Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Teşekkür ederiz tatlım

Topiğimizde topik sakinlerimizde çok tatlılardır

bende sıkılaşıp sizler gibi tatlı olmak istiyorum ve izinsiz eğzersizlerinizden yaptım
ama kafam karıştı hangisini yapacağımı bilemeden önüme çıkanlardan yaptım anladığım kadarıyla herkes kendine ihtiyacına göre seçip uyguluyor

kızlar sayenizde filaket gaza geldim:) altı üstü 6-8 kg vermem lazım neler neler başarmış insanlar de haydi yapabiliriiiiiiiiiiiizzz:))

Biryandan da işi kaloriye döktüm kızlar ortalama 1400-1300 le gitmeye çalışıyorum . Dün 1100 dü fazla fazla hesaplanmış hali
Hergün hesaplıycam artık.
Günde ortalama 1500 kalori alırsam bir ayda 5-6 kilo verebilirmişim ki 53 olurum ben 55 olsam yeter .

kedii canım ben başlayamadım tatlım yaa
akşam yemek ye bulaşık yıka sonra kızımla ders yap derken saat 12 oluyo
zaman bulamıyorum yani
Kıyamam kuzum ya , Bari saat 12den sonra herkes uyunca bölgeseldeki 1videoyu yap
Kuzum bende kilo verdim ama neden biliyormusun, YEMEK AZ YİYORUZ BURADA ETKİLENİP SONRA VERİYORUZ.. Ben artık booll bool yiyiorum ekmekte yiyiyorum.Sende bnce acur cubur hari. ye bol bol
kötü bişey dedim heralde galiba sanırsam :)))
Yok cicişler ne bilim
Bulduk hırısızı bizim hareketler nereye gidiyor diyordum Canım sen ne istiyorsun sıkılaşmak zayıflamak? :13:

Kuzum bende kilo verdim ama neden biliyormusun, YEMEK AZ YİYORUZ BURADA ETKİLENİP SONRA VERİYORUZ.. Ben artık booll bool yiyiorum ekmekte yiyiyorum.Sende bnce acur cubur hari. ye bol bol

Evet yediklerime dikkat ediyorum ama bunu bozduğum böreklere hamur işlerine daldığım çok oluyor.Yinede haftanın 5 günü dikkat ederim.
Artık yemeye de korkuyorum Gel de ye şimdi tırsarım ben belim kalınlaşacak diye Çünkü kiloyu direk belden alıyorum

Hatunlar sizi alkışlıyorum
Emeğinizin karşılığını görmek ne güzel. Ben de inceldim mi acep. Ama şu hafta bitsin öyle ölçeceğim. Kilomu bilmiyorum ama en son 53tüm 49-50 olsam
Çoook yorgun olsam da bugün sporumu yapmak istiyorum. 1 saat sonra yapayım en iyisi yemeğin üzerinden geçsin biraz.Az yedim ve hala açım yaa

Ben de keyfim yokken hemen yemeğe saldırıyorum, hiç hoş değil ama yemek yerken mutlu oluyorum.
Umarım kendini iyi hissedersin en kısa sürede.

Bulduk hırısızı bizim hareketler nereye gidiyor diyordum Canım sen ne istiyorsun sıkılaşmak zayıflamak? :13:[/QUOTE]

canım ben 10 kilo kadar vermek istiyorum üstüne birde sıkılaşırsam varya tadından yenmez ,şu alttaki hafif şişkolardanım örnek olsun diye resimleri tekrarladım , sen ne önerirsin hangi hareketlerle başlayım yada önce kiloları atıpmı eğzersize başlayayım bilemedimki :18:
bu duygu icin deymezmi arkadaslar???

Sayenizde burdaki fotoğraflara bakıp gaza geliyorum
Yediklerimi azaltmaya çalışıyorum ve birazdan spor salonuna gideceğim

Hoşgeldin tatlım bende 3-4 gündür pasooo ya paso yiyiyorum

:- Hahahah aman napak ölekmi olur öyle Ben gidim yemekli alayım (mantı ) Geliyorum sizin yazın

Eve geldim ve makarna salatası yedim öyle söyleyeyim canım. :) az yaptım ama ben yerim onu bi tek.. Bir de bir uyku bastırdı ki böyle akşam üstü, yeni uyandım.

selam kızlar
ben regl oldum, yani fırsat bulursam yürürüm olmadı bi hafta kadar ertelemek zorundayım sporumu
siz devam edin ama bakın ne güzel sonuçlar gelmeye başlamış

Merhaba kızlaar
İki gündür çok hastayıım kolumu kaldırmaya halim yok ama yürüyüşlerimi yapmaya gayret ediyorum bugün diyetteki ilk haftam bitti veee 2 kilo vermişim bu hafta çok sevindiim herkese boool sporlu günler

kedicim bisey sorucam. zayiflarken sikilasma programinda video ve hareketleri nasil yapcaz yani haftada kac kere? orda yazmisin ki video haftada 4kez hareketler 2kez. ama asgida hareketleri 4 kez yapin yazmisin. benmi yanlis anladim acaba? bi aciklik getirirmisin canim?

biri 3 kez diğeri 4 kez demişti kedi daha önce birkaç kişi sorduğunda. yani pazartesi-salı-çarşamba 2 videoyu da yapıyorsan perşembe sadece birini yapacaksın sonra rest.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…