şunlari kasttediyorum: Pilav yemiyordum pilav yemeğe başladim ama cok degil az da degil. He he Brezilya dan cikolata getirdi dun de 2 parca ondan yedim. Spor salonu fiyatı iyiymiş. Acaba bizim soracagimiz ne kadar olacak merak ediyorum. Sonucta mahalle icinde bir yer

kedicik sen gerçekten süeprsin yapın bana çok benziyo ama sen çok daha zayıfsın maşşşallah teşekkürler...
yaptığın sporları banada öner lütfen benide ekle listeye bişiler falanD:
Teşekkür ederim canım. inşallah dahada forma girebilirim

Tamam senide bölgesel sıkılaşma programına alıyorum

Ya canım olur okadar ben dün nelerr neler yedim bi bilseniz beni atarsınız topikten
Neyse girmeyelim o konulara

Mahalle arasında olması fiyatı düşürürmü bilmiyorum burası tam merkez olduğu için Sorun bakalım:13:

yaaa aynen bende öyleyim markete bi girdimmi tutamıyorum kendimi

Bugun canim kahvaltida yine deli gibi borek cekti ama yemedim.Pastaneye gitmemek icin kendimi zor tuttum.Acaba ne zaman yemek nasip olacak

günaydın hanımlar :122::122::122:
yaptınız mı sporları?
ben pek yapmadım haftasonundan beri
ama geçerli depresif sebeplerim vardı

Uff Bebaa annem uff senin lafındı çaldım ama

uuuuufffffffff kız bu neee

kedi beni döv, iki gündür gündüz hiiiç birşey yemiyorum.
gece film açıp patlamış mısır yiyorum.
kilom değişmiyo ama bu nedir yenir mi ya koca paket

Genetiğimin biraz daha düzgün bir vucuda sahip olmasını isterdim.

Ne bu yaa incecik bacakların üstüne koca bi bel.Ne yaparsam yapayım bu şekilde zayıflıyorum bacaklardan ve popodan gidiyor

Kabulüm dü armut olayım koca popoyla dolaşayım

Neyse spora devam Kedi demişsinya ayva göbek 1-2 aya gider.Acaba bizim gibi genetiklerin beli ka ayda bi ilerleme kaydeder

Ay sorma bende çozuttum ama bugun düzeliyorum REgl olmadım onun boğazı bendeki

Ciddimi bu ya bana armut diyor bilmesem inanacağım

KADINLAR KULÜBÜ FORUM GİRİŞ
Bel Kalça Oranı – WHR
Bel / Kalça Oranınız (WHR): %0.77

Armut Vücud : Vücud Yağlarının genelde karınkalça ve baldır bölgesinde toplandığı kişilerdeki vücud tipidir. Kadınlar da Bel Kalça oranı 0.84 ve altı değerlerdeyse bu kişilerin vücud tipi armut-tip olarak adlandırılabilir.

Ölçme Önerisi : Belinizin ölçüsünü alırken belinizin en ince yerinden bir mezura yardımı ile ölçme yapmanız gerekmektedir. Genellikle belinizin en ince noktası göbek deliğinizin en üst noktasıdır.
Kalça ölçünüzü alırken kalçanızın en geniş yeri olan kalça kemiklerinizin etrafından bir mezura yardımı ile ölçü almanız gerekmektedir.
Mezuranın yere paralel olacak şekilde, kırışıklık olmadan ve cok fazla sıkmadan kullanılması gerekmektedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…