Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

bu uykuda zayıflayı ilk kez duyuyorum canım, güzelmiş karatay ı ben de dinledim, güzel makul şeyler söyllüyor, bol şans dilerim sana en önemlisi korumak zaten. açıkcası ben dukanı da koruma evresi oldugu için sectim cünkü nasıl koruyacağımı bilmiyordum kilomu bu konuda şanslıyım

dukani tam bilmiyorum canim tam kontrollü bi diyet galiba.. amaaan saglikli bi sekilde verilsin de kilolar hangi diyetle olursa olsun uykuda zayifla diyetinin de temeli proteinle karbonhidrati ayiriyosun, sabah sadece karbonhidrat, öglen karisik, aksam da sadece protein icerikli besleniyorsun, ögünler arasi bes saat ara ögün yok ve leptin hormonunu temel aliyor.. karatayda da leptin hormonuna vurgu yapiliyor ya.. sen verdin kilolari masallah darisi basimiza

gecmis olsun canim masallah ilk haftadan iki kilo vermek güzel bi sonuc, benim vücut diyete direniyor galiba :44::44::44:

teşekkür ederiiiim ben de devamlı diyete başla bırak başla bırak artık tepki vermez olmuştu lahana çorbası içtim etkisi oldu sanırsam bir de kilomun fazla olması etkilemiştir :44:

arkadaşlar bence spor salonu illada şart değil ben Eylülden beri haftada 4-5 gün düzenli spora gidiyorum maalesef kilo veremedim ki ciddi ciddi spor yapıyorum süper setler faydası oldu mu evet oldu vücudum şekillendi portakal kabukları yok oldu sıkılaştım bacaklarım ve kollarım güçlendi bacaklarımla 100kg ağırlık çalışır hale geldim (hoca kontrolünde tabii :) ) ama şu popo hariç o bi türlü sıkılaşamadı az birazda incelme olmadı değil hani ama eskiden sahilde yapmış olduğum haftada 2-3 tempolu yürüyüşler daha etkiliydi felaket işe yaramıştı havalar ısındı sayılır sporu bıraktım valla evimde çalışıyorum şu gripten kurtulur kurtulmaz da akşamları sahil yürüyüşlerine başlıyorum :)))

Günaydın fıstıklar

Nasılsınız canlarım, moraller iyi, yüzler gülüyordur umarım

Günaydiiiiiiinnnn arkadasssslllaaarrr.Biraz tereyagli domatesli yumurta yaptim yanina 5 zeytin biraz peynir biraz yeşil biber yedim.Biraz da meyve suyu ictim.Bugun esimle spor salonuna baslayacagiz.İsterseniz spor salonunun etkisini benim uzerimde test edelim he he. Ucuz ayda kisi basi 50 ye anlaştik.

İyi Roxallanne hasta oldum huysuzum ama mutluyum burayı okuyunca gülmeye başlıyorumm

Sen ne ediyorsun helee spor yaptın mıı

geçmiş olsun beybim, ya benim de nalet diş ağrım tuttu gece iki saatte bir olmak üzere uyandım en son artık ağlayarak 6 buçukta kalktım(bilen bilir diş acısını )

bi apranax attım bana mısın demedi, ben de kafamı acıya odaklanmaktan uzaklastırıyım diye sabahın 6 buçuğunda tiffany yaptım 6-7 dakika sonra ilacın etkisiyle sızmışım koltukta :44:

--

yeme bakımındansa -herkesten çok özür diliyerek- bok gibiyim. resmen iki günde üç kilo nasıl alınır diye zayıf arkadaşlara ders anlatmalıyım, 'iki gün serbest'li diyetler olunca ben sapıtıyorum anam, bana yaramıyo tatili serbesti

bugün diyetime sadık kalıp ekstradan 1 saat kadar kalori yakıcam ilk bi dişçiye gideyim de..

--

derdimi yandım işte Sen naptın beybim anlat bakalım !

Uluslararası kabul görmüş bir Türk manken nasıl 27 kilo birden alır ve olduğu gibi geri verir?

Onu Sivaslı Cindy lakabı ile tanıdık.O Danimarka’dan,Türkiye’ye geldiğinde 48 kiloydu daha sonra 78 kiloya çıkan Tülin Şahin,42 beden olduğu için podyumlardan uzaklaşma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı. 27 kilo vererek tekrar nasıl 48 kiloya indiğini, bu süre içinde hayatındaki değişiklikleri, “Siz hâlâ diyet mi yapıyorsunuz?” adlı kitabında anlattı.
Tülin Şahin’e göre;“Kadınlar diyetten diyete atlamasın, sağlıklı beslensinler, pozitif düşünsünler. Kilo vereceklerine inanıp inat etsinler.”

Tülin şahin ilk olarak şu 10 altın kurala dikkat çekiyor:

1. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Her fırsatta merdiven çıkın. Merdiven çıkmak popoyu sıkıştırmanın en iyi yoludur

2. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: İstediğinizi yiyin ama porsiyonlarınız küçük olsun.

3. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Zayıflayana kadar, zayıf olduğunuzu hayal edin.

4. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Spor haricinde de bol bol, her fırsatta yürüyün.

5. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Yemek yedikten sonra beyinden doyma sinyali 20 saniye sonra gelir, bekleyin.

6. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Ne olursa olsun ben bunu başaracağım diye düşünün. İnanmak başarmanın yarısıdır.

7. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Sürekli “kilo vereceğim” düşüncesiyle kendinizi yiyip bitirmeyin.

8. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Elinizi oyalayın. Abur cubur yemek istediğinizde dergi, kitap okuyun, bulmaca çözün, örgü örün. Televizyon izlemek yerine açık havada yürüyüş yapın.

9. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Bir şey yemek istediğinizde “gerçekten aç mıyım?” diye düşünün.

10. Tülin Şahin Diyeti Kuralı: Yemeğinizi yavaş yiyin. Her lokmayı 20-22 kere çiğneyin.

--

İşte Tülin Şahin Diyet Listesi:

Tülin Şahin Diyeti Diyor ki; Sabah 09:00 ile 09:30 saatleri arasında üç dilim kepekli ekmekle birlikte peynir çeşitlerinden istedikleriniz ile bal ve zeytin yemelisiniz ve diyet süresince 2 günde 1 kez olacak şekilde yumurta tüketmeyi aksatmamalısınız. Yanında çay veya portakal suyu içebilirsiniz.

Sonra mevsim meyvelerinden bir tabak salata hazırlayıp üzerine 2 kaşık badem serpebilirsiniz bunu her sabah tüketirseniz vücudunuz toksinlerden arınır cildiniz güzelleşir.

Tülin Şahin Diyeti Diyor ki; Öğlen 12:30 ile 13:30 saatleri arasında domates sosu ve sebzeli olarak hazırlanmış makarnanın yanında light kola tüketebilir veya su içebilirsiniz. Üzerine 3 top diyet dondurma yiyebilirsiniz.

Tülin Şahin Diyeti Diyor ki; Saat 15:30 ile 16:30 aralığında yapacağınız ara öğünde bir elma veya bir pk. kepekli kraker yiyebilirsiniz.

Tülin Şahin Diyeti Diyor ki; Akşam 18:00 ile 19:00 saatleri arasında ton balığıyla yapılmış salataya biraz zeytinyağı ilavesi yaparak yiyebilirsiniz isterseniz limon sosu da ekleyebilirsiniz salatanıza. Yanında kepekli ince bir dilim ekmek yiyerek yanında şarap veya su tüketebilirsiniz.

Tülin Şahin Diyeti Diyor ki; Saat 19:00 dan sonra acıktığınızda 2 kaşık light eklenmiş bir tabak meyve salatası ile tuzsuz badem yiyebilirsiniz. Gece uyumadan önce bir bardak light süt içebilirsiniz

teşekkürler Roxalanne valla çok hoşuma gitti çıktısını aldım iş yerime duvarıma astım diğer çıktıda evime buzdolabının üstüne yapıştırcam hep gözümün önünde olsun:)))

Cok gecmis olsun dis agrisini bilirim ama vakit kaybetmeden doktora gidin. Agriyi cekmeye degmiyor. Bu diet olaylarinda tum gun serbest olayina inanmiyorum ben. Bence 6 gun yapip 7. gunde tum gun degil 1 ogun bozulmali diyet ve bu bile benim psikolojime cooook iyi geliyor.

Teşekkür ederim canım, şu an bekliyorum işte randevu saatimi, hep atladım ağrı kesicilerle amaa bir gün ağrı kesiciler benim de yapabileceğim bir şey kalmadı artık napiyim dedi ve doktor yolu göründü :)))

Aaa mutlu oldum, rica ederim tatlımmm :13:

annemm geçmiş olsun ahh bilmez miyim o nalet giresice diş ağrısını hem de 2 tane 20 lik olunca en son kendimi üst geçitte aşağı atıcam diyip arkdaşların durdurması ile bulmuştum kendimi :88::88: bütün kafa iskeletim parçalanmıştı sankii

Geçmiş olsunn en kocamanındann

ya bende regl oldumm dün dana gibi yemiştim meğersem ondanmış.Güne bitter çikolata ile girdimm durumumdan ötürü

Benim diyet anlayışım ekmek yeme pilav yeme bol su iç hareket et demektir diğerlerini bi türlü edinemedim homini gırtlak bi insanım işte

Sende benim gibisin yaa 2-3 gün ye hemen kilo alıyoruz hayır ben cidden anlamıyorum yiyip kilo alamayan insanları nasıl alamıyorlar keşke bende yiyip alamasam ahh o kebapları hamurişlerini güpgüp götürsem

spor da yapamadım akşam eve gidem de yapayım barii bence faydası olmaya başladım kaslarım yağ da yüzüyordu azcık alttan alttan el sallamaya başladılar yaşıyolarmış

Selam kızlarrrr günaydın :)
Kızlar bu squatı yaparken yada yaptıktan sonra sizin nerelerinizde ağrı oluyor?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…