Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
2 Saatlik sporum bitti

harikasın

busee bende geldim bende doludizgin bol sporlu bi program istiyorum

hoş geldin bebeğim, topic sahibi burada değil, morali bozukmuş hatta pek gelemeyecek bu ara. nicki kedidir kedi. o gelince sen derdini anlatırsın, sana da bir program verir

hiç kalori hesaplamadığım için bir dukancı olarak hiçbir fikrim yok arkadaşım emine (limonlubrokoli) sana cevap vermiş neyse ki

canım sana da çok geçmiş olsun annem 1 ay öncesine kadar insülinsizdi, ama 1 aydır insüline geçti. açıkcası onunki hangi tip şeker bilmiyorum, soracağım merak ettim ben de

bu squats umarım bacakları da şekle sokuyordur, bir taşta iki kuş vurmuş oluruz böylece

ay ben en üsttekinin kaslı üst bacaklarını hiç sevmedim kızlar

en üstteki ne güzel olmuş öyle bunlar zayıf ama memeleri var ne güzel, benim memem gitti, napcam ben yaa, meme istiyorum

memem 2. sıradaki gibi yok kadar değil, var ama daha da meme istiyorum. sanırım 75A şuan bedenim, 70 e düşmeme az kaldı

sen de çok güzel anlatmışsın canım, eline sağlık canım cardio yap mutlaka, sakın sıkılaşma hareketlerini abartma, kas olursun, incelemezsin benim başıma geldi, ordan biliyorum.

iradene topla, zayıf fotolarını buzdolabına ve her tarafa as, kendi kendinin moralini boz ve gaza gel

annem hakkında da doğru tespitte bulunmuşsun, çok üzücü ama durum dediğin gibi

3 artı 3 olarak mı aldın bana 3 ağır gib geldi 2 lik düşünüyordum

kızlar bende 1,5 kg dambell var ve kas yaptı, kolum inceleceğine kas olmuş oldu böylece, çok pişmanım dambell falan yapmayın, dambellsız kol çalışın bence şuan ben 36 bedenim ama kolum 38 beden kolu gibi kaldı

kimse yok mu ilgilenecek???...

hoş geldin canım, herkes burda topic sahibimiz kedidirkedi nickli arkadaş, ama şu sıra pek online olamayacağını bildirdi. hoş geldin ben buse, burda yeniyim. 23 yaşındayım

yok canım daha önce hiç ağırlık çalışmadım ilk olacak

çalışma da zaten bana kalırsa, tamamen istediğin kilodaysan kollarını inceltmek değil sadece sıkılaştırmak istiyorsan o zaman çalış. kolun incelsin istiyorsan dambell sız kol çalış derim

merhaba hoşgeldin.
senin ilacın ZAYİFLARKEN SİKİLAŞMA PROGRAMİna alalim, sayfa 317dE dediğim programa bak arkadaşlar gibi sende soNuç almaya başlarSin:)
tamam teşekkürler...

hoş geldin canım, herkes burda topic sahibimiz kedidirkedi nickli arkadaş, ama şu sıra pek online olamayacağını bildirdi. hoş geldin ben buse, burda yeniyim. 23 yaşındayım
hoşbulduk.ben mina 25 yaşındayım

buseb,

sağoalsın canım,gçmiyo bu hastalık ama napak
anneninki tip 2 dir canım, tip 1 ler insülin kullanmak zorunda olanlar ve genellikle gençler oluyor bunlar. pankreası hiç çalışmayanlar oluyoz biz :)
tip 2 ise pankreası az da olsa çalışıyor, hapla destek veriliyor, diyetle de şeker yükselmesi engellenmiş oluyor. annene gaz lazım, topiğe getir onu

squats yapmıyorum ama başlasam mı napsam bacakları inceltiyosa

selam kızlar
ben çok acayip gaza geldim.
kilom da yerleşti artık değişmiyo çok mutluyum
şimdi sıra sporla bu vücudu adam etmekte.
reglim ama spor yapasım var. :26:

kizlar uzun bir süre , telefondan eşlik edecegim size. kötüyüm biraz fazla ilgilenemeye bilirim sorusu olan ÖZELDEN meşaj atsin kuzular

canım hayırdır kötü birşey yoktur umarım :44:

çok sevindiiim senin adına
ben de gribim yatıyorum ama spor yapasım var duramıyorum yerimde

yapma sakın canım ya ben de hafif grip gibiyim geçen bir hasta oldum iki hafta kendime gelemedim.
şimdi cesaret edemiyorum işte
çok sağol darısı başınıza

2 Saatlik sporum bitti

Stillex maaşallahın var hee hergün bakıyorum 2 saat 2 saat ben yarım saatte tamam diyip sürtüne sürtüne koltuğa gelmeye çalışıyorum

ooy oyy çok iyilerrr En alttaki kilolu hali olan aynııı benim vucudumm

Oo sen davetlere katılıyon ben direk evlenen oluyorumm hatuncum zayıflamam şart :92::92::92::82:

Bence burayı diyet formuna sokmayalım şincikk özel mesajdan her öğün öncesi ve sonrası yazışalım bu 1 ay olsun duruma göre vazgeçebiliriz kilo veremessek felan

Son düzenleme:
kızlaaaar bu stilex jel diğmi nette de baktım evet jelmiş ikilemde kaldım bu jel bu kadar iyi mi yahuuuu:)) kullanan var mı aramızda?!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…