Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
çok geçmiş olsun tatlımm ayyyy ben çoooookk iyi bilirim o diş ağrısını uyutmaz bile yaaaaa

benim dizlerde ve kalçalarda yanma oluyor tatlım

Benimde dizden yukarsı bacaklarımın ön kısımları çok ağrıyor :44:
Ama arka tarafta bir şey yok yani bacağımın arka tarafında varla yok arası bi sızlama var ama kalçamda yada popomda bi acı sızı yok acaba yanlış mı yapıyorum :44:

kızlarrrrrrr günaydınnn haydeeeee ama bugun hafta ortası nişanıma 10 gün kaldıı haydeee motive eden kuzularım neredelerrrrrr :44:

kedidirkedi, roxalanne, beba92, ayna7 hadiii beee uyanın hadi ama :13: :13: :13: :122: :13: :13: :13:

Eklentiler

• $news_22122009112149.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 125

canım kediciğim daha önceki sayfalarda hareketi paylaşmıştı ama şimdi tam hatrlamıyorum bi bak istersen

Güzel günler hanımlar..

günaydınnn tatlımmmm sanada güzel günler nasılsın bakalım :122:

ooo azcık kalmış o geri sayımları iyi bilirim ben de 5 aylık nişanlıyım çabuk aktı zaman.

eminim çok güzel bir hatun olucaksın o günn amaa daha güzel görünmenn lazımm Haydiiiiii sporaaaa

ooo azcık kalmış o geri sayımları iyi bilirim ben de 5 aylık nişanlıyım çabuk aktı zaman.

eminim çok güzel bir hatun olucaksın o günn amaa daha güzel görünmenn lazımm Haydiiiiii sporaaaa

cok teşekkürler cnm bende zaten bel yok sadece bacaklarım biraz kalın onları erittimm mi tamamdır :122:

selam hatunlar

oo nişan söz falan varmış,biz de davetli miyiz hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin hepinizin özel günlerini ...

ben de yaptım egzersiz ve videolarımı, hadi bakalım yapmayan varsa başlasın :122:
ne güzel sonuçlar almaya başladı galiba herkes,benim 2. haftam ama daha bişey yok :44: erken ...

tatlım bende de aynı şekilde oluyo. ön taraf iptal gibi bişey

mantıklıııııı

Busebb

İnanamıyorumm sen 68 den 49 a mı düştüüüüünn nasıl oldu nasıl yani yaa bende 68 im hatta hiç 40 larda olduğumu bilmem.

Nasıl yaptın bunun sırrı ne yahuu :44::44:

canım bir sayfa gerisinde anlatmıştım, 59 kg dan sonra dukana başladım sen de verebilirsin, 20 kg da bir şey yok bence, millet 40-50 kg veriyor

ben de bu yazdıklarına katılıyorum. ne zamans pora yazılsam gitmedim hep param yandı. bu 3 kez başıma geldi. sonunda evde yapmaya başladım, diyet boyu evde yaptım sporumu. leslie ile yürüdüm, bi ara jillian michaels 30 day shred yaptım. ama tavsiye etmiyorum çünkü kollarım kas oldu

yani kısacası spor salonsuz da oluyor

canım ağzım dilim tutuldu hatun bunlarsa ben hiçim yaaaaaaa

ohh yaa her şeyi de yemiş hanım efendi biz boş yere işkence çekmişiz

canım kediciğim daha önceki sayfalarda hareketi paylaşmıştı ama şimdi tam hatrlamıyorum bi bak istersen

günaydınnn tatlımmmm sanada güzel günler nasılsın bakalım :122:
Canım kedinin paylaştığının haricinde başka sitelerden ve videolardan da baktım aynı şekilde yapıyorum ama popo kalça acımadığına göre harekette eksik bir şey mi var diye düşünmeye başladım :)Sonuçta vücudum çok ham benim biraz kendimi zorlasam ağırır her yerim

tatlım bende de aynı şekilde oluyo. ön taraf iptal gibi bişey

Aynen canım ama arkada tık yok :)

pembe bikinili süper bide tülin üstte süper çıkmış ayakta olan maşalllahhhh

Bu fotolarla yakında erkeklerin istilasına uğrarsa bu topik hiç şaşırmam

squatsı diyorsun galiba canım. eğer oysa kalkarken topuklarından destek almaya çalış. kalktığında poponu sık yani genital bölge(callaneticsde pelvis denilen) dışarı çıksın. bir de böyle dene. :) bir de popo için kedinin paylaştığı 8 dakikalık video mükemmel. yaptığımda iki gün otururken bile canım yanmıştı. :))

Son düzenleme:
kızlar ben nerdeyse bes gundur hıc spor yapmıyorum hopuduk hopuduk da yiyorumm bugün başlıyorum yeniden ağır tempoda hemde sıkı sıkı az yemekli bu ne yaaa

Hoşgeldin tatlım bende 3-4 gündür pasooo ya paso yiyiyorum

:- Hahahah aman napak ölekmi olur öyle Ben gidim yemekli alayım (mantı ) Geliyorum sizin yazın

noldu bize kedşcim saldık beraber bugün başlayalım sıkı sıkılaşalım az kaldı artık

Bu fotolarla yakında erkeklerin istilasına uğrarsa bu topik hiç şaşırmam

bence de ziyaretçi akınana uğrayabilir burası

hımm güzel bilgi, ben de bugün böyle deneyeyim yani topukları kullanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…