Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Kızlar bişey sorcam bir site var kalori hesaplıyor isim vermicem şimdi .
Ben oraya yediklerimi içtiklerimi yaptığım egzersizleri giriyorum bugün 3. gün
İşte 900 kalori alıyorum sporu falan çıkınca ortalama kalan kalori 450 bu iyi bişey mi ?
Yada ortalama günlük 1500 kalori alın diyorlar ya bu spordan sonra kalan mı olmalı ? Yoksa spor haric 1500 mü ?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaaar, squat yapanlar, squat bacakları inceltiyor mu, farkettiniz mi hiç ?
popo hareketi aslında ama bacakları da şekle sokuyormuş galiba :44:

bu arada şeker hastalığından konuşulmuş, ben 10 yıldır tip 1, yani insüline bağımlı diyabetliyim 8 yıl günde 4 kez ins yaparak yaşadım, 1 yıldan fazladır da insülin pompası kullanıyorum, vücuduma sürekli iğneyle bağlı yani, hiiiiiç ayrılmıyorum ondan hiç bişey yeme kısıtlaması yok tip 1 diyabetlilerin, önemli olan zamanı ve miktarına dikkat etmek. 10 dilim baklavayı yemeğin üstüne değil, 3-4 dilim baklavayı öğün arası yemeyi tercih ediyoruz ve sağlıklı yaşıyoruz

buseb,
annen için zordur şimdi, belli yaştan sonra insan yeme alışkanlıklarını değiştirmekte zorlanıyor, inşalah kilo verir de insülin kullanmak zorunda kalmaz, tip 2 diyabetler en azından insülinsiz yaşayabiliyor,diyet ve haplarla... geçmişler olsun

1500 spor hariç. ama bünyeye göre değişiyo benim diyetisyenim bana 1100 kalorilik diyet verdi mesela.
450 kalori çok az bildiğim kadarıyla kalan kalorinin en az 700 olması lazım. sağlıksız beslenme oluyo o zamn :)

Zaten bir sabah kahvaltı akşam 6 da yemek yiyorum 2 dilim ekmeğim var sadece.
Şimdi yani sporu yapınca 1500 kalcak öyle mi ?
Yani o site ne kadar doğru tartışılır ama bir 600 kalıyordur heralde ya
Ben 58 kiloyumda ağzıma kalorisini düşünmeden bişey koyamıyorum 1 haftaya yakındır 4-5 gün oldu

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne güzel yazmışsın uzun uzun, eline sağlık :)

İnişli çıkışlı olmuş senin diyet serüvenin. Dükan katı ama kilo verdiren bir diyet. Dükanı protein diyeti olarak algılıyorum ben, diyetisyenler 3 günlük şok diyet verirler ya, onlar gibi düşünüyorum. atak evresi, seyir evresi, ömür boyu evresi çok karmaşık geliyor bana. haftada bir veya iki haftada bir protein diyeti yapmak metabolizmayı hareketlendirmek için mantıklı ama sürekli kitaba bakarak yemek, yapamıyorum ben.

karatay diyeti bana da mantıklı gelmekte ama onda da gram ekmek yok. halbuki ekmek yiyerek de kilo veriliyor.

isimsiz diyetler daha cazip geliyor, tıpkı senin ilk başta yaptığın gibi. düzenli ve kararında beslenmek.

bir kaç sene evvel çok güzel kilo verdim. fıstık gibi de oldum, ama sonra öyle böyle aldım aynılarını.

80liyim ben. 154 boyum, kilo verdiğim dönemde 70 kilolardan 50 kilolara inmiştim, alışveriş yapmanın keyfi yaşamakla anlatılamazdı :)
şimdi yine 74 kiloyum. yavaş yavaş iradelenmeye çalışıyorum. En kısa zamanda egzersizi de eklemeliyim. Ama sanırım önce cardio ile biraz kilo verdikten sonra sıkılaştırıcı egzersizlere başlamalıyım. Bir de pilates yapıyordum her sabah ebru ile. o da çok dirileştirmişti beni. nerde şimdi o zamanki irade, motivasyon.

Anneciğine de geçmiş olsun, birileri yeme diyince daha çok yiyesi gelir ya insanın, ona yakalanmış annende galiba :)

spor yapmadan sadece yediklerin 1500 kalori olcak spor yapınca düşecek. günlük kalan kalori(yani yediklerin-spor) 700den az olunca kilo verme duruyo

bende zayıflamak ve incelmek istiyorum.topic i inceledim.bence çok faydalı...egzersizlere başlamak ve disipline olmak istiyorum.ancak bu şekilde sonuca ulaşabilirim.diğer türlü olmuyor...

yok canım daha önce hiç ağırlık çalışmadım ilk olacak

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptan yardımcısı,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizde sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

Hoşgeldin tatlım
yaşımız boyumuz aynı nerdeyse yazdıklarını okumaya çalıştım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim :13: ben de Dukana başlamayı düşünmüştüm ama çok sıkı bir program uzun vadeli sabır gerektiriyor altından kalkamam diye hiç girişmedim tabi benim vermem gerekn 30 kilo var şimdi bir hafta lahana çorbası tükettim bundan sonra 4 öğünlük bi beslenme programı yapmaya çalışcam

yok canım daha önce hiç ağırlık çalışmadım ilk olacak

Dumbell alıp hareketleri hakkını vererek yapamadıktan sonra hiçbir işe yaramıyor inan. Ben 2,5 kiloluk almıştım ama yukarı kaldırırken o bile zorluyor. Yapamıyorum bir yerden sonra. Ona göre düşün bence. Ufak ufak başlayıp alıştırmak lazım. Kolların güçlü değilse sakatlanabilirsin. Dikkat etmek gerek. :26:

Anlaştık beybi ! :13:

Kız senle baya benziyoruz hea, ben de esmer değilim merak etme ben beyaz tenli olduğum için beyaz teni daha çok seviyorum, iyi ki beyaz olmuşum, esmer de kendince hoş ama benim dediğim bayaa kömür karası zenciye yakın esmer olsan renk konusunda büyük sıkıntı çekersin yakıştı yakışmadı falan :18:

1 ay sonra cok yakın bi arkadaşımla diğer yakın arkadaşımın düğüne katılacağız ama kokteyl gibi bir şey o yüzden gecen yaz ekek arkadaşımın hediye ettiği kısa abiye elbiseye girmek için ölüyorum ya :18: hem yazın doğum günüm hem yıldönümümüz hem bikini mevsimi filan, oy bacım oy

--

şimdi nasıl yapak, aynı diyeti mi uygulayalım yoksa yediklerimizi burda mı paylaşalım ?

Günlük Wallpaper geldi haaanımmmmmmmmmmm

Tazecik bahara, tazecik bedenlerimize, huzur dolu, ferahlatıcı bir wallpaper hediye ediyorum tüm hayalleri olan ve çabalayan beybilerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…