merhaba hoşgeldin.
2 Saatlik sporum bitti
busee bende geldim bende doludizgin bol sporlu bi program istiyorum
Kızlar bişey sorcam bir site var kalori hesaplıyor isim vermicem şimdi .
Ben oraya yediklerimi içtiklerimi yaptığım egzersizleri giriyorum bugün 3. gün
İşte 900 kalori alıyorum sporu falan çıkınca ortalama kalan kalori 450 bu iyi bişey mi ?
Yada ortalama günlük 1500 kalori alın diyorlar ya bu spordan sonra kalan mı olmalı ? Yoksa spor haric 1500 mü ?
kızlaaar, squat yapanlar, squat bacakları inceltiyor mu, farkettiniz mi hiç ?
popo hareketi aslında ama bacakları da şekle sokuyormuş galiba :44:
bu arada şeker hastalığından konuşulmuş, ben 10 yıldır tip 1, yani insüline bağımlı diyabetliyim8 yıl günde 4 kez ins yaparak yaşadım, 1 yıldan fazladır da insülin pompası kullanıyorum, vücuduma sürekli iğneyle bağlı yani, hiiiiiç ayrılmıyorum ondan hiç bişey yeme kısıtlaması yok tip 1 diyabetlilerin, önemli olan zamanı ve miktarına dikkat etmek. 10 dilim baklavayı yemeğin üstüne değil, 3-4 dilim baklavayı öğün arası yemeyi tercih ediyoruz ve sağlıklı yaşıyoruz
buseb,
annen için zordur şimdi, belli yaştan sonra insan yeme alışkanlıklarını değiştirmekte zorlanıyor, inşalah kilo verir de insülin kullanmak zorunda kalmaz, tip 2 diyabetler en azından insülinsiz yaşayabiliyor,diyet ve haplarla... geçmişler olsun
Ne güzel yazmışsın uzun uzun, eline sağlık :)
İnişli çıkışlı olmuş senin diyet serüvenin. Dükan katı ama kilo verdiren bir diyet. Dükanı protein diyeti olarak algılıyorum ben, diyetisyenler 3 günlük şok diyet verirler ya, onlar gibi düşünüyorum. atak evresi, seyir evresi, ömür boyu evresi çok karmaşık geliyor bana. haftada bir veya iki haftada bir protein diyeti yapmak metabolizmayı hareketlendirmek için mantıklı ama sürekli kitaba bakarak yemek, yapamıyorum ben.
karatay diyeti bana da mantıklı gelmekte ama onda da gram ekmek yok. halbuki ekmek yiyerek de kilo veriliyor.
isimsiz diyetler daha cazip geliyor, tıpkı senin ilk başta yaptığın gibi. düzenli ve kararında beslenmek.
bir kaç sene evvel çok güzel kilo verdim. fıstık gibi de oldum, ama sonra öyle böyle aldım aynılarını.
80liyim ben. 154 boyum, kilo verdiğim dönemde 70 kilolardan 50 kilolara inmiştim, alışveriş yapmanın keyfi yaşamakla anlatılamazdı :)
şimdi yine 74 kiloyum. yavaş yavaş iradelenmeye çalışıyorum. En kısa zamanda egzersizi de eklemeliyim. Ama sanırım önce cardio ile biraz kilo verdikten sonra sıkılaştırıcı egzersizlere başlamalıyım. Bir de pilates yapıyordum her sabah ebru ile. o da çok dirileştirmişti beni. nerde şimdi o zamanki irade, motivasyon.
Anneciğine de geçmiş olsun, birileri yeme diyince daha çok yiyesi gelir ya insanın, ona yakalanmış annende galiba :)
3 artı 3 olarak mı aldın bana 3 ağır gib geldi 2 lik düşünüyordum
kimse yok mu ilgilenecek???...
yok canım daha önce hiç ağırlık çalışmadım ilk olacak
Allahııım Roxalanne paylaştıkların iştahımın kapanma sebebi oldu
--
--
--
--
--
Allahııım Roxalanne paylaştıkların iştahımın kapanma sebebi oldu
tamam teşekkürler...merhaba hoşgeldin.
senin ilacın ZAYİFLARKEN SİKİLAŞMA PROGRAMİna alalim, sayfa 317dE dediğim programa bak arkadaşlar gibi sende soNuç almaya başlarSin:)
hoşbulduk.ben mina 25 yaşındayımhoş geldin canım, herkes burdatopic sahibimiz kedidirkedi nickli arkadaş, ama şu sıra pek online olamayacağını bildirdi. hoş geldin ben buse, burda yeniyim. 23 yaşındayım
İyi de oldu çok da güzel oldu bi kerem
kizlar uzun bir süre , telefondan eşlik edecegim size. kötüyüm biraz fazla ilgilenemeye bilirim sorusu olan ÖZELDEN meşaj atsin kuzular
Hoşgeldiiin tatlıımbende zayıflamak ve incelmek istiyorum.topic i inceledim.bence çok faydalı...egzersizlere başlamak ve disipline olmak istiyorum.ancak bu şekilde sonuca ulaşabilirim.diğer türlü olmuyor...
selam kızlar
ben çok acayip gaza geldim.
kilom da yerleşti artık değişmiyo çok mutluyum
şimdi sıra sporla bu vücudu adam etmekte.
reglim ama spor yapasım var. :26:
çok sevindiiim senin adına
ben de gribim yatıyorum ama spor yapasım var duramıyorum yerimde
2 Saatlik sporum bitti
Anlaştık beybi ! :13:
Kız senle baya benziyoruz hea, ben de esmer değilim merak etmeben beyaz tenli olduğum için beyaz teni daha çok seviyorum, iyi ki beyaz olmuşum, esmer de kendince hoş ama benim dediğim bayaa kömür karası zenciye yakın esmer olsan renk konusunda büyük sıkıntı çekersin yakıştı yakışmadı falan :18:
1 ay sonra cok yakın bi arkadaşımla diğer yakın arkadaşımın düğüne katılacağız ama kokteyl gibi bir şey o yüzden gecen yaz ekek arkadaşımın hediye ettiği kısa abiye elbiseye girmek için ölüyorum ya :18: hem yazın doğum günüm hem yıldönümümüz hem bikini mevsimi filan, oy bacım oy
--
şimdi nasıl yapak, aynı diyeti mi uygulayalım yoksa yediklerimizi burda mı paylaşalım ?
yapma sakın canım ya ben de hafif grip gibiyim geçen bir hasta oldum iki hafta kendime gelemedim.
şimdi cesaret edemiyorum işte
çok sağol darısı başınıza
inşallaah :18: biraz toparlanayım tekrar devam ederim spora hazır gaza gelmişken bırakasım yok hiç
yok tatlim kötü birŞey yok havalardandir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?