Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

geçmiş olsun canım
ben de reglim yapmıyorum spor şimdilik,
yürü yaa havalar güzel olsa bende çıkcam.

geçmiş olsun canım
ben de reglim yapmıyorum spor şimdilik,
yürü yaa havalar güzel olsa bende çıkcam.

sagolasin canim tesekkür ederim.. regl iken de zor evet, insan kendini zaten huysuz hissediyor, bir de spor olmuyor yani cok sükür bi haftadir havalarimiz iyi.. almanyada iyi hava bulmak loto gibi bir sey... bugün is cikisi arkadasla oturduk da güneslenenler kafelerin bahcelerinde oturanlar herkes atmisti kendini disari.. ben de firsattan istifade cikiyorum iste.. yürüyüs de cok iyi ama bizim videolarin yerini tutmuyor yaa.. göbek, bel simidi felan anca videolar sayesinde gidiyor...

orası öyle tatlım, ya geçer kolun merak etme zorlarsan daha beter olur ama daha uzun sürer iyileşmesi
ben bugün canım çekti gittim çilek aldım, neyin hormonunu basmışlarsa kafam kadar çilekler, ne tadı var ne bişesi.
keşke almasaydım.

Ayy bi saat döktürdüm geldim gazınızı aldım da kalktım canlarım yerim sizi bennnn

Hastane insanı ne kadar yoruyor ya.. İnanılmaz yorgun hissediyorum bugün.. ):

hahahahahahaaaa kafan kadar hee ya valla bazen aynisini bende diyorum.. aliyorum yiyorum diyorum sonra he hormonlari yükledim vücuduma diye bizim bahcemiszde cileklerimiz vardi offf osmanli cilegi de vardi, o kadar güzellerdiki, hormonsuz ve tatli...

Ayy bi saat döktürdüm geldim gazınızı aldım da kalktım canlarım yerim sizi bennnn

ohh :122::122:
rox ben popo istiyorum ya
bugün gene sen ölmüşsün hiç etin kalmamış dediler.
ama ben saklıyorum göbeği beli görmüyorlar.

Hastane insanı ne kadar yoruyor ya.. İnanılmaz yorgun hissediyorum bugün.. ):

hayırdır canım hasta mısın?

ya her şeyi mevsiminde yiyeceksin, sera ürünlerinde hep hormon var
ben çok özenirim ama öyle bahçeli evlere

ya her şeyi mevsiminde yiyeceksin, sera ürünlerinde hep hormon var
ben çok özenirim ama öyle bahçeli evlere

eski evimizde vardi bahcemiz ama iste simdilerde oyk.. insallah günün birinde yine bahcem olursa en cok yetistirmek istedigim cilek zaten.. ay insallah bigün bir de bahce domatesleri cok leziz oluyor yaa kokusu felan..

eski evimizde vardi bahcemiz ama iste simdilerde oyk.. insallah günün birinde yine bahcem olursa en cok yetistirmek istedigim cilek zaten.. ay insallah bigün bir de bahce domatesleri cok leziz oluyor yaa kokusu felan..

ben domates yemiyom
çok yemek seçerim ben

Tiroid hastalığım var tatlım, kontrole gitmemiştim epeydir.. O işimi hallettim ama bittim resmen..

çok geçmiş olsun tatlım,
hastanelerde uğraşmak gerçekten zor ya.
nasıl çıktı sonuçların?
sporuna devam ediyor musun sen

çok geçmiş olsun tatlım,
hastanelerde uğraşmak gerçekten zor ya.
nasıl çıktı sonuçların?
sporuna devam ediyor musun sen

Nodüller çoğalmış ama tiroid değerlerim normal olduğu için ameliyat edilmeyecek.. Allah sağlıkla imtihan etmesin ya, zor cidden..
Sporu aksattım 3-4 gündür, onu da oturtmalıyım tekrar canım.. ):
Senin sporun nasıl gidiyor? (;

Çok geçmiş olsuun o fotoğraftaki kadar değilsen hedefe daha yakınsın demektir egzersizle seninde olur o seksi çizgilerden

ben domates yemiyom
çok yemek seçerim ben

dogrudur canim olabilir herkes her seyi yemez aa varya ben o bahcede yetisen o mis kokulu domateslere, citir citir salataliklara, bal gibi kayisilara seker gibi cileklere, aysekadin fasülyelere bayiliyorum yaa oooof of, keske yine bahcem olsa yaaa, hic üsenmeden yetistirirdim bu arada nerden geldim ben bu bio sebze meyve konusuna giii

yeniden başladım bı haftalık aradan sonra :)) ıkı gundur saşatamı yıyorum zaten evdede kosturmacadan bı pturamıyorum buzdolabını uzerınede kalorı lısteını astım hesaplayarak yıyorum

iyi ya sevindim canım ameliyat gerekmemesine, tekrar geçmiş olsun.
ben bi türlü oturtamadım tam diyorum bu sefer başlıyorum, regl oldum
bana yaza kadar taş olmak yasak galiba

gecmis olsun cnaim, bende de guatr yavasligi var ilac aliyorum, bgün test sonuclarimi aldim temiz cikti insallah snein de öyle olur

Çok geçmiş olsuun o fotoğraftaki kadar değilsen hedefe daha yakınsın demektir egzersizle seninde olur o seksi çizgilerden

tesekkür ederim... insallah benim de olur o cizgilerden yaa calismak lazim bunun icin de tabiki.. kolum gecsin ben yine baslayim ya sporuma.. sirfgöbek ve bel cevresinden 3-4 cm inceldim spor ve diyetle.. diyetime devam ediyorum.. insallah sporuma ederim..

kaptırdın gittin canım ya
olsun konuşacaksak da bunları konuşalım.
var mı sağlıklı, mis kokulu bahçe meyve sebzeleri gibisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…