squatsı diyorsun galiba canım. eğer oysa kalkarken topuklarından destek almaya çalış. kalktığında poponu sık yani genital bölge(callaneticsde pelvis denilen) dışarı çıksın. bir de böyle dene. :) bir de popo için kedinin paylaştığı 8 dakikalık video mükemmel. yaptığımda iki gün otururken bile canım yanmıştı. :))
günaydınnn tatlımmmm sanada güzel günler nasılsın bakalım :122:
annemm geçmiş olsun ahh bilmez miyim o nalet giresice diş ağrısını hem de 2 tane 20 lik olunca en son kendimi üst geçitte aşağı atıcam diyip arkdaşların durdurması ile bulmuştum kendimi :88::88:bütün kafa iskeletim parçalanmıştı sankii
Geçmiş olsunn en kocamanındann
ya bende regl oldumm dün dana gibi yemiştim meğersem ondanmış.Güne bitter çikolata ile girdimm durumumdan ötürü
Benim diyet anlayışım ekmek yeme pilav yeme bol su iç hareket et demektir diğerlerini bi türlü edinemedim homini gırtlak bi insanım işte
Sende benim gibisin yaa 2-3 gün ye hemen kilo alıyoruz hayır ben cidden anlamıyorum yiyip kilo alamayan insanları nasıl alamıyorlar keşke bende yiyip alamasam ahh o kebapları hamurişlerini güpgüp götürsem
spor da yapamadım akşam eve gidem de yapayım barii bence faydası olmaya başladım kaslarım yağ da yüzüyordu azcık alttan alttan el sallamaya başladılar yaşıyolarmış
çok geçmiş olsun tatlımm ayyyy ben çoooookk iyi bilirim o diş ağrısını uyutmaz bile yaaaaa
kızlarrrrrrr günaydınnn haydeeeee ama bugun hafta ortası nişanıma 10 gün kaldıı haydeee motive eden kuzularım neredelerrrrrr :44:
kedidirkedi, roxalanne, beba92, ayna7 hadiii beee uyanın hadi ama :13: :13: :13: :122: :13: :13: :13:
--
--
Hangi egzersizle ne yakarım ? :44:
selam arkadaşlar ben ebru 13. takımdan geliyorum. kilomda hedef olmasada güzel bi rakama ulaştım yalnız bel ve göbek sorunum var.
elimden geldiğince sabah akşam 50 şer kez yarım mekik çekiyorum. dün akşam itibariylede walk at home yapmaya başladım banada yardımcı olursanız sevinirim.
ölçülerim
göğüs 90 cm
bel 78 cm
göbek 89 cm
kalça 95 cm
boy 1,60
kilo 55
kizlar uzun bir süre , telefondan eşlik edecegim size. kötüyüm biraz fazla ilgilenemeye bilirim sorusu olan ÖZELDEN meşaj atsin kuzular
tamam canım, iyi olursun umarım bir an önce
çok faydalı olmuuşHemen yüzmeye başlamalıyım ve bisiklet almalıyım bu tabloya bakılırsa Patenlerim var, patenin daha fazla kalori yaktırdığını sanıyordum
Hoş geldin ebrucumKedidirkedi geldiği zaman bize yardımcı olacaktır, ben de halimi arz ettim bugün ama henüz görmedi. Bizi de uygun programlara alacaktır arkadaşlara yaptığı gibi Doğru yerdesin
Evet canım onu diyorum :)
Birde senin dediğin gibi deneyim:)
şu popo için olan videonun linkini atarmısın canım gözümden kaçmış olabilir o :)
Birde sen spora başladığından beri fark görüyormusun :)
Bende psikolojik olabilir belki ama sanki popi daha güzel görünüyor gözüme :)))
6 günden beri yarım yamalakta olsa bir şeyler yapıyorum çünkü :)
Tam hayal ettiğim kilolardasın buse. Kaç ayda verdin 20 kadar kiloyu, nasıl bir diyet uyguladın, egzersiz işinde neler yaptın, oofff.. anlatır mısın biraz
Şeker hastaları için diyet listene baktım az evvel, bende şeker yok ama polikistik over var. Şeker hapı kullanıyorum. Ama bildiğim kadarı ile hiç şeker olmaması lazım gelmez mi şeker hastası diyetinde :44: Ayda 6 7 kilo çok cazip, aklıma yatsın istiyorum
hoşbulduk canım tamam gelince görür beni herhalde.
Yalnız fotolar biraz sakıncalı o yüzden pek inceleyemiyorum sayfayı malum bilgisayarım cama doğru eee iş yerim erkeklerle dolu o yüzden evde rahat rahat incelicem canım ok?
Tam hayal ettiğim kilolardasın buse. Kaç ayda verdin 20 kadar kiloyu, nasıl bir diyet uyguladın, egzersiz işinde neler yaptın, oofff.. anlatır mısın biraz
Şeker hastaları için diyet listene baktım az evvel, bende şeker yok ama polikistik over var. Şeker hapı kullanıyorum. Ama bildiğim kadarı ile hiç şeker olmaması lazım gelmez mi şeker hastası diyetinde :44: Ayda 6 7 kilo çok cazip, aklıma yatsın istiyorum
aynen aynen ben de kafamı hızlanıp hızlanıp duvara vursam geçer mi acep diye sinsi sinsi duvarlara bakmaya başladımdı.
dişçiye de gittim tabi ki de bana boy boy tedaviler sıraladı anında 4 dişime bloke koydu , 1 tanesi kanal tedavisi, gömülü kalmış iki 20'lik çekimi artı bi tanesi daha , vay bana vaylar bana bacılar
aynen benziyoruz senle bir de yorumunu gördüm belim 100 cm popom j lo demişsin, birebir ayıyız yaa, benim boy 1.73, kilo 82, popom yuvarlak kalkık ve kocaman, baya övgü alır ama işte kilolu olduğum için maalesef artık onu bile güzel fit bir vücut karşılığı sıfırlamaya razıyım
hahahahah benim diyet anlayışım da 'yarıınn süpersonik bir diyete başlıyorum ve kafama yıldırım düşse de bozmıcam !'hırsıyla geceden yatıp sabah ilk diyet menüyü güzelce çıkardıktan sonra öğlene unutup 'aa cubuk kraker varmış gizli çekmecemde' ile sona eriyor maalesef hayır sporumu öyle severek ve düzenli yapmaya çalışıyorum ki gırtlağı tutsam vücut kendini bulucak.. üff yaaa.. bu çare bulmamız lazım beybiii..
temmuz başından beri diyetteyim, ama ev değiştirdik yeni eve geçişimiz ve ev arayışımız sırasında 2 ay diyeti bıraktım ve 60 dan 62,5 a çıktım 2 ayda. sonra 62,5 la ev düzeni oturup ocak falan bağlandığında tekrar diyete başladım. yani aslında toplam diyet yaptığım süre 7 ay
68 kg dan 59 kg a kadar kendi çabalarımla, yediklerime dikkat ederek, hamur işleri yemeyerek geldim. evde annemin yaptığı yemekleri kendime uydurdum yani porsiyon olaraksonra malesef durakladım ve 1 aya yakın kilo veremedim hal böyle olunca da moralim çok bozulmuştu, ya diyeti bırakacaktım ya da başka bir çözüm yolu bulacaktım. sonunda dukana başladım istemeyerek de olsa. çünkü çok katıydı ve hayat boyu devam eden evresi bile vardı. ama o zamanlar karataydan haberim yoktu. açıkcası şimdiki aklım olsa karatay yapardım, çünkü en azından hayat boyu hergün yulaf kepeği yemek ve her perşembe saf protein günü yapmak zorunda olmazdım
59 kg ile 14.Ocak.2013 te dukan diyetine başladım. O günden bugüne sadece 1 defa 6 tatlı kaşığı sütlü tatlı yiyerek kaçamak yaptım ve bunun sonrasında tartıda +700 gr. gördüm. o gün bugündür de sıfır kaçamak şeklinde diyetime devam ediyorum. şuan dukanın 2. evresi olan seyir evresindeyim. ve 3. evre olan güçlendirme evresine geçmek üzereyim. güçlendirme evrem verdiğim kilo başına 10 gün şeklinde hesaplanıyor yani ben 100 gün güçlendirme evresi yapmak zorundayım. bu da demek oluyor ki maalesef yazında gönlümce istediğim şeylerden yiyemeyeceğim, tatlarına dahi bakamayacağımama olsun yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim çok programlı bir diyet olduğundan güçlendirme evresini hakkıyla yapmayanlar, bu diyetle verdikleri kiloları aynen geri alıyorlar, bu yüzden bu diyeti yarım bırakmak gibi bir lüksü yok başlayan kişinin aslında.
uzun uzun anlattım canım, sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
bu arada ben buse, 23 yaşında, bekarım. boyum da 1.58senin adın nedir, kaç yaşındasın ve boyun kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?