Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Evet canım onu diyorum :)
Birde senin dediğin gibi deneyim:)
şu popo için olan videonun linkini atarmısın canım gözümden kaçmış olabilir o :)
Birde sen spora başladığından beri fark görüyormusun :)
Bende psikolojik olabilir belki ama sanki popi daha güzel görünüyor gözüme :)))
6 günden beri yarım yamalakta olsa bir şeyler yapıyorum çünkü :)

aynen aynen ben de kafamı hızlanıp hızlanıp duvara vursam geçer mi acep diye sinsi sinsi duvarlara bakmaya başladımdı.
dişçiye de gittim tabi ki de bana boy boy tedaviler sıraladı anında 4 dişime bloke koydu , 1 tanesi kanal tedavisi, gömülü kalmış iki 20'lik çekimi artı bi tanesi daha , vay bana vaylar bana bacılar

aynen benziyoruz senle bir de yorumunu gördüm belim 100 cm popom j lo demişsin, birebir ayıyız yaa, benim boy 1.73, kilo 82, popom yuvarlak kalkık ve kocaman, baya övgü alır ama işte kilolu olduğum için maalesef artık onu bile güzel fit bir vücut karşılığı sıfırlamaya razıyım

hahahahah benim diyet anlayışım da 'yarıınn süpersonik bir diyete başlıyorum ve kafama yıldırım düşse de bozmıcam !' hırsıyla geceden yatıp sabah ilk diyet menüyü güzelce çıkardıktan sonra öğlene unutup 'aa cubuk kraker varmış gizli çekmecemde' ile sona eriyor maalesef hayır sporumu öyle severek ve düzenli yapmaya çalışıyorum ki gırtlağı tutsam vücut kendini bulucak.. üff yaaa.. bu çare bulmamız lazım beybiii..

çok geçmiş olsun tatlımm ayyyy ben çoooookk iyi bilirim o diş ağrısını uyutmaz bile yaaaaa

çok teşekkür ederim kuzummm

ay sorma dişçileri dolandım sabah sabah iki foto ekleyip kaçmak zorunda kaldım

neyse kanal tedavisine gün aldım bekliyorum ilaçları yutup yapçak bişy yok

geliyor yakın zamanda motivasyonlar !

ayyyyy çok sevindim darısı başıma inşallahhh:))) ha gayret son 5 gün daha dayan zaten 2.ci son 5 günde nişan telaşından koşturmaydı hazırlıklardı heycandı derken kilolar gitmiş hehheee:)))))))))))

selam arkadaşlar ben ebru 13. takımdan geliyorum. kilomda hedef olmasada güzel bi rakama ulaştım yalnız bel ve göbek sorunum var.
elimden geldiğince sabah akşam 50 şer kez yarım mekik çekiyorum. dün akşam itibariylede walk at home yapmaya başladım banada yardımcı olursanız sevinirim.

ölçülerim

göğüs 90 cm
bel 78 cm
göbek 89 cm
kalça 95 cm

boy 1,60
kilo 55

--

--

Hangi egzersizle ne yakarım ? :44:

çok faydalı olmuuş hemen yüzmeye başlamalıyım ve bisiklet almalıyım bu tabloya bakılırsa patenlerim var, patenin daha fazla kalori yaktırdığını sanıyordum

hoş geldin ebrucum kedidirkedi geldiği zaman bize yardımcı olacaktır, ben de halimi arz ettim bugün ama henüz görmedi. bizi de uygun programlara alacaktır arkadaşlara yaptığı gibi doğru yerdesin

kizlar uzun bir süre , telefondan eşlik edecegim size. kötüyüm biraz fazla ilgilenemeye bilirim sorusu olan ÖZELDEN meşaj atsin kuzular

tamam canım, iyi olursun umarım bir an önce

Tam hayal ettiğim kilolardasın buse. Kaç ayda verdin 20 kadar kiloyu, nasıl bir diyet uyguladın, egzersiz işinde neler yaptın, oofff.. anlatır mısın biraz

Şeker hastaları için diyet listene baktım az evvel, bende şeker yok ama polikistik over var. Şeker hapı kullanıyorum. Ama bildiğim kadarı ile hiç şeker olmaması lazım gelmez mi şeker hastası diyetinde :44: Ayda 6 7 kilo çok cazip, aklıma yatsın istiyorum

hoşbulduk canım tamam gelince görür beni herhalde.
Yalnız fotolar biraz sakıncalı o yüzden pek inceleyemiyorum sayfayı malum bilgisayarım cama doğru eee iş yerim erkeklerle dolu o yüzden evde rahat rahat incelicem canım ok?

Bu başlık ilk açıldığında squatsa başlamıştım ve 10 gün falan düzenli yaptığımda fark görmeye başlamıştım. Yani psikolojik midir bilmiyorum dediğin gibi ama resmen popoma dokunduğumda altında bir çizgi vardı sanki.Nasıl anlatırım bilemiyorum, bak şu resimdeki gibi.

Ama sonra saldım baya..Bir sürü şey denedim falan fayda göremedim. Şimdi önce kilo verip sonra squat programını uygulamayı düşünüyorum. :) Biraz küçülsün istiyorum çünkü. Bahsettiğim video da şu. 8 min buns - butt workout - YouTube

Kedi vermişti yeni programı oluşturduğunda. :)) Umarım istediğin sonuca ulaşırsın canım.

canım şeker hastaları da şeker alabiliyor ama normal şeker değil, meyve gibi doğal şeker yani :26: benim annem şeker hastası, ve hipertansiyonu var, mesela maden suyu ve greyfurt tüketmemesi gerek tansiyonu yüzünden. senin durumunu tam bilmiyorum ama bu liste doktor tarafından şeker hastası olmasına ramak kalmış arkadaşıma verildi ve çok güzel kilo verdi. o tarz bir etki yapacak olsa arkadaşım bu listeyle şeker hastası olurdu ama kiloyu da verince bu vahim durumdan kurtuldu.

annem de yapmak istiyor hatta bu listeyi ama iradesi yok. 1.62 boyunda ve 80 kilo ama hiç iradeli değil. listeyi yazıp dolaba astık ama hiç yapamadı, keşke yapsa. tek doz insüline geçti geçen ay, doktor 20 kg verirsin insilüni bıraktırabilirim demiş, ama bizimki ona rağmen yiyor da yiyor

ay ebru çok güldüm yaa aman diyeyim sen pek bakma fotolar varken, sapık sanırlar seni camın yansımasından görüp haklısın

temmuz başından beri diyetteyim, ama ev değiştirdik yeni eve geçişimiz ve ev arayışımız sırasında 2 ay diyeti bıraktım ve 60 dan 62,5 a çıktım 2 ayda. sonra 62,5 la ev düzeni oturup ocak falan bağlandığında tekrar diyete başladım. yani aslında toplam diyet yaptığım süre 7 ay

68 kg dan 59 kg a kadar kendi çabalarımla, yediklerime dikkat ederek, hamur işleri yemeyerek geldim. evde annemin yaptığı yemekleri kendime uydurdum yani porsiyon olarak sonra malesef durakladım ve 1 aya yakın kilo veremedim hal böyle olunca da moralim çok bozulmuştu, ya diyeti bırakacaktım ya da başka bir çözüm yolu bulacaktım. sonunda dukana başladım istemeyerek de olsa. çünkü çok katıydı ve hayat boyu devam eden evresi bile vardı. ama o zamanlar karataydan haberim yoktu. açıkcası şimdiki aklım olsa karatay yapardım, çünkü en azından hayat boyu hergün yulaf kepeği yemek ve her perşembe saf protein günü yapmak zorunda olmazdım

59 kg ile 14.Ocak.2013 te dukan diyetine başladım. O günden bugüne sadece 1 defa 6 tatlı kaşığı sütlü tatlı yiyerek kaçamak yaptım ve bunun sonrasında tartıda +700 gr. gördüm. o gün bugündür de sıfır kaçamak şeklinde diyetime devam ediyorum. şuan dukanın 2. evresi olan seyir evresindeyim. ve 3. evre olan güçlendirme evresine geçmek üzereyim. güçlendirme evrem verdiğim kilo başına 10 gün şeklinde hesaplanıyor yani ben 100 gün güçlendirme evresi yapmak zorundayım. bu da demek oluyor ki maalesef yazında gönlümce istediğim şeylerden yiyemeyeceğim, tatlarına dahi bakamayacağım ama olsun yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim çok programlı bir diyet olduğundan güçlendirme evresini hakkıyla yapmayanlar, bu diyetle verdikleri kiloları aynen geri alıyorlar, bu yüzden bu diyeti yarım bırakmak gibi bir lüksü yok başlayan kişinin aslında.

uzun uzun anlattım canım, sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin

bu arada ben buse, 23 yaşında, bekarım. boyum da 1.58 senin adın nedir, kaç yaşındasın ve boyun kaç?

Gel diyetdaş olak bacım en azından birbirimizi ite ite gideriz

o kalorileri de kaydettim hesap yapa yapa yiyelim demek ölçülerimiz aynı ama ben dar pantolon vardı göbüşten ölçtü gelinlikçiii yakın bi zamanda ölçü almam lazım tek tek yazicim buraya benimde öncem ve sonram olcek

O gırtlak var ya o gırtlak hey gidim heyy bir de anne baba aşçı olunca

bence biz yaparız bunu azmedek ama ben esmer değilim gene böyle güzel olmam kii

Son düzenleme:

busee bende geldim bende doludizgin bol sporlu bi program istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…