Hıııı hıııı evet o videoyla başla kendine yakın ve eylencel gördüğün videolarla başla daha çok azimlenirsin.:122:zayıflarken sıkılaş bölümündeki o çooook hareketli videoya başlayayım bari yapabildiğim kadar yapayım :44:
Canım hoş geldin , Vallaha ben 42 kiloyken bile benim popom vardı genetik ama ben o genetiği bile eritiyorsam herkes eritir.kızlarr bacaklarım bilekten basene inceltebilirmiyimspor sporrr spor biliyorum ama bizde bu genetik ailecek zayıfız ama bacaklar ve poponun maşllahı var nasıl incelir bunlarr yaaa imdaattt lütfennn
Yok saymadım 25 mi yazmışım popomda 2-3 tane yazıcaktım bacak aramdada var azıcık dicemtim25 tane mii nasıl saydın yahu benimkiler bildiğin birbirine dolanmıış harita şeklinde
Bu arada 2 haftadır hafta da 2-3 koşuyorum sauna eşorfmanlarımı giyip cidden tavsiye ederim enfes sonra da duşu soğuk şok yapın
Burada da hava çok kötü canım ya :2:Merhaba bayanlar. Dun arkadasim bana daha da kilo vermissin dedi ama esim geldigimden beri biraz bozdum. Aslinda bozmak degil olmasi gereken bu. Diyeti ben abartiyordum. Kahvaltida 2-3 kibrit kutusu kadar peynir yarim salatalik 1 domates 8 tane de zeytin yedim. Yaninda meyve suyu ictim.Aslinda diyette hazir meyve suyu olmaz. Ekmegi de hala yemiyorum. Bugun spor salonu fiyati soracagiz esimle. Bu arada hava da cok kotu yaaa
Hıııı hıııı evet o videoyla başla kendine yakın ve eylencel gördüğün videolarla başla daha çok azimlenirsin.:122:
Canım hoş geldin , Vallaha ben 42 kiloyken bile benim popom vardı genetik ama ben o genetiği bile eritiyorsam herkes eritir.
Canım senin aslında kaslarını olabildiğince çalıştırmaman ve onların yumuşayıp eritmen lazım. Eğer yumuşaksa ozman kolay çünkü senin ilacın zayıflarken sıkılaşma porgramında
Ay allahım saçlarım azcık daha uzasa böyle olucak rengide yakın amaaaa bu kızı bulup saçlarını kesip pikinisiyle cam silesim var
Hıımm...taş gibi sayılmam:) yumuşak biraz şöyleki canımcım. benim çalışma koşullarım sürekli oturarak masa başı iş mümkün olduğunca hareket halinde olmaya çalışıyorum ama yetersizbunun dışında işyerim 1 saatlik uzaklıkta yolum sbah akşam uzun olduğundan sabah bir saat erken çıkıyorum evden akşam bi saat geç geliorum ben döndüğümde saat akşam 8 oluyor o saatten sonra yemek yemek sinir bozucu ama yemeden olmuyo:/ bazen gün içinde işyerinde atıştırıp akşam yememeğe çalışıyorum. bunların dışında en büyük sıkıntımda evden erken cıktıgımdan sabah sporu bu işe giridğimden beri yapamıyorum (2 senedir) akşamlarıda çıkıp koşulacak bi semtte oturmuyorum videolar cok güzel tabı bu videoları işyerinde yapamam evdede pc yok bana bir fikir verin benim atladığım yapabilecğim bi tecrübelerinizden bişiler soyleyinn kuzularım
Canım sen zaten bir grupta değil misin? Buradaki videolar ve hareketler var senide gruba dahil değilsen alalım.. Nasıl bir göbeğin var dünde bir arkadaşa yazdım eğer sezeryan gibi bir göbeğn varsa 4-5 aya gözle net bir şekilde görünür sonuçlar alırsınçatlakın çözümü yok heralde nefret ediyorum üst bacakımda var uyuz oluom ne zaman çıktılarsa gcık seyler !!!!
kızlar ya göbek dümdz olmuyo yardım istiyorum
kedidirkedi göbek ve kalça için egzersiz videoları istiyorum
kücük ve kalkık popo ve dümdüz göbek için
sevgilerimle
Verdim canım üsttebanada cevap verir misin kedidirkedi ?
Hıımm...
Evde pc yok şimdi bi düşünelim nasıl yapabiliriz. Şey hafızan güçlümü, Bölgesel Sıkılaşmadaki 1.videoda 3 tane hareket var onları ezberlesen , evde müzik kanalı açıp dans etsen ama böyle bacaklarını indir kaldır gangam style yapar gibi.:26:
Eğer çalıştığın yerde çıktı varsa buradaki harketleri resimli olanlarda var çıktı al.. Neyi nasıl nekadar yapacağında yazıyor onlarıda çıktı alsan :44:
Canım sen zaten bir grupta değil misin? Buradaki videolar ve hareketler var senide gruba dahil değilsen alalım.. Nasıl bir göbeğin var dünde bir arkadaşa yazdım eğer sezeryan gibi bir göbeğn varsa 4-5 aya gözle net bir şekilde görünür sonuçlar alırsınAma ayva göbeğin varsa 1-2 aya görüceksin sonuç kesin.
Çatlakların en yazıkki çözümü yok ebn soğuk bu havalarda olabildiğince vudumu yağlayıp kremliyorum soğuktanda çatlıyor..
UffBebaa annem uff senin lafındı çaldım ama
Rica ederimyok sezeryan gibi değil tek ayva gbi ben spor yapıyorum düzenli ama dahada etkili yapmak istiyorum... fakat kalçamı baya düzelttim ama böyle yayvanlığı gitsin ve kücülsün istiyoerumağırlık takıp bacak kaldırıyorum neler neler
ama benide gruba ekle sizle devam etmek istiyorum...
cevabın için teşekkürler
Bendede bukadar olmadığı için sevmiyorumçok büyük memeleri varben sevmiom böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?