Evet bebişim, karın hareketidir crunch.
sagolasin canim,peki bu?
Canım hepsini bilemiycem bazıları benim ilgilendiğim alana girmiyor tabi ama gördüğüm kadarıyla yorum yapabilirim istersen..
Mesela bu bana yapay yüzme hareketi iler yapılan komple back çalıştırma gibi geldi, sırt-popo-omuz-bel kasları şeklinde.
sagolasin canim,peki bu?
kol kaslari icinmi???
tamam canim,tesekkur ederim.
Canım hepsini bilemiycem bazıları benim ilgilendiğim alana girmiyor tabi ama gördüğüm kadarıyla yorum yapabilirim istersen..
Mesela bu bana yapay yüzme hareketi iler yapılan komple back çalıştırma gibi geldi, sırt-popo-omuz-bel kasları şeklinde.
canimmm ya cok sagol cok iyigeldi bildiyim azcik omurqa agrisi falan var bende Insallah iyi gelircanım bu sırt ve bel kasları için,
bunu biraz ileri götürüp bir ayağını diğer dizine dayayarak sağa sola dönme hareketi yapabilirsin.
vücut duruşunu düzeltiyo ve sırt bel ağrılarına çok iyi geliyo
bunu hiç yapmadım ama şınavın ileri versiyonu gibi, kol göğüs ağırlıklıdır ama sırt ve karın kaslarını da kasılı tutmak gerek yapabilmek için.
canimmm ya cok sagol cok iyigeldi bildiyim azcik omurqa agrisi falan var bende Insallah iyi gelir
canım bu sırt ve bel kasları için,
bunu biraz ileri götürüp bir ayağını diğer dizine dayayarak sağa sola dönme hareketi yapabilirsin.
vücut duruşunu düzeltiyo ve sırt bel ağrılarına çok iyi geliyo
bunu hiç yapmadım ama şınavın ileri versiyonu gibi, kol göğüs ağırlıklıdır ama sırt ve karın kaslarını da kasılı tutmak gerek yapabilmek için.
Beybilerim benim ne güzel şeyler yazmışsınız bana
Ben de vücut şeysilerimi tanıtayım.
22 yaşındayım(Temmuzda 23)
Boy: 1,73,3
Kilo 85
Belim oyuk yerden 86-göbeğimin hizası yarım dünya 100 cm.
Popom 113 cm
Göğüs 99.7
kemiklerim iri ve kaslı bir yapım var bacaklarım da burdaki squatcı kızlaın bacağı gibi kaslı, öyle ki uzun cizme giyemem maalesef. vücudum 70 kilo civarindayken hemen herkes tarafından beyonce, Jennifer Lopez hatta gecen yaz kedidir kediyle havuzdayken kızın biri bana dönüp bu popo ne böyle bu da fazla kim kardashian gibi ıy falan diye laf atmıştı kıskançlıktankahkaha patlatmıştım kızın yüzüne yazık sana diye
boy uzun kemik iri hafif de kas olduğu için kilo 70bile olsa kalkıp kimse kilolusun demez hatta bu ebattayken 38 bedene sığıyordum, 68 kiloyken 36-38 vücut popo 40 bedendi. Yalnız enn büyük sorunum obez bir kadınınki kadar kollarımın olması ve iç bacağımın resmen pörsümüş deri kıvamında sallanmasıydı selülitlerden ve yumuşaklıktanne yaparsam yapayım kollarım ve iç bacağım gitmiyordu.
Neyse, yaşadığım büyük kayıplar sonucu İstanbul gibi vahşi ve kimseyi bilmediğim bir sehre taşınmak beni yıprattı ve bahaneler boldu; yedim, yedim, yedim Allah..
Duygusal yeme bozukluğu yasadım depresyonla karışık resmen, koca 6 ay, gözümü açtığımda 85 kiloydum hatta dijital tartı bile 85.1-85.0 diye baya bi tereddüt etmişti 30 saniye boyunca..
Ne kadar kilo alsam versem de belimin belli bir oyuğu vardı, baksan 'kilo versen belin cok güzel ortaya cıkacak' diyebilirdi, o sekli alt yapısı vardı.
Ancak su an eser bile yok, 3 katlı yağlı hattaa o ayva göbek olmuş dana göbek ve resmen aşağı sarkmış .. Çıldırmak işten değil. :18:
Yeter.
Şu an baharla beraber uyanışımı yaşamak istiyorum. :119:
En önemlisi ile yogayla tanıştım, aklımı önce huzura erdirdim, kendimi zorlamayacağıma, hayatta ben yoksam kimse olmayacağına, öncelikler listemde en basta olmaya karar verdim.. Öyle ya beni benden başkası yıpratamazdı izin vermedikçe.
Ruh huzurumu, akıl dinginliğini yakaladım ince ayrıntılarda.. Güneşi içime çektim, güzel bir çiçeği kokladım, bir kedinin başını okşadım, bir çocuğa elmamın yarısını böldüm..
Mutluluğu içimde ya da dışımda aramayı bıraktım gökyüzüne bir balon gibi, işte o zaman mutluluğu buldum, mutluluk mutluluğu aramayınca geliyormuş, özgürdüm..
--
Bu yüzden kendimi sevdim, kendime hak ettiği değeri vermek istedim, çok şükür bir özrüm sakatlığım kopukluğum yoktu binlerce şükrettim ve ruhsal mutluluğu bulduktan sonra bedensel mutluluğu elde etmek istedim, bu yüzden hedeflerim var hayallerim var ama benim başlığım kilo vermek değil benim başlığım kendine değer vermek..
--
Yine uzattım di mibeni de böyle sevin, düşük çeneli Roxy !
Kızlar ben bugün aksattım sporumu yapmadım henüz, o yüzden bi süre ortalarda yokum, azcık sporumu yapayım i hic içimden gelmiyor, regl öncesi sendromu mudur nedir, iki parça çikolata kırdım yedim, ama spor yapmayı istiyorum sadece popomu kaldıramadım bi kalıdrsam yapıcam , beni gaza geitirn kaldırın su koltuktan yaa
selam:)) şu sırt düzeltme hareketini tam anlıyamadım tekrar açıklar mısın acaba yere uzanarak mı yapıyoruz ay tuhaf bi soru oldu ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?