Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

tebrik ediyorum seni canım ya
aramızda en düzenli de sen gidiyorsun,
gerçekten harika

işte buuuu
bir elmanın gelebileceği son nokta!!
kız şişmanken bile bacakları ne kadar ince bakar mısınız,
bende sondan ikinci hali gibiyim işte.
göbeği beli şekle sokup son hali olmak istiyorum.

canım geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur.
kiloyu da dert etme yani, sağlığından önemli mi
git bi doktorunla görüş bakalım
sağlıklı haberlerinle geldiğinde hep beraber destek oluruz yine verirsin

işte buuuu
bir elmanın gelebileceği son nokta!!
kız şişmanken bile bacakları ne kadar ince bakar mısınız,
bende sondan ikinci hali gibiyim işte.
göbeği beli şekle sokup son hali olmak istiyorum.

Hatunun sondan ikinci hali çok tatlı zaten, pembeli pembelii çok şirin Zaten ufak daha yaşı belli, bi de minyon tipli sanırım 1.55-1.65 arası bir şey en fazla..

Başlangıç kilosu 69, bitiş kilosu 40. Çıtı pıtı bişey

Ooo yeeeaa, daş daş

Hava bozuyo gibi böyle yağmur gibi kapalı gibi , hem dee gümbür gümbür indircek yağmuru gibi en iyisi ben tam kapatıp fırtınayı yağmuru salmadan bir yürüyüşe kaçıyım kızlar, Roxy bi süre yok, öpücükkkk...

evet baya minyon, ben 53,5 kiloyla sondan ikinci hali gibiyim boyum 1,65. o orda en fazla 45 tir
pembeleri niye giydiğini kendimden biliyorum ben incecik kız ama göbek var o yüzden bol giyiyo
çok beğeniyorum böyle ufacık kızları, bence çok sevimli

ben bu kızı beğenmiyorum gögüs 0 ve yaygın ayrıca üst bacaklar zenciliğin verdiği genetikle çok kalın. no rihanna no ayrıca beyonce bundanda beter onu güzel sınıfına sokana şaşarım resmen patlasa çatlasada koca bir poposu var koltuk gbi

Son düzenleme:
Kimse kusura bakmasın da ben Beyonce'yi çok beğeniyorum.. Herkesin zevki kendine kardeşim Allah Allah şaşçak bir şey yok
Bana göre güzel kadın, vücudunu da beğeniyorum ayrıca. Belki de bu yüzden Dünyanın en güzel kadını seçilmiştir 2012'de..
" world's most beautiful women 2012 "

kedi yokmu kızlarr yaaaaa bu diz bölgesi yağlanması birde iç bacak için hareket arıyorum.popom kalktı selülitler azaldı ok ama iç bacağı çalıştıramıyorum herhalde popomdan kalın bacağım var nerdeyse resim eklicem albümüme şimdi.kediii selülitlerimi de ekliyorum

bende çoook beğeniyorum ya.balık etli daş hatunnnnn

madem beyonce dedik :)

Eklentiler

• $beyonce-gq-1.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 70
  • $images (3).webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 83
Dün benden başka pek kimse neler yediğini yazmaya yanaşmadığı için ben de bugün yazmak istemedim açıkçası..

Sen de yazmamışsın neler yediğini

dün gündüzü yazdım sonra kimseden hareket gelmeyince bende yazmadın ne yalan diim ama nerde hareket orda bereket:)) dün akşam özel salatamdan yaptım ben ona atom salata adını verdim içinde incir,kayısı,kuru domates, keten tohumu,kelle peyniri,marul, reyhan, yeşil elma,ceviz dün birazda fındık ufaladım. Bu sabah ortaya karışık müslimden yaptım çay kahve 2 bardak matte yarım litre su ve ufak bir kaçamak 4 teneCikkkkk N**** (Siyahi) yedim yarım saat öncede ızgara somon haşlama brokoli ve patetes az salata yedimm oyyshh şiştim yahuuuu heee bide ofise hediye pastırma geldi 1 dilimde ondan attım ağzıma:)))

Dün benden başka pek kimse neler yediğini yazmaya yanaşmadığı için ben de bugün yazmak istemedim açıkçası..

Sen de yazmamışsın neler yediğini

ama ben gündüz yazdıydım
güzel bi olay başlattın bitirmeyelim bence.
hadi başlayalım yazan yazar yahu yazmazlarsa da biz örnek oluruz,

ben bu sabah kocaman bir salatalık, bir elma, bir dilim kek, 2-3 kayısı ve biraz çikolata yedim
reglim bitince çikolatayı kescem, yada azaltırım. belki de yine gizlice yerim. bilmiyorum

Son düzenleme:

Tamam beybim , aynen devam ediyouz öyleyse :13:

Kahvaltı10:00) Nestle Müsli-tropikal meyveli -5 yemek kasığı+ 125 ml yağsız süt ile kahvaltı yaptım(ki nefret ederim kahvaltı gevreklerinden ama bu süper lezzetliydi ilk kez kusturma güdüsü harekete geçmedi hatta cok lezzetliydi Hindistan cevizleri falan)

-1 saat yürüyüş-

Öğle15:30) Her ne kadar güzel başladıysam da biraz cozuttum bu öğünde, yine de itiraf edicem, saklamayayım ki yazarken utanıp bi daha yapmayayım..

3 adet ızgara köfte + 15-20 dilim elma patates + 2 y.k acılı ketçap + light ayran(hey yavrum hey tereyağlı iskenderin yanında diet kola içen kız gibi oldu )

Ayrıca utanmadan bi de üstüne 120 gr rulokat yedim.Yaaa yaaa.. :26:

Ama doğrusu suç bende, gırtlağımı tutamadığımdan değil asıl gırtlağımı tuttuğumdan; çünkü öğün arasını çok uzun tuttum, yemek bulunca sapıttı bünye haliyle 'aç bırakıyo bu beni' diye ..

--

Ha naparım, panik yaparak kafamı yemek çekmecesine gömmektense, az öğünle dengelerim.
(yükselenim terazi anam her şey dengeli olmalı bende)

Şöyle ki beybilerim:

Akşam menüsünü protein+karbonhidrat+lif+kalsiyum (örneğin:haslanmıs tavuk+yoğurt+marul+1dilim tam tahıllı ekmek gibi) olarak ayarlamıştım,ama karbonhidratla proteini eksiltiyorum.

Diş kamaştıracak kadar limonlu güzel kocamann bir yeşil salatayla aksam menümü hemen hemen sıfırlıyorum, eğer geceye doğru dehşet acıkır da uyuyamayacak kadar acıkırsam dünkü 100 gram organik yoğurt+tuzsuz çiğ badem yapar yatarım..

--

Şimdi hafif pişmanlıkla karışık dik duruşumu bozmamaya çalışarak, beynime 'sorun yok halledicez, takma kafana patatesleri, hele biraz miden insin bomba bir sporla sıyırırsın üstündeki pişmanlığı' diye gaz veriyorum kendime

Eğer aferin iyi b.k yedin diye pişmanlık içinde oturup homurdanırsam iş işten geçti zaten diye düşünüp daha fazla seye saldıracak psikolojim, böyle olur cünkü..

--

Benden böyle..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…