Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Ben bugün annemle güne gittim ama dengelemeye çalıştım
sabah küçük bi sandviç yedim
arada erik yedim
günde dengelemeye çalıştım küçük bir parça sütlü tatlı, bir dilim börek ve bi tane kuru patlıcan dolması yedim
bugün gribim biraz daha iyi spor yapmayı özledim yapıcam inşallah

Ben de malumunuz öğle vakti cılkını çıkardım, akşam yemeğini iptal ettim o yüzden 1 domates 5-6 yaprak marul, 5-6 sap taze nane, yarım limon no tuz no yağ no başka beybi..

Az önce yarım saat yürüdüm geldim, yürüdüm dediğim de zaten markete gidicektim, bahane ederek 10-15 sokak ötedekine gittim, yarım saat yürüyüş oldu işte..

Kalk pocahontas döktürek 10 dakka beybi ..

Beybi demişken, benim beybi nerelerde yaaa.. Kız yağmuurrr seyrek seyrek yağıyon anam he nerelerdesinnn

Son düzenleme:

Beybitoş buradayımmmmm
Roxx utancımdan buralara giremiyorum daha doğrusu girip yazamıyorum ihmal ettim regl lyken ben ben değilim

Bendeki felsefe de no diyet no egzersiz olduğu aşağıla beni beybii gaza gelmem gerek

Şimd spor yapiciğim bi şekilde ama koca popo kalkmıyooo

Son düzenleme:
Kııızzzlaaarr Döndümm :118: :118:

Reglmdim kaçırdım her şeyi günde 5-6 öğün hombala hombala yedim

Amann ama bugün ona rağmen azcık popo çalıştım.

Önceki sayfaları okuyamam azcık okudum çok konuşmuşsunuz

kızlar yemekte kaçak yapanlar o gün topiğe yazmaz ceza bu hatırlatayım

2.cisi hergün saat 14:00 da resim paylaşımı başlar 1 saat sonra saat 15:00da biter sayfaları takip düzeni adına

kural budur

Bende regl im 3.günüm ve hiç birşey yapamadımm sadece ekmek yemedim geri kalan herşeyi yedim ve egzersiz yapmadımm kedi :18::18:

Dün benden başka pek kimse neler yediğini yazmaya yanaşmadığı için ben de bugün yazmak istemedim açıkçası..

Sen de yazmamışsın neler yediğini

Yazayım mıııı

Bana 2 gün tanı yavrukuş valla regl bitsn toplicağm kendimi ama şuan ne yediklerimi yazarsam bırak gaza gelmeyi milletin motivesini yok edicem

kızlar yemekte kaçak yapanlar o gün topiğe yazmaz ceza bu hatırlatayım

2.cisi hergün saat 14:00 da resim paylaşımı başlar 1 saat sonra saat 15:00da biter sayfaları takip düzeni adına

kural budur

yemek yersek girmeyelim, akşam 7 den sonra da yemek konuşmayalım.
ama resim koyma saatlerini bi iki saat arttırsak olmaz mı kedicim :26:
günde bi saat az ya motiveye ihtiyacım var benim kendi adıma

Bugün iyi döktürdüm ben yavrum bi açıldım kendime geldim bana poca desen de olur

ya kızlar ben bunlardan ve youtube da başka bulduğum hareketlerden yapıyorum ama 6-7 yi geçemiyorum boynum tutuluyo karın kasımı çalıştırırken bi hatamı yapıyorum acaba benn :26:

Roxx Huu huu beybiii

kızlaaar bugün yeni bişey uygulamaya başladım fikirlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum akşam eve geldim nesfitt+yulaf ezmesi yedim sonra selülit yağımdan sürdüm ve bacaklarımı strech film ile sardım taytımı giydim bi güzel TV keyfi yaptım terleme oldu ve sonra sporumu yaptım fena terledi bacaklarım sonra bi güzel duş ve çıkarkende soğuk su ile şokladım çok iyi geldi bir süre yapmayı düşünüyorum sonuçları yazarım bakalım nolcekkk sizce işe yarar mıı:)))

hoşbuldumm:) Gayet güzel olmuş açıklaman daha iyi anladım.. dün de başlar başlamaz bileğimi incittim neyse nazar çıktı bundan sonra daha dikkatli olurum bişeycik olmaz

hoşbuldumm:) Gayet güzel olmuş açıklaman daha iyi anladım.. dün de başlar başlamaz bileğimi incittim neyse nazar çıktı bundan sonra daha dikkatli olurum bişeycik olmaz

geçmiş olsun canım, bileğini nasıl incittin ya bunu yaparken mi oldu :44:

yemek yersek girmeyelim, akşam 7 den sonra da yemek konuşmayalım.
ama resim koyma saatlerini bi iki saat arttırsak olmaz mı kedicim :26:
günde bi saat az ya motiveye ihtiyacım var benim kendi adıma
Tatlım 1 saat işte geriye dönğ sayfalara bakabilirsiniz :))

Günaydın bayanlar. Bugün sporda deli gibi terlemeyi düşünüyorum. Çok sinirliyim çılgınlar gibi koşmak koşmak koşmak istiyorum Sinirimi böyle çıkaracağım.

Günaydın bayanlar. Bugün sporda deli gibi terlemeyi düşünüyorum. Çok sinirliyim çılgınlar gibi koşmak koşmak koşmak istiyorum Sinirimi böyle çıkaracağım.

heeeeeehh tam zamanı sinirin geçmeden fırla spora bende bikere sinirliyken yürüyüşe inmiştim Allahım evin yolunu bulamadım eve ulaştığımda pert durumdaydım amman tigat eyle:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…