Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Bugünlük snack (ara öğün, atıştırmalık) :

5 tane tuzsuz çiğ badem içi + 100 gr organik yoğurt.

sagolasin canim,peki bu?

Canım hepsini bilemiycem bazıları benim ilgilendiğim alana girmiyor tabi ama gördüğüm kadarıyla yorum yapabilirim istersen..

Mesela bu bana yapay yüzme hareketi iler yapılan komple back çalıştırma gibi geldi, sırt-popo-omuz-bel kasları şeklinde.

tamam canim,tesekkur ederim.

sagolasin canim,peki bu?

canım bu sırt ve bel kasları için,
bunu biraz ileri götürüp bir ayağını diğer dizine dayayarak sağa sola dönme hareketi yapabilirsin.
vücut duruşunu düzeltiyo ve sırt bel ağrılarına çok iyi geliyo

kol kaslari icinmi???

bunu hiç yapmadım ama şınavın ileri versiyonu gibi, kol göğüs ağırlıklıdır ama sırt ve karın kaslarını da kasılı tutmak gerek yapabilmek için.

canimmm ya cok sagol cok iyigeldi bildiyim azcik omurqa agrisi falan var bende Insallah iyi gelir

canimmm ya cok sagol cok iyigeldi bildiyim azcik omurqa agrisi falan var bende Insallah iyi gelir

dene bakalım canım umarım iyi gelir
ben bi ara yoga yapmıştım orda vardı bunun gibi birşey,
bi de sırt ağrısı için doktora gittim o da çok benzer hareketler vermişti

Bir haftam doldu ölçülerimi paylaşmak istedim sizlerle
başlangıç bugün

göğüs--103 -----103
bel-----99 ------94şişkinliğim vardı sanırım
göbek--113 ------110
kalça---113 -------115
Aranızdaki en iri benim sanırım

Kızlar ben bugün aksattım sporumu yapmadım henüz, o yüzden bi süre ortalarda yokum, azcık sporumu yapayım i hic içimden gelmiyor, regl öncesi sendromu mudur nedir, iki parça çikolata kırdım yedim, ama spor yapmayı istiyorum sadece popomu kaldıramadım bi kalıdrsam yapıcam , beni gaza geitirn kaldırın su koltuktan yaa

merhabaa kızlarrr :) ben de başlıycam inş bu gösterdiğiniz hareketlere. çok güzel paylaşımlar yapmışsınız, teşekkürler :) pilates bantı aldım bugün umarım baya bi süre haşır neşir oluruz onunla şu an çok istekliyim umarım istikrarlı bir şekilde çalışabilirm. :))

squat hareketini göstermişsiniz onu yapmaya başlıycam..

bi şey sorucam bi' de göğüs için hangi hareketleri yapıcaz acabaa videolara baktım ama özellikle şu hareket var diye göremedim:))

selam:)) şu sırt düzeltme hareketini tam anlıyamadım tekrar açıklar mısın acaba yere uzanarak mı yapıyoruz ay tuhaf bi soru oldu ama :))

Ahh seni kahrolasıca zenci,senin tek problemin o koca poponun kafandan büyük olması dostumm Rox bu ikmize gelsinnn

Kuzumm zaten çok takacak boyutta değilsnn ki bi kerem boyun uzun. Sana birşey diyeyim mi ne manken fizikler var yüzlerinden gülücük eksik biliyonmu yemişim zayıflığı mutsuz olduktan sonra zaten zayıflamak için yapmayalım sporu hem eğlenelm hem vücut toplayalım keyfimiz yerindeyse ne alaa :118::118:

kalk kız soğan doğra
hadi bakalım rox, olmaz böyle biliyorsun.
yazın o güzelim plajlarda güzelim vücutlarımızla salınmamız gerek

selam:)) şu sırt düzeltme hareketini tam anlıyamadım tekrar açıklar mısın acaba yere uzanarak mı yapıyoruz ay tuhaf bi soru oldu ama :))

selam hoşgeldin
bir kaç farklı şekilde yapabilirsin biri resimdeki gibi,
yere yüzüstü yatıp kollarını ve bacaklarını kaldırarak belini gerdiriyorsun.
kolları kaldırırken nefes verip indirirken alıyoruz.
daha ileri şekli de yere aynı şekilde uzanıp elleri göğüs yanına getiriyoruz. ama havada olacak.
bir ayağını öbür bacağın dizine yaslıyoruz, serbest bacağı yukarı doğru kaldırıyoruz.
sonra göbeğinin üstünde sağa sola dönüyorsun, yuvarlanma gibi değil sağa yönelme gibi.
resim bulamadım bulursam koyarım ne kadar açıklayıcı oldum bilemedim :44:

kizlar size son ölçülerimi Yazayim
gögüs 77 regldn sişti
bel :61
popo 90bucuk

boyuma 1cm uzamis
popStari izliorum büloya bayiliyorum

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim??? ben kolumu agrittim yaa iki gündür onu cekiyorum, o yüzden spor felan da yapamiyorum bugün daha iyiydim insallah bi iki güne gecer de baslarim tekrar ama tabi bos durmadim bu arada bol bol yürüdüm kaslarim gevsemesin diye...

sizler naislsiniz neler ypaiyosunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…