Ben bugün annemle güne gittimama dengelemeye çalıştım
sabah küçük bi sandviç yedim
arada erik yedim
günde dengelemeye çalıştım küçük bir parça sütlü tatlı, bir dilim börek ve bi tane kuru patlıcan dolması yedim
bugün gribim biraz daha iyi spor yapmayı özledim yapıcam inşallah
Ben de malumunuz öğle vakti cılkını çıkardım, akşam yemeğini iptal ettim o yüzden 1 domates 5-6 yaprak marul, 5-6 sap taze nane, yarım limon no tuz no yağ no başka beybi..
Az önce yarım saat yürüdüm geldim, yürüdüm dediğim de zaten markete gidicektim, bahane ederek 10-15 sokak ötedekine gittim, yarım saat yürüyüş oldu işte..
Kalk pocahontas döktürek 10 dakka beybi ..
Beybi demişken, benim beybi nerelerde yaaa.. Kız yağmuurrr seyrek seyrek yağıyon anam he nerelerdesinnn
Kııızzzlaaarr Döndümm :118: :118:
Reglmdim kaçırdım her şeyi günde 5-6 öğün hombala hombala yedim
Amann ama bugün ona rağmen azcık popo çalıştım.
Önceki sayfaları okuyamam azcık okudum çok konuşmuşsunuz
Dün benden başka pek kimse neler yediğini yazmaya yanaşmadığı için ben de bugün yazmak istemedim açıkçası..
Sen de yazmamışsın neler yediğini
kızlar yemekte kaçak yapanlar o gün topiğe yazmaz ceza bu hatırlatayım
2.cisi hergün saat 14:00 da resim paylaşımı başlar 1 saat sonra saat 15:00da biter sayfaları takip düzeni adına
kural budur
Bugün iyi döktürdüm ben yavrum bi açıldım kendime geldim
Ben de malumunuz öğle vakti cılkını çıkardım, akşam yemeğini iptal ettim o yüzden 1 domates 5-6 yaprak marul, 5-6 sap taze nane, yarım limon no tuz no yağ no başka beybi..
Az önce yarım saat yürüdüm geldim, yürüdüm dediğim de zaten markete gidicektim, bahane ederek 10-15 sokak ötedekine gittim, yarım saat yürüyüş oldu işte..
Kalk pocahontas döktürek 10 dakka beybi ..
Beybi demişken, benim beybi nerelerde yaaa.. Kız yağmuurrr seyrek seyrek yağıyon anam he nerelerdesinnn
kalk kız soğan doğra
hadi bakalım rox, olmaz böyle biliyorsun.
yazın o güzelim plajlarda güzelim vücutlarımızla salınmamız gerek
selam hoşgeldin
bir kaç farklı şekilde yapabilirsin biri resimdeki gibi,
yere yüzüstü yatıp kollarını ve bacaklarını kaldırarak belini gerdiriyorsun.
kolları kaldırırken nefes verip indirirken alıyoruz.
daha ileri şekli de yere aynı şekilde uzanıp elleri göğüs yanına getiriyoruz. ama havada olacak.
bir ayağını öbür bacağın dizine yaslıyoruz, serbest bacağı yukarı doğru kaldırıyoruz.
sonra göbeğinin üstünde sağa sola dönüyorsun, yuvarlanma gibi değil sağa yönelme gibi.
resim bulamadım bulursam koyarım ne kadar açıklayıcı oldum bilemedim :44:
hoşbuldumm:) Gayet güzel olmuş açıklaman daha iyi anladım.. dün de başlar başlamaz bileğimi incittimneyse nazar çıktı bundan sonra daha dikkatli olurum bişeycik olmaz
Canım reglken hergün bayramBende regl im 3.günüm ve hiç birşey yapamadımm sadece ekmek yemedim geri kalan herşeyi yedim ve egzersiz yapmadımm kedi :18::18:
Tatlım 1 saat işte geriye dönğ sayfalara bakabilirsiniz :))yemek yersek girmeyelim, akşam 7 den sonra da yemek konuşmayalım.
ama resim koyma saatlerini bi iki saat arttırsak olmaz mı kedicim :26:
günde bi saat az ya motiveye ihtiyacım var benim kendi adıma
Tatlım 1 saat işte geriye dönğ sayfalara bakabilirsiniz :))
Günaydın bayanlar. Bugün sporda deli gibi terlemeyi düşünüyorum. Çok sinirliyim çılgınlar gibi koşmak koşmak koşmak istiyorumSinirimi böyle çıkaracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?