Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Ne yediğimizimi yazıyoruz kızlar bende yazayım.Özel bi diyet uygulamıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum 51 kiloyum kilomdan memnunum.Tek problemim fazla yersem göbek bölgemde biriken yağlarım

12 De kalktım.12.30 gibi kahvaltım
2 adet haşlanmış yumurta
3-4 adet zeytin
Çok ince dilim peynir.
Bol yeşillik domates salatalık maydanoz...
Şekersiz çay

Saat 13:50 spora başladım 15:50 bitti
Bu arada bol su içtim

Saat 5 e kadar herhangi bir şey yemeyeceğim 5 de patates salatası yiyeceğim sadece

Akşam 8 de(daha erken yemek isterim ama annem ve babam ancak işten gelmiş oluyorlar)
Fırında patlıcan kebabı
Yoğurt
Salata

Satt 8 den gece yatana yani saat 2 ye kadar hiç bir şey yemiyorum

Bu ablamız da 34 kg vermiş, hala daha devam ediyor. (Sakın dalga geçtiğinizi duymayayım, aramızda bu kadar kilolu olup da çekinen arkadaşlarımız olabilir, kimse kimsenin onurunu incitme hakkına sahip değil )

Bu ara unuttuğum günde bir fincan kahve içmezsem yaşayamam ben Listeme yazmayı unutmuşum ama akşam üzeri bi fincan şekersiz kahvem var

Bende yazayım adet yerini bulsun

sabah 1 bardak ılık su içtim.
Kahvaltımı ofiste yapıyorum
1 kk peynir, 4 zeytin,6-7 dal maydonoz, yarım kırmızı biber,yarım salatalık, 1 domates.
arada birşeyler yemiyorum benm sıkıntım da burda.
sadece 1 fincan bol limonlu yeşil çay içiyorum.
öğlen azıtıyorum bu sefer
öğle yemeği
2 kase çorba, bol limonlu mevsim salata, 1 haşlanmış baget, 1 kaşık pilav

az öncede yeşilçayımı içtim.
akşam da birşey yemeyi düşünmüyorum
90 tane squatsım var.

Eğer kiloları okumadan resimlere sırasıyla bakarsanız zayıfladığını düşünürsünüz.. Ya da kiloları okuyunca bir yanlışlık var herhalde diye düşünürsünüz..

Halbuki değil.. Yağ verip, kas toparlamış..

2.5 kg yağ-2.5 kg kas hacminin vücuda dağılımı aşağıdaki gibidir:

Yani, sağlıklı, proteinli beslenip, günlük sporla şeklinizi kazanın

--

Asla hayallerinden vazgeçme, bir gün hayal vücuduna kavuşacaksın..

ben demin altı tane can erik ve mısır gevreği yedim elimde çıtır çıtır böyle.
gevreği biraz abarttım ama çok yedim

ben demin altı tane can erik ve mısır gevreği yedim elimde çıtır çıtır böyle.
gevreği biraz abarttım ama çok yedim

Yarasın kuşumm

Amaan dengelersin, yemeğinden bir lokma az ye, 10 dk fazladan spor ekle mis gibi bitti gitti

Yarasın kuşumm

Amaan dengelersin, yemeğinden bir lokma az ye, 10 dk fazladan spor ekle mis gibi bitti gitti

ehehe reglim ya şimdi kendime izin veriyorum,
her regl olduğumda yarım kilo bi kilo filan fark ederim ben
bitince de hemen veririm ilginç bi metabolizmam var.
sabah tartıldım hiç kilo almamışım ohhh dedim ye bugün

--

--

--

--

Eklentiler

• $tumblr_mfachokrnP1rapqhno1_500.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 111

Rox cnm yaa ben şu protein karbonhidrat işlerini pek anlamıyorum hangi saatlerde ne yemem lazım veya karıştırcakmıyız yoksa ayrı ayrı mı tüketicez ayyy kafam karışıyo şu işi bana anlatabilir misin cnm yaa boğazımız durmuyorsa doğru şeyler yiğelim diğmi ama:))

Buna bayıldım , bittim, eridim, mükemmmelll.. ben de böyle olmak istiyorum yaaaaa

sorunlu bir ithalatım vardı onu halledince moralim yerine geldi ve aç olduğumu hissettim b.penir domates ve zeytin yedim 1,5 adet eti formun mısır patlağı ile ohhh afiyet olsun bana pişman değilim:)))

Valla ben de beyonce çok beğeniyorum beli ince hafif basenli falan müthiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…