iyi aksamlar kizlarnasilsiniz bakalim??? ben kolumu agrittim yaa iki gündür onu cekiyorum, o yüzden spor felan da yapamiyorum bugün daha iyiydim insallah bi iki güne gecer de baslarim tekrar ama tabi bos durmadim bu arada bol bol yürüdüm kaslarim gevsemesin diye...
sizler naislsiniz neler ypaiyosunuz???
kesinlikle katılıyrum bu hareket harika kalça lıştırıyo dik ve dar bır kalça istiyosanz yapın arkadaşlar ben bu hareket ile şekillendirdim
geçmiş olsun canım
ben de reglim yapmıyorum spor şimdilik,
yürü yaa havalar güzel olsa bende çıkcam.
sagolasin canim tesekkür ederim.. regl iken de zor evet, insan kendini zaten huysuz hissediyor, bir de spor olmuyor yanicok sükür bi haftadir havalarimiz iyi.. almanyada iyi hava bulmak loto gibi bir sey... bugün is cikisi arkadasla oturduk da güneslenenler kafelerin bahcelerinde oturanlar herkes atmisti kendini disari.. ben de firsattan istifade cikiyorum iste.. yürüyüs de cok iyi ama bizim videolarin yerini tutmuyor yaa.. göbek, bel simidi felan anca videolar sayesinde gidiyor...
orası öyle tatlım, ya geçer kolun merak etme zorlarsan daha beter olur ama daha uzun sürer iyileşmesi
ben bugün canım çekti gittim çilek aldım, neyin hormonunu basmışlarsa kafam kadar çilekler, ne tadı var ne bişesi.
keşke almasaydım.
Ayy bi saat döktürdüm geldimgazınızı aldım da kalktım canlarım yerim sizi bennnn
Hastane insanı ne kadar yoruyor ya.. İnanılmaz yorgun hissediyorum bugün.. ):
hahahahahahaaaa kafan kadar heeya valla bazen aynisini bende diyorum.. aliyorum yiyorum diyorum sonra he hormonlari yükledim vücuduma diye bizim bahcemiszde cileklerimiz vardi offf osmanli cilegi de vardi, o kadar güzellerdiki, hormonsuz ve tatli...
ya her şeyi mevsiminde yiyeceksin, sera ürünlerinde hep hormon var
ben çok özenirim ama öyle bahçeli evlere
hayırdır canım hasta mısın?
eski evimizde vardi bahcemiz ama iste simdilerde oyk.. insallah günün birinde yine bahcem olursa en cok yetistirmek istedigim cilek zaten.. ay insallah bigünbir de bahce domatesleri cok leziz oluyor yaa kokusu felan..
Tiroid hastalığım var tatlım, kontrole gitmemiştim epeydir.. O işimi hallettim ama bittim resmen..
çok geçmiş olsun tatlım,
hastanelerde uğraşmak gerçekten zor ya.
nasıl çıktı sonuçların?
sporuna devam ediyor musun sen
ayyyy o alttaki varya benim fizigime benziyor, cok sükür o kadar keisnlikle degilim, ama sismeye devam etsem ayni böyle olurum heralde... bir de yine o son resimdeki kadinin zayif halinde böyle karin kasi üzerinde yanda cizgiler varya, capraz asagi inen, iste onlara b-a-y-i-l-i-y-o-r-u-m!!!!! cok seksiiiiiiiiii
ben domates yemiyom
çok yemek seçerim ben
Nodüller çoğalmış ama tiroid değerlerim normal olduğu için ameliyat edilmeyecek.. Allah sağlıkla imtihan etmesin ya, zor cidden..
Sporu aksattım 3-4 gündür, onu da oturtmalıyım tekrar canım.. ):
Senin sporun nasıl gidiyor? (;
Nodüller çoğalmış ama tiroid değerlerim normal olduğu için ameliyat edilmeyecek.. Allah sağlıkla imtihan etmesin ya, zor cidden..
Sporu aksattım 3-4 gündür, onu da oturtmalıyım tekrar canım.. ):
Senin sporun nasıl gidiyor? (;
Çok geçmiş olsuuno fotoğraftaki kadar değilsen hedefe daha yakınsın demektir egzersizle seninde olur o seksi çizgilerden
dogrudur canim olabilir herkes her seyi yemez aa varya ben o bahcede yetisen o mis kokulu domateslere, citir citir salataliklara, bal gibi kayisilara seker gibi cileklere, aysekadin fasülyelere bayiliyorum yaaoooof of, keske yine bahcem olsa yaaa, hic üsenmeden yetistirirdim bu arada nerden geldim ben bu bio sebze meyve konusuna giii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?