--
--
--
--
-
--
ne güzelmiş bu bölüm kızlar kolay gelsin hepinize
bişey itiraf edicem:26: günlerdir canım pizza istiyordu hatta yazmıştım kendimi durdurdum yemedm diye ama bugün işte bugün durduramadm ve yedim resmen ağzımdan sular aka aka yedim okadr canım çekmiştipişmanmıyım asla desemde inanmayım köpekler gibi pişmanım neyse bidaha yemem zaten bayadır yemiyodumda ondan böle oldu büyük ihtimal
ahhahaaa beyaz bikinili hatun aynı ben benim diz bölgesi2-3 tık daha kalın Rooooooxx şimdi motive olmalımıyım anlamadım ama hatun kalın yaaa:)))
bişey itiraf edicem:26: günlerdir canım pizza istiyordu hatta yazmıştım kendimi durdurdum yemedm diye ama bugün işte bugün durduramadm ve yedim resmen ağzımdan sular aka aka yedim okadr canım çekmiştipişmanmıyım asla desemde inanmayım köpekler gibi pişmanım neyse bidaha yemem zaten bayadır yemiyodumda ondan böle oldu büyük ihtimal
kalın hatun dediğin Rihanna.. :)
bu hatun kalınsa hepimiz ölek, hatunun yumusak bir yeri yok, o kalın gibi görünen bacaklar fotoda öyle çıkmışfotoda herkes olduğundan sisman cıkıyo maalesef, bir de bu hatunun altılı yan bacak çizgisi var, baya sportif..
alışmış demek ki vücudun artık canım
niye çabuk olmasını istemiyordun ki ama?
sporla verdin sonuçta sarkma filan olmamıştır ki :44:
kizlar size son ölçülerimi Yazayim
gögüs 77 regldn sişti
bel :61
popo 90bucuk
boyuma 1cm uzamis
popStari izliorum büloya bayiliyorum
Ayy bi saat döktürdüm geldimgazınızı aldım da kalktım canlarım yerim sizi bennnn
derinciiim, buralarda mı görüşecektik , plates yapıyor olman harika,alışkanlık olmalı insanın hayatında, diş fırçalamk gibi
kızlar bu fotoları bu kadar büyük nasıl yüklüyorsunuz?ben yapamadımda...
kızlar bu fotoları bu kadar büyük nasıl yüklüyorsunuz?ben yapamadımda...
--
--
--
--
-
--
canim bugune kadar gorduyum ennn guzel vucut yaaa... ne sisman ne zayif ama mukemmel. kim bu? ismi ne bilen varmi kizlar? ben de Insallah azcik zayiflarsam boyle olcam Insallah bakalim ALLAH nasip ederse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?