iyi ya sevindim canım ameliyat gerekmemesine, tekrar geçmiş olsun.
ben bi türlü oturtamadım tam diyorum bu sefer başlıyorum, regl oldum
bana yaza kadar taş olmak yasak galiba
naber kızlar
ayyy var ya alışverişe aç gitmeyin, sakın ha.
insan her gördüğünü alır mı yaa.
meyve sebze ne varsa topladım markette.
ama regl izni verdim kendime bi paket de çikolata aldım
rox sevdim bu uygulama çok güzel olmuş, herkes söylesin yediği herşeyi
bugün kahvaltıda peynirli salatalıklı sandviç yedim.
öğle yemeğinde zamanım yoktu maalesef biraz patates kızartması yedim ve fanta içtim
başka da birşey yemedim bugün.
selam hoşgeldin
gecmis olsun cnaim, bende de guatr yavasligi var ilac aliyorum, bgün test sonuclarimi aldim temiz cikti insallah snein de öyle olur
Motivasyonunu düşürme tatlım, bal gibi de olursun.. (; Biraz başla zorla kendini düzene oturur, yapmayınca suçluluk hissediyor insan sonra..
hoşbuldum canım teşekkürlerr ay spor yapmam lazımdı varya sizlerin yazılarını okudum okudukça gaza geldimmmya birde ben her sabah yürüyüş yapıyorum arkadaşlar şimdi hep aç karnına çıktım hatamı etmişimmm bişiylermi yemem lazım yani işe yaraması için bunu bilmiyodum 4 gündür çıkıyorum ya boşamı çıktım....
yok yok ne zaman motivasyonum düşse gidiyorum eski sayfaları bi daha dolaşıyorum
gel gel burası çok eğlenceli, bol gaz içeren bi topik.
evet metabolizmanın çalışması için en azından bir bardak su, bir parça peynir filan yemek lazım canım.
ama boşa değil tabiki, sadece öyle yapsan daha iyi olurdu
Motivasyonnn ara gazı geldii heheee
hoşbuldum canım teşekkürlerr ay spor yapmam lazımdı varya sizlerin yazılarını okudum okudukça gaza geldimmmya birde ben her sabah yürüyüş yapıyorum arkadaşlar şimdi hep aç karnına çıktım hatamı etmişimmm bişiylermi yemem lazım yani işe yaraması için bunu bilmiyodum 4 gündür çıkıyorum ya boşamı çıktım....
cnm bende sabahları yürüyüşe çıkardım zaten tok karnına spor yapılmaz ama ben çıkmadan önce bir bardak süt içerdim veya bir elma yiğip çıkardım yürüyüşten sonrada kahvaltımı yapardım ama kediye sormak lazım belki bende yanlış yapıyorumdur:))))
cnm bende sabahları yürüyüşe çıkardım zaten tok karnına spor yapılmaz ama ben çıkmadan önce bir bardak süt içerdim veya bir elma yiğip çıkardım yürüyüşten sonrada kahvaltımı yapardım ama kediye sormak lazım belki bende yanlış yapıyorumdur:))))
Levotiron mu kullanıyosun canım? Çok geçmiş olsun ya, tiroid rahatsızlığı sıkıntı cidden, yanlış çalışması tüm hormonları alt-üst edebilir.. Benim değerlerimde sıkıntı yok şükür, nodül oluşuyor ama maalesef.. );
kaptırdın gittin canım ya
olsun konuşacaksak da bunları konuşalım.
var mı sağlıklı, mis kokulu bahçe meyve sebzeleri gibisi
tamam canım sağoldaha yeni başladım olsun bundan sonra dediğin gibi yaparım inşallah temmuz ayına kadar bi rahatlama görürüm kendimde ozamana kadar kendime şart koştum bakalım sıkılmadan devam edicem 65 kiloyum 60 olmam lazım hatta 58 de olabilir tabi bunun yanında taş olmam lazımmm taşşş
yok canim L-Thyroxin mi neydi adi, onu kullaniyorum ama cok sükür iyi gidiyor, insallah yakinda da birakirim.. iste dedigin gibi hormonlar alt üst olunca mesela kilo verilmiyor ne bileyim daha vücuttaki bi sürü etkileri.. allah kimseyi sagligindan etmesin
evet canim dogru diyorsun, ama sagligimiz söz konusu yani var mi dogal yetisen sebze meyveden ötesiyanina da sporu ekledi mi oooooo süper valla
Saay 20 den 21:30 a kadar spor salpnunda spor yaptım ama makinede yürümek gibi hiçbiri terletmedi beni.Hanımlar evde sahilde bol bol yürüyüp koşun. BSon 1buçuk ayda 5 kilo falan verdim ama ben bu kadar çabuk olsun istememiştim malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?