Hayır sarkma falan olmadı. Aslında çokta anormal değil. 1 ayda değil de 1 buçuk ayda verdim o 5 kiloyu. Ben diyet yapınca başım falan dönerdi ancak bu sefer okadar süt içip yoğurt ve muz yedim ki bir şey olmadı. Şimdilik bomba gibiyim. Sabahları canım pastaneden börek istiyor 1 buçuk aydır kendime DUR diyorum he he
işte buuuu
kızlarr kilo veremiyorum geçen senede kist yüzünden regl olamamıştım 6 ay neyse çok şükür kist gitti reglim düzene girmeye başlamıştı tabi o dönemde çok şiştim ama sonra pıs diye inmiştim zaten sporda yapıyordum ama bu ay gene reglm şaştı 2 gün olabildim oda lütfen modunda ve felaket şiştim hele karnım taş gibi doktorumla yazıştım gelmeniz lazım dedi inşallah kötü bişey yoktur çok korkuyorum pazartesi gidicem bakalım ne diyecek doktor, sizlerle paylaşmak istedim(
işte buuuu
bir elmanın gelebileceği son nokta!!
kız şişmanken bile bacakları ne kadar ince bakar mısınız,
bende sondan ikinci hali gibiyim işte.
göbeği beli şekle sokup son hali olmak istiyorum.
Hatunun sondan ikinci hali çok tatlı zaten, pembeli pembelii çok şirinZaten ufak daha yaşı belli, bi de minyon tipli sanırım 1.55-1.65 arası bir şey en fazla..
Başlangıç kilosu 69, bitiş kilosu 40. Çıtı pıtı bişey
kalın hatun dediğin Rihanna.. :)
bu hatun kalınsa hepimiz ölek, hatunun yumusak bir yeri yok, o kalın gibi görünen bacaklar fotoda öyle çıkmışfotoda herkes olduğundan sisman cıkıyo maalesef, bir de bu hatunun altılı yan bacak çizgisi var, baya sportif..
ay bizde böyle olabilcekmiyiz kusursuzzzzzz
Kimse kusura bakmasın da ben Beyonce'yi çok beğeniyorum.. Herkesin zevki kendine kardeşim Allah Allah şaşçak bir şey yok
Bana göre güzel kadın, vücudunu da beğeniyorum ayrıca. Belki de bu yüzden Dünyanın en güzel kadını seçilmiştir 2012'de..
" world's most beautiful women 2012 "
yavrusslarrrr bugün neler yedik kimse yazmamışş:))
Dün benden başka pek kimse neler yediğini yazmaya yanaşmadığı için ben de bugün yazmak istemedim açıkçası..
Sen de yazmamışsın neler yediğini
Dün benden başka pek kimse neler yediğini yazmaya yanaşmadığı için ben de bugün yazmak istemedim açıkçası..
Sen de yazmamışsın neler yediğini
sağol canımcanim kopyala burada text yerine yapisdirirsan buyuk acilicakdir. sagolsun kedi bana yerdim etmisdi
ama ben gündüz yazdıydım
güzel bi olay başlattın bitirmeyelim bence.
hadi başlayalım yazan yazar yahu yazmazlarsa da biz örnek oluruz,
ben bu sabah kocaman bir salatalık, bir elma, bir dilim kek, 2-3 kayısı ve biraz çikolata yedim
reglim bitince çikolatayı kescem, yada azaltırım. belki de yine gizlice yerim. bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?