Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
bişey itiraf edicem:26: günlerdir canım pizza istiyordu hatta yazmıştım kendimi durdurdum yemedm diye ama bugün işte bugün durduramadm ve yedim resmen ağzımdan sular aka aka yedim okadr canım çekmişti pişmanmıyım asla desemde inanmayım köpekler gibi pişmanım neyse bidaha yemem zaten bayadır yemiyodumda ondan böle oldu büyük ihtimal

arada olur öyle

kızlaaaar bu magnum reklamları insanı günaha sokar aayy içim gidiyo ama almıycamda yemiycemde durdurun beni ooyshhh içimin yağları eridi :)))

ahhahaaa beyaz bikinili hatun aynı ben benim diz bölgesi2-3 tık daha kalın Rooooooxx şimdi motive olmalımıyım anlamadım ama hatun kalın yaaa:)))

kalın hatun dediğin Rihanna.. :)

bu hatun kalınsa hepimiz ölek, hatunun yumusak bir yeri yok, o kalın gibi görünen bacaklar fotoda öyle çıkmış fotoda herkes olduğundan sisman cıkıyo maalesef, bir de bu hatunun altılı yan bacak çizgisi var, baya sportif..

iyi ki itiraf ettin saklamıyoruz yaptığımız kaçamakları ya da pişmanlıkları

o dilim pizzayı yemesen kendini mahrum bırakılmış veya o dilim pizzaya takıntılı halde bulucaktın, simdi arzularını bastırdın, nefsinin ye ye ! diye direttiği pizzayı verdin al kapa çeneni dedin

şimdi önümüzdeki 1 hafta başka kaçamak yok, 1 hafta sonunda istediğin bir öğünü yine yiyebilirsin..

taş gibi hatun ters ışık kurbanı olmuş yahuuuuuuu :)))

kızlar bu fotoları bu kadar büyük nasıl yüklüyorsunuz?ben yapamadımda...

alışmış demek ki vücudun artık canım
niye çabuk olmasını istemiyordun ki ama?
sporla verdin sonuçta sarkma filan olmamıştır ki :44:

Hayır sarkma falan olmadı. Aslında çokta anormal değil. 1 ayda değil de 1 buçuk ayda verdim o 5 kiloyu. Ben diyet yapınca başım falan dönerdi ancak bu sefer okadar süt içip yoğurt ve muz yedim ki bir şey olmadı. Şimdilik bomba gibiyim. Sabahları canım pastaneden börek istiyor 1 buçuk aydır kendime DUR diyorum he he

derinciiim, buralarda mı görüşecektik , plates yapıyor olman harika,alışkanlık olmalı insanın hayatında, diş fırçalamk gibi

sende mi başladın spora canımcıımmçok seviyorum platesi hatta eğitmenlik için belge almak istiyorum kısmetse.burda sürekli çalıştırıyorum halk eğitimde hoca çoğunlukla yok bana katılıyorlar.spor yaşam tarzı bence...

canim bugune kadar gorduyum ennn guzel vucut yaaa... ne sisman ne zayif ama mukemmel. kim bu? ismi ne bilen varmi kizlar? ben de Insallah azcik zayiflarsam boyle olcam Insallah bakalim ALLAH nasip ederse...

Rihanna yazmıştım tatlım :)

kızlarr kilo veremiyorum geçen senede kist yüzünden regl olamamıştım 6 ay neyse çok şükür kist gitti reglim düzene girmeye başlamıştı tabi o dönemde çok şiştim ama sonra pıs diye inmiştim zaten sporda yapıyordum ama bu ay gene reglm şaştı 2 gün olabildim oda lütfen modunda ve felaket şiştim hele karnım taş gibi doktorumla yazıştım gelmeniz lazım dedi inşallah kötü bişey yoktur çok korkuyorum pazartesi gidicem bakalım ne diyecek doktor, sizlerle paylaşmak istedim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…